Jackie 4 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 Mina tahaksin just seda tegemise momenti näha ja samuti oleks väga huvitav sünnitamise pilte vaadata. Sex ja sünnitamine- puhas sport Tegemine tegemiseks, aga sünnitamise pilte? Need saaks vist päris jubedad olema Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
emmimees 1 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 Vähil on kahtlased huvid Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Rebane 102 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 No nüüd olete ise omale häda kaela tõmmanud - lahti läks hull nõiajaht. Rate pildid vähenevad samal kiirusel kui levib kulutuli.Ei pane pahaks, kui hunniku vormipiltide vahel on ka üks näopilt (noh, vaadake kasvõi minu profiili - ilusti on piltide hulk tasakaalus). Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
rinaldo 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 No nüüd olete ise omale häda kaela tõmmanud - lahti läks hull nõiajaht. Rate pildid vähenevad samal kiirusel kui levib kulutuli.Ei pane pahaks, kui hunniku vormipiltide vahel on ka üks näopilt (noh, vaadake kasvõi minu profiili - ilusti on piltide hulk tasakaalus).Milles see häda seisneb? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
smack 2 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 (muudetud) Samal arvamusel. Tegin sellest kunagi ka juttu. Panin kirja ka reeglistiku, mida tohiks ja mida mitte siia üles riputada. Siia üles see siiski ei läinud.Loogiline, et kõik pildid EI PEA olema mingis musklipoosis, aga kui stabiilselt demonstreeritakse kontsa või erinevaid kleite või mukitud sihverplaati, siis...khmm....loogiline, et noored neiud tahavad siit vb musklimeest leida, aga see ei tohiks muutuda siiski date-rateks siin! Nii et pange oma supermoded tööle, see kustutamine ja modemine pole üldse keeruline!Ja mis siis juhtub, kui muutub date-rateks- saate rohkem kliente!?Ja kes selle üle otsustab, et inimene on treenitud ja võib oma pilte hoida.Keegi ühines fitness.ee-ga, alustab treeninguga ja paneb oma esimesed pildid üle, mõistagi pole vormi olla ja pilt tõmmatakse kohe maha- põhjus: sa pole piisavalt musklis... Muudetud Jaanuar 15, 2010 kasutaja smack poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Okk 39 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 (muudetud) Ei pane pahaks, kui hunniku vormipiltide vahel on ka üks näopilt (noh, vaadake kasvõi minu profiili - ilusti on piltide hulk tasakaalus).nõus , kui inimesel on "vormipiltide" kõrval mõned "teemast" väljas pildid siis ei näe küll mingit põhjust miks need peaks ära kustutama . Tobe lugu oleks selline lugu.ja üldiselt võiks enne kustutamist inimesele teada anda , et kõikvõimas arvab , et see pilt ei sobi . Takkajärgi lihtsalt lambist kustutama hakata on pehmelt öeldes imelik.Mõni ehk solvubki , aga äkki see ongi eesmärk Muudetud Jaanuar 15, 2010 kasutaja Okk poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
smack 2 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 (muudetud) Võib olla kõik ei olegi lihase ehitamise peal väljas, tahavad ntx kaalu langetada, seega ei tohi pilte üles laadida?Mõni on ntx pikamaajooksja, kõhna küll aga sportlane- ei tohi pilta uploadida?Lõhnab kadeduse järgi:D Kindlasti häirib, kui kellegil on kena näolapp, aga pole elus trenni teinud ja saab kõik kuulsuse omale...Aga see küll pole nüüd mingi põhjus kellegi piltide maha võtmiseks. Muudetud Jaanuar 15, 2010 kasutaja smack poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jackie 4 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 Et siis smack, sinu arust peaks SELLISED pildid just Fitnessi reidis üleval olema? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Nana 2 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 Kui viitsid viska pilk uuesti teema postitustele üle smack, keegi pole rääkinud sellest kellel on vormi pildid, mis iganes vorm massi, reljeefi jne ja kui tema paneb oma näo lapikese pildi, jutt käib just sellistest piltidest nagu Jackie just näitex tõi ja naiste poolt on eriti palju selliseid pilte. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 Kui sellised asjad häirima hakkavad, siis on teil liiga palju vaba aega Las inimesed panevad endast selliseid pilte, nagu tahavad. BIIG DIIIL kui keegi on jopega või pildistab ainult enda nägu. Kui ei meeldi, ära vaata Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
navigaator 3 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 Miks näopilt ei tohi olla? Võibolla on lihtsalt nii jäme kael, et vaja näidata. Kui kaela pildistada tahad, siis jääb ju nägu peale. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Impsik 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 Miks näopilt ei tohi olla? Võibolla on lihtsalt nii jäme kael, et vaja näidata. Kui kaela pildistada tahad, siis jääb ju nägu peale."Arvan ka", et enamus naistel on jämedad kaelad, sest just nende poolt neid pilte kõige rohkem on. Minu arust juba nimi ütleb kõik FITNESS RATE. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jackie 4 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 Nonii, kiirpuhastustöö tehtud, kustutamisele läks u 80 pilti. Kuna "hunniku vormipiltide vahel võib ka üks näopilt olla", siis jäi ka mittevormipilte suhteliselt palju veel üles. Lühidalt läksid kustutamisele pildid, kus:1) mitmel pildil samas poosis erinevate riietega inimene (peamiselt naisolevused)2) ainult nägu (kui ei olnud just profiili ainuke pilt, siis jäi alles)3) kasutaja oli lisanud pildi(d), kus ta ise peal ei olnud (kuna fitness rate'i eesmärk on siiski kasutajat ennast eksponeerida, mitte kedagi teist)Kui profiilis suurem osa pilte oli fitness rate'i mitte sobivad (nagu Noormees78 puhul näiteks), siis jätsin alles ühe pildi, mis oli suurima skooriga. Kui on pretensioone, siis olen üks suur kõrv. Eraldi kõigile e-maili saatma ei hakanud, sest mul siin muudki teha, kui 70 e-maili laiali saata.Kui on veel pilte, mis teie arust sinna ei sobi, visake link ja vaatame üle. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 Mina sellise asja poolt ei ole igatahes. Okei, kustutage ära need, mis ei ole endast, fain sellega olen nõus. Aga see on ju inimese ENDA konto, miks ta ei või sinna panna pilte erinavates riietes samas poosis... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 (muudetud) Kui sellised asjad häirima hakkavad, siis on teil liiga palju vaba aega Las inimesed panevad endast selliseid pilte, nagu tahavad. BIIG DIIIL kui keegi on jopega või pildistab ainult enda nägu. Kui ei meeldi, ära vaataAusalt öeldes mind ei häiri see näopilt v6i üksk6ik, mis pilt senikaua, kuni see näolapi v6i mis iganes omanik mind ennast "hammustama" ei hakka.Minu konto, minu pilt. Tahan ja panen. Tahan oma näolappi n2idata ja seeläbi...ma ei tea siis ... tõsta enesekindlust??? Senikaua, kuni nad teisi ei halvusta on ok. Muudetud Jaanuar 15, 2010 kasutaja Aile poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Okk 39 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 Nonii, kiirpuhastustöö tehtud, kustutamisele läks u 80 pilti. Kuna "hunniku vormipiltide vahel võib ka üks näopilt olla", siis jäi ka mittevormipilte suhteliselt palju veel üles. Lühidalt läksid kustutamisele pildid, kus:1) mitmel pildil samas poosis erinevate riietega inimene (peamiselt naisolevused)2) ainult nägu (kui ei olnud just profiili ainuke pilt, siis jäi alles)3) kasutaja oli lisanud pildi(d), kus ta ise peal ei olnud (kuna fitness rate'i eesmärk on siiski kasutajat ennast eksponeerida, mitte kedagi teist)Kui profiilis suurem osa pilte oli fitness rate'i mitte sobivad (nagu Noormees78 puhul näiteks), siis jätsin alles ühe pildi, mis oli suurima skooriga. Kui on pretensioone, siis olen üks suur kõrv. Eraldi kõigile e-maili saatma ei hakanud, sest mul siin muudki teha, kui 70 e-maili laiali saata.Kui on veel pilte, mis teie arust sinna ei sobi, visake link ja vaatame üle.Ei peagi 70 maili saatma , piisab ühest . Lihtsalt kummaline , et 4 inimest avaldas nördimust ja tuiskasid kohe pilte kustutama . Normaalsem oleks olnud reeglid selgeks teha ja edaspidi "modema" hakata.Kummaline värk.Aga võibolla olen ma ainus kes nii mõtleb. Sel juhul kõik ok Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jackie 4 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 Ei peagi 70 maili saatma , piisab ühest . Lihtsalt kummaline , et 4 inimest avaldas nördimust ja tuiskasid kohe pilte kustutama . Normaalsem oleks olnud reeglid selgeks teha ja edaspidi "modema" hakata.Kummaline värk.Aga võibolla olen ma ainus kes nii mõtleb. Sel juhul kõik ok Seda "nördimust" siin ennegi olnud. Ja miks sa arvad, et ma kohe kustutama kukkusin? Aeg-ajalt siin ennegi juba kustutatud, nagu ka aktivist ennist mainis.Tegu on siiski Fitness rate'iga ja seega võiksid seal olla fitnessi/spordi/vormiga seotud pildid. Kui aga on ainult viis musisuuga näolappi või kuus pilti, kus kleite/aluspesu demonstreeritakse, siis kuidas see sinu arust spordiga seotud on? Vormi näeks sellisel juhul juba ühelt pildilt ära, ei ole vaja neid mitmeid sinna üles panna.Kui teile aga selline variant ei sobi, siis võtame aga aktivisti koostatud reeglistiku ette ja asi hakkabki selle järgi tööle ja jutul lõpp! Kui sul on soov muid pilte üles panna, siis selle jaoks on igal kasutajal olemas võimalus siinses Galeriis. Lae sinna üles, mida iganes sa soovid! Ja neid pilte seal näevad ainult sisse loginud kasutajad. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Lexusl 22 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 Seda "nördimust" siin ennegi olnud. Ja miks sa arvad, et ma kohe kustutama kukkusin? Aeg-ajalt siin ennegi juba kustutatud, nagu ka aktivist ennist mainis.Tegu on siiski Fitness rate'iga ja seega võiksid seal olla fitnessi/spordi/vormiga seotud pildid. Kui aga on ainult viis musisuuga näolappi või kuus pilti, kus kleite/aluspesu demonstreeritakse, siis kuidas see sinu arust spordiga seotud on? Vormi näeks sellisel juhul juba ühelt pildilt ära, ei ole vaja neid mitmeid sinna üles panna.Kui teile aga selline variant ei sobi, siis võtame aga aktivisti koostatud reeglistiku ette ja asi hakkabki selle järgi tööle ja jutul lõpp! Kui sul on soov muid pilte üles panna, siis selle jaoks on igal kasutajal olemas võimalus siinses Galeriis. Lae sinna üles, mida iganes sa soovid! Ja neid pilte seal näevad ainult sisse loginud kasutajad.Einoh JUMALA ÕIGE jutt. Poolt!!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Okk 39 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2010 Seda "nördimust" siin ennegi olnud. Ja miks sa arvad, et ma kohe kustutama kukkusin? Aeg-ajalt siin ennegi juba kustutatud, nagu ka aktivist ennist mainis.Tegu on siiski Fitness rate'iga ja seega võiksid seal olla fitnessi/spordi/vormiga seotud pildid. Kui aga on ainult viis musisuuga näolappi või kuus pilti, kus kleite/aluspesu demonstreeritakse, siis kuidas see sinu arust spordiga seotud on? Vormi näeks sellisel juhul juba ühelt pildilt ära, ei ole vaja neid mitmeid sinna üles panna.Kui teile aga selline variant ei sobi, siis võtame aga aktivisti koostatud reeglistiku ette ja asi hakkabki selle järgi tööle ja jutul lõpp! Kui sul on soov muid pilte üles panna, siis selle jaoks on igal kasutajal olemas võimalus siinses Galeriis. Lae sinna üles, mida iganes sa soovid! Ja neid pilte seal näevad ainult sisse loginud kasutajad.Noh on mis on , ei meeldi mulle siuke tsenseerimine , aga see on mu isiklik probleem.Oma nõu see kõige parem nõu , kui soovitasin inimesel pilti mitte vaadata kui ei meeldi siis võiksin ka ise lehe külastamise lõpetada , kui ei meeldi.peace Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides