Madis232 0 Report post Posted January 21, 2010 Mulle universali vanilje milk und egg täitsa maitses. Ei olnud lääge nagu enamus.vot see maitses küll nagu räme keemia.... väga vahtu läks ka. kannatas AINULT koos mahlaga juua. Lääge ei olnud ta tõesti Nendel valkudel on väga raske vahet teha, eks nad kõik töötavad maitse asi. Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted January 21, 2010 Ma sõin näiteks 4kg lõssipulbrit ära ja arenesin ka väga hästi Share this post Link to post Share on other sites
PulseR 0 Report post Posted January 22, 2010 Protein No.1 Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted January 22, 2010 Oled sa kunagi hea maitsega munavalku näinud ?Dymatize 12-hour, 33% sisaldab munavalku... Pole just täiesti munavalk, aga maitse poolest on see toode super Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted January 22, 2010 vot see maitses küll nagu räme keemia.... väga vahtu läks ka. kannatas AINULT koos mahlaga juua. Lääge ei olnud ta tõesti Nendel valkudel on väga raske vahet teha, eks nad kõik töötavad maitse asi.Ma jõin peamiselt piimaga ja vahtu küll ei läinud. Ma ei kasuta seda resti ka shakeris, vbl sellest... Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted January 22, 2010 Ma jõin peamiselt piimaga ja vahtu küll ei läinud. Ma ei kasuta seda resti ka shakeris, vbl sellest...Ma ei tea miks ma sellepeale ei tulnud, et seda piimaga proovida. Eks veega maitse ehmatas jubedasti ära vist Resti ka ei kasutanud. Aga eks munavalgud ongi ebahariliku maitsega. Võrreldes vadakuga. Share this post Link to post Share on other sites
P-A-U-L 6 Report post Posted January 22, 2010 Olen väga erinevaid proovinud ning jõudnud välja sinnani, et kõik see on üks suur äri ja raharaiskamine. Pool aastat ei tarvita enam midagi peale omega-3, ning mingit tagasiminekut pole jõu osas olnud, areng läheb edasi.Parem sööge korralikult ja kvaliteetset toitu, see annab kõige parema tulemuse! Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted January 22, 2010 Olen väga erinevaid proovinud ning jõudnud välja sinnani, et kõik see on üks suur äri ja raharaiskamine. Pool aastat ei tarvita enam midagi peale omega-3, ning mingit tagasiminekut pole jõu osas olnud, areng läheb edasi.Parem sööge korralikult ja kvaliteetset toitu, see annab kõige parema tulemuse!Sedant küll, aga pulbrid teevad natuke elu kergemaks ja teiseks normaalsematest pulbritest saab ka mõnusa maitseelamuse Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted January 22, 2010 Maitseelamus KEEMIAST, yeah!! Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted January 22, 2010 Maitseelamus KEEMIAST, yeah!!Vadakuvalk küll nüüd eriline keemia pole. Mõtle enne kui postitad! Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted January 22, 2010 Vadakuvalk küll nüüd eriline keemia pole. Mõtle enne kui postitad!Kõik asjad siin maailmas on keemia. Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted January 22, 2010 Kui vaadata asja puhtalt koostisosade järgi, siis on parim proteiinipulber ilmselt Ultralife Protein. Fitshopi tootevalikus järgnevad sellele muud valgusegud nagu Syntha6 jne.Kas iga kasutaja peale hea maitse muud erinevust täheldab ei saa garanteerida. See umbes sama, et linnaliikluses pole vahet, kas sõidad Lada või Mercedesega, punktist A punkti B jõuad liiklustempo tõttu ikka samal ajal. Erinevus võib ilmneda pikemal distantsil. Ja muidugi on suur osa kinni juhis endas. Ma näiteks olen BCAA suur fänn. Need on mul aastaringselt menüüs. Muidugi ei ole aminohapete ja valgupulbrite efekt sama märgatav ja hüppeline nagu näiteks kreatiinil, mis nädalaga paar kilo juurde võib anda, samas ei toimu pärast ka mingit tagasilangust, nagu kreatiiniga võib olla. Areng on aga viimasel 2 aastal hea olnud, niiet olen rahul. Share this post Link to post Share on other sites
Lightheaded 0 Report post Posted January 22, 2010 (edited) Ma tarvitangi valku enamasti raha säästmise ning mugavuse pärast. Valgusheik tuleb odavam, kui püüda tavatoidust asju kätte saada ning seda on mugav igale poole kaasa võtta. Lihakäntsakat endaga kaasa ei vea, samas sisaldab liha(tavatoit) ka muid vajalikke mikroelemente. Vaese tudengina pean oma kulusid piirama ning üheks abimeheks ongi valgupulber.Ja muide, tarbin FitShopi vadakut, kuna see on kõige odavam. Ma ei näe peale teiste lisandite sisalduse küll mõjuvat põhjust midagi muud ja kallimat osta. Eks need komplekstooted ongi kallimad (massilisajad, valgud ensüümide/vitamiinidega jne.). Tarbin proteiini valgu pärast ning minu arusaama järgi vadak on ikkagi vadak. Vitamiinid ja muud ained saan mujalt. Edited January 22, 2010 by Lightheaded Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted January 22, 2010 (edited) Vadakuvalk küll nüüd eriline keemia pole. Mõtle enne kui postitad!Kas sa saad maitsetust vadakust maitseelamuse? Sa vist ei tea üldse, mis sa endale sisse sööd koguaeg. Edited January 22, 2010 by emmimees Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted January 22, 2010 (edited) Kas sa saad maitsetust vadakust maitseelamuse? Sa vist ei tea üldse, mis sa endale sisse sööd koguaeg.Hari mind rumalat siis mis vadakuvalgust sellise keemia teeb, et seda ei tasuks süüa või, et see kahjustaks tervist? Edited January 22, 2010 by JarmoOberst Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted January 22, 2010 (edited) Teadagi ei puistata valkudele maitseks sisse maasika või shokolaadi tükikesi, nende kunstlike lõhna- ja maitseainete hääldamisega läheks keel sõlme, mida valgu sisse suurtes kogustes topitakse, aru ma ei saa miks - eriti veel lõhnaaineid. Sõber ükskord unustas vanillimaitselisest WGS´st sheikeri puhastada ning järgmine päev seda tehes jäigi sheikeri sein kollaseks, ei tulnud pestes ka maha see värv! Ja mõtle siis, kui "hästi" see meie organismis toimetab...Ma ei tahtnud öelda, et poevalke ei peaks/tohiks tarbida, see on paratamatus, et tehislikke aineid topitakse(kuigi vsit on mingid firmad, kes toodavad üdini looduslikke valke, aga need on olulisemalt kallimad) igalepoole - aga ainult maitseelamuse pärast neid valke küll ei tasuks süüa, nagu üks eespoolkõneleja arvas end seda tegema. Sama lugu ju nende värviliste kummi/klaaskommidega, pärast on keel värviline. Kui tahate maitseelamust, võtke parem mõni naturaalne jäätis/mahl poest või jooge üks hea õlu ära Osade massilisajatega on õnneks see värk, et pannakse tõesti shokolaadi vist sisse süsivesikuteks, mitte kunstaineid, aga miks tehakse kõik tavalised vadakud nii süsivesikutevabaks ja topitakse keemiat täis, kuigi enamasti joome seda peale trenni ainult ja paneme niikuinii suure hunniku süsivesikuid sisse?kas keegi väidab, et kunstlikud maitse- ja lõhnaained ei ole kahjulikud tervisele? Paljud on kirjutanud, et hakates valku tarbima, on mingid kõhuhädad tulnud või punnid tekkinud, see võib vabalt olla allergia nendele ainetele ...aga pikapeale kohanetakse ära muidugi selle keemiaga. Edited January 22, 2010 by emmimees Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted January 22, 2010 Neid kunstlikke lõhna- ja maitseained topitakse igalepoole, lisaks veel igast stabilisaatorid, säilitusained jne. Vaevalt, et Sa ainult mingi kanafileed ja värsket kartulit sööd, et Sa mujalt neid ei saa. Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted January 22, 2010 Teadagi ei puistata valkudele maitseks sisse maasika või shokolaadi tükikesi, nende kunstlike lõhna- ja maitseainete hääldamisega läheks keel sõlme, mida valgu sisse suurtes kogustes topitakse, aru ma ei saa miks - eriti veel lõhnaaineid. Sõber ükskord unustas vanillimaitselisest WGS´st sheikeri puhastada ning järgmine päev seda tehes jäigi sheikeri sein kollaseks, ei tulnud pestes ka maha see värv! Ja mõtle siis, kui "hästi" see meie organismis toimetab...Ma ei tahtnud öelda, et poevalke ei peaks/tohiks tarbida, see on paratamatus, et tehislikke aineid topitakse(kuigi vsit on mingid firmad, kes toodavad üdini looduslikke valke, aga need on olulisemalt kallimad) igalepoole - aga ainult maitseelamuse pärast neid valke küll ei tasuks süüa, nagu üks eespoolkõneleja arvas end seda tegema. Sama lugu ju nende värviliste kummi/klaaskommidega, pärast on keel värviline. Kui tahate maitseelamust, võtke parem mõni naturaalne jäätis/mahl poest või jooge üks hea õlu ära Osade massilisajatega on õnneks see värk, et pannakse tõesti shokolaadi vist sisse süsivesikuteks, mitte kunstaineid, aga miks tehakse kõik tavalised vadakud nii süsivesikutevabaks ja topitakse keemiat täis, kuigi enamasti joome seda peale trenni ainult ja paneme niikuinii suure hunniku süsivesikuid sisse?kas keegi väidab, et kunstlikud maitse- ja lõhnaained ei ole kahjulikud tervisele? Paljud on kirjutanud, et hakates valku tarbima, on mingid kõhuhädad tulnud või punnid tekkinud, see võib vabalt olla allergia nendele ainetele ...aga pikapeale kohanetakse ära muidugi selle keemiaga.Su jutul on iva sees, kuid mina arvan siiski, et peale trenni 30grammi vadakut ja 60grammi süsivesikuid mõjub mulle pigem positiivselt kui negatiivselt. Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted January 22, 2010 Loomulikult mõjub hästi taastumisele, ei vaidlegi. Aga oleks veelgi positiivsem asi ilma nende mürkideta ..peale igat trenni jah oletame 40gr pulbrit, aga kuus teeb see juba kilo, aastas 12kg..Aga jah inimesed, katsuge ikka võimalikult palju tavatoitu süüa, juba kasvõi valgupulbri halbade koostisosade tõttu Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted January 22, 2010 Proteiini kohta tasuks lugeda seda artiklit:http://stanford.wellsphere.com/healthy-eat...d-muscle/872838Seal on huvitav peatükk "But Post Workout Protein Makes More Muscle … Right?".Seal öeldakse lõpuks, et "proteiini süntees" on ülekehaline nähtus, see nähtus esineb lihastes, ja, ka maksas. Ja uuringud, mis kirjutavad, et treeningjärgne proteiinisheik tõstis proteiinisünteesi, ei näita miskit tõestust, et just lihastes suurem proteiini süntees toimus, et need uuringud ei näitagi mitte midagi, mis tõestaks, et lihase kasvatuseks treeningjärgsest pulbrist kasu oleks. Ma saan sellest artiklist nii aru, et treeningjärgne sheik pole millegipoolest parem kui treeningjärgne tavatoit. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted January 22, 2010 Teadagi ei puistata valkudele maitseks sisse maasika või shokolaadi tükikesiMõnele ikka puistatakse küll. Dorian Yates/Ultralife nt on minu teada väga naturaalne. Ja ega ta pole ainuke.Aga mis näide need shokolaaditükikesed olid ? Transrasvaga shokolaadi tahad äkki siis juba ? Kui naturaalsus on oluline, siis pane parem shokolaadi toorainet kakaod.nende kunstlike lõhna- ja maitseainete hääldamisega läheks keel sõlme, mida valgu sisse suurtes kogustes topitakse, aru ma ei saa miks - eriti veel lõhnaaineidEga lõhna ja maitset erinevad ained ei anna.Aga pannakse ikka maitse pärast.Sõber ükskord unustas vanillimaitselisest WGS´st sheikeri puhastada ning järgmine päev seda tehes jäigi sheikeri sein kollaseks, ei tulnud pestes ka maha see värv! Ja mõtle siis, kui "hästi" see meie organismis toimetab...Pane porgandimahl sellesse purki ja vaata purgi seina järgmine päev. Ma arvan et seda valku oli värvitud beeta-karoteeniga.Peedimahl on ka populaarne värvaine.Toiduainetööstuses on palju idioote, kes värvivad asovärvidega, (lihatooteid üldse nitrititega), aga toidulisanditööstuses mõeldakse natuke rohkem ja pannakse asovärve sellevõrra vähem.Ma ei tahtnud öelda, et poevalke ei peaks/tohiks tarbida, see on paratamatus, et tehislikke aineid topitakse(kuigi vsit on mingid firmad, kes toodavad üdini looduslikke valke, aga need on olulisemalt kallimad) igalepoole - aga ainult maitseelamuse pärast neid valke küll ei tasuks süüa, nagu üks eespoolkõneleja arvas end seda tegema.Parem seda kui toidupoest mingit transrasvade või asovärvidega sodi.Sama lugu ju nende värviliste kummi/klaaskommidega, pärast on keel värviline.Püüa vahet teha toiduainete- ja toidulisanditööstusel.kas keegi väidab, et kunstlikud maitse- ja lõhnaained ei ole kahjulikud tervisele?Neid on väga erinevaid, enamus on looduslike ainete analoogid või looduslikku päritolu, aga töödeldud.Minu teada üldiselt ei ole.Paljud on kirjutanud, et hakates valku tarbima, on mingid kõhuhädad tulnud või punnid tekkinud, see võib vabalt olla allergia nendele ainetele ...Väga ebatõenäoline, valk ise on palju reaalsem põhjus. Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted January 22, 2010 (edited) Sul on ikka iga lause kallal vigiseda vaja, nagu mingi põhimõte oleks kohe Edited January 22, 2010 by emmimees Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted January 22, 2010 Seal on huvitav peatükk "But Post Workout Protein Makes More Muscle … Right?".Seal öeldakse lõpuks, et "proteiini süntees" on ülekehaline nähtus, see nähtus esineb lihastes, ja, ka maksas. Ja uuringud, mis kirjutavad, et treeningjärgne proteiinisheik tõstis proteiinisünteesi, ei näita miskit tõestust, et just lihastes suurem proteiini süntees toimus, et need uuringud ei näitagi mitte midagi, mis tõestaks, et lihase kasvatuseks treeningjärgsest pulbrist kasu oleks. Ma saan sellest artiklist nii aru, et treeningjärgne sheik pole millegipoolest parem kui treeningjärgne tavatoit.Ei ole väga väärt ülevaateartikkel. Loe ka viidatud artiklit,http://jn.nutrition.org/cgi/content/abstract/138/11/2198esiteks ei võrreldud seal eraldi treeninguaegset ja treeningujärgset sheiki vaid ühele rühmale anti mõlemat ja teisele mite kumbagi. Ja selle sheigi efekt oli vägagi märkimisväärne, põhiliselt lihastes, aga natuke ka mujal, ei tea kus täpselt. Lihaste valgusüntees paranes just trenni ajal, nii et selle artikli põhjal on trenni ajal parem sheiki juua kui pärast trenni. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted January 22, 2010 Sul on ikka iga lause kallal vigiseda vaja, nagu mingi põhimõte oleks kohe Kui ma iga totruse kallal vigiseks siis ma muud ööpäevas ei teekski ja ikka ei jõuaks kõigega valmis Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted January 22, 2010 Sul on ikka iga lause kallal vigiseda vaja, nagu mingi põhimõte oleks kohe No 90% juhtudest on tal ka õigus ning ülejäänud 10% korral ei tea keegi täpselt, kuidas asjad on. Share this post Link to post Share on other sites