Jump to content
Sign in to follow this  
Ksenija

kaalust alla,keha trimmi

Recommended Posts

Tere ,olen 17 aastane neiu, spordiga ei tegele,nüüd sooviksin alustada ,et veits rasva põletada ja keha trimmi saada.

Kas oskade soovida mis harjutusi peab tegema ja kuidas toituda.

(sooviks veel lihased ilusaks treenida)

Tere ,olen 17 aastane neiu, spordiga ei tegele,nüüd sooviksin alustada ,et veits rasva põletada ja keha trimmi saada.

Kas oskade soovida mis harjutusi peab tegema ja kuidas toituda.

(sooviks veel lihased ilusaks treenida)

Kindlasti leiad väga palju artikleid, mis vastavad sinu küsimustele - kasuta otsingut. Trüki näiteks toitumine sinna ja vaata, mis vastuseks saad.

Raske midagi soovitada, kui ei tea sinu praegust toitumist ega treeningaktiivsust. Samuti, mis trenni sulle meeldib teha jne.

edit: Lugesin uuesti, trenni ei tee...Järelikult, kui ilusaid lihaseid tahad, siis võid jõusaaliga tutvust teha. Kavad leiad tööriistade alt.

Ok avastasin just, et küsid Kiivikaselt...ära mind tähele pane.

Edited by _T_

Või on ka lihtsam variant tellid lihtsalt toitumis/treening kavad kui muidugi rahakott lubab!

Palju kergem kui siin foorumi juttude järgi mingit kava kokku panema hakata:)

kas oleks mingeid toiduaineid mida ei tohiks süüa kui tahan trenni teha ja kaalust alla ...ja mida tuleks tarbida peale ja enne trenni peale valke ?

Kaalulangetuse ajal ma ei sööks magusat. Vähemalt nii nagu varem (oleneb, milline oli su magusa piir)

kas oleks mingeid toiduaineid mida ei tohiks süüa kui tahan trenni teha ja kaalust alla ...ja mida tuleks tarbida peale ja enne trenni peale valke ?

Kaalunumber ei m2ngi siin eriti suurt rolli. Trimmi saad, kui v2hendad rasva%. ...ja rasva kaal on suht v2ike.