Jump to content
asdfghjkl

küsimused kava kohta: Edasijõudnute kava jaotatuna neljaks

Recommended Posts

Tahaks siin teemas küsida nõu alloleva kava kohta. Kui kellegil on mingeid muid küsimusi seoses selle kavaga, siis küsige siin selles teemas edaspidi.

Minu küsimus oleks järgmine. Siin kavas eelneb triitseptsi treeningpäev rinna treeningpäevale. Saan aru, et triitseptsi treeningpäeva järel tulevad puhkepäevad, soovitavalt 1 või 2 puhkepäeva. Mis eesmärk on sellel, et triitseptsi treening rinnatreeningule nii lähedale asetatakse? Kas seal on mingi põhjendus sellele, võib-olla näiteks miskit sellist, et rinnatreeninguks soovitakse triitsepts meelega ette ära väsitada, et siis õpikski paremini rinnaga töötama vms põhjus? Ei oska ise arvata, miks kavas triits enne rinda on Kuulaks huviga seletust.

Ettetänades.

--

Kava link:

http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...rcise&nr=17

Kava lühidalt:

1. päev Rind, biitseps, käsivars, kõht

2. päev Reie esi ja tagaosa, säär

3. päev Selg, õla tagaosa, kõht

4. päev Õla esi - ja keskosa, triitseps

Märkused:

Enne jõuharjutusi teha soojendus 10 - 15 min.( ratas, stepper, jooksurada )Peale jõuharjutusi teha venitusharjutusi. Kava teha soovitatavalt järgneva skeemi järgi ( 2+1+2+2) st. kaks trenni, üks puhkus, kaks trenni, kaks puhkust jne.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas sa tahad öelda, et tehes triitsepsit 2 päeva enne rinda, ei taastu ta sul ära? Ei saa probleemist aru ... Laias laastus tähendab see kava, et triitsepsit treenid reedel ja rinda pühapäeval. Kui kaugel ta peaks veel olema? Ajavahe on 72h!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kava lühidalt:

1. päev Rind, biitseps, käsivars, kõht

2. päev Reie esi ja tagaosa, säär

3. päev Selg, õla tagaosa, kõht

4. päev Õla esi - ja keskosa, triitseps

Teen ise täpselt sama kavaga ning ma mitte kuidagi ei näe kuidas triitsepsi trenn on otse enne rinda kui sa just pärast neljandat päeva tsükliga kohe uuesti ei alusta. Kui aga neljanda ja esimese päeva vahel on 1-2 päeva puhkust, ei tohiks mingit jama olla.

Ise teen niimodi et esimesed kaks päeva, päev puhkust, teised kaks päeva ja siis kaks päeva puhkust.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kas 72 tundi pole piisav taastumiseks?

Mida iganes, tehke alati asi keerulisemaks enda jaoks. Oletame, et rind on esmaspäev ja triits ja õla esiosa reedel, aga äkki ma ei saa reedel trenni minna. Pean minema laupäeval või pühapäeval. Mis siis, jätan esmaspäeva vahele ja lähen teisip, aga kui teisip on ka midagi ees?

Kütke aga nii kuis endal parem on, ma lihtsalt ei saa aru miks peaks sellise kavaga tegema.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Küll aetakse asjad enda jaoks keeruliseks ... Aru ma ei saa. Proovige järele ja vaadake, mis toimuma hakkab! BF naised teevad näiteks selga ja õlga 2x nädalas, mis nüüd teha? T on selg + õlg, K puhkus ja N taas (näidis oli see). Ja taastuvad ja kasvavad kenasti. Ärge mõelge üle!

Näide oma kavast jaotatuna neljaks (juba 2 aastat, harjutused muutuvad, kuid lihasgrupid ikka samad)

E - rind + biitseps

T - selg + trapets + lõht

K - puhkus

N - õlg + triitseps

R - jalg ja kõht

Vahel on ka olnud 3 trenni järjest, vahel 4 ja mitte midagi ei juhtu!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui triitsa treenin reedel kell "18:00", siis pühapäevaks kell 18:00 on möödunud 48h sellest triitsa trennist, ja esmaspäeval kell 18:00 on 72h möödunud. Minul on enamasti nii, et pühapäeval alles hakkab triits valutama, laupäeval on see lihas lihtsalt nõrk, kuid ei valuta veel. Lihasvalu on esmaspäeval olemas, teisipäeval kell 18 on veel minimaalne lihasvalu. Mulle endale on tundunud ,et triitsepts taastubki aeglaselt, ja seetõttu ma ei mõista sedalaadi kavasid. Aga nagu ütlesid mõned, siis ju taastub osadel ikkagi, sel juhul arusaadav.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

teen ka sama kava järgi, aga minul on probleem hoopis see et selg ja õlg/triitseps on järjest. Selja trenn väsitab käed suht ära.(lõuatõmbamised ja hantliga küljele sikutamised) ja järgmine päev kohe õlga teha ja triitsepsi kus saavad ka käed kõvasti vatti hakkab üks käsi väga väga valutama peale sooritust. Soorituse ajal on kõik korras, aga niikui hantli või muu raskuse maha panen lööb jube valu läbi. Niiet mõtlesin et teen kõiki neid trenne üle päeva . ehk P rind/biits. E jalad. T selg. N õlg/triitseps. Tundub mugavam ja lõhub vähem liigeseid

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.