LaizeN 0 Report post Posted January 9, 2010 Ka loogiline See värk on tõesti kahtlane, kumbki teist on raudselt mafjoss igastahes Või mõlemad ja kombineerite siis tulemuslikult ( nagu näha ) head mahavõtmistaktikat - Suvaline, mitte kõige aktiivsem rajalt maha ning arutluse käigus keegi veel võlla, kuna tõesti aktiivseid positajaid loeb väid ühe käe peal kokku Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted January 9, 2010 (edited) Sul ju pidavat olema täpsed andmed selle kohta, kes on maffiast. Ütle meile ka siis Eks me siis järgmine väljahääletus näe, lootsin oma targa lausega vähe segatust tuua ja sealt midagi välja lugeda aga siin kuradi kavalad need kõik mängijad Edited January 9, 2010 by LaizeN Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted January 9, 2010 Või mõlemad ja kombineerite siis tulemuslikult ( nagu näha ) head mahavõtmistaktikat - Suvaline, mitte kõige aktiivsem rajalt maha ning arutluse käigus keegi veel võlla, kuna tõesti aktiivseid positajaid loeb väid ühe käe peal kokku No hetkel ei ole minu arust mingit "kombineerimist ja head mahavõtmistaktikat" olnud - üks inimene lihtsalt kirjutas ise oma surmaotsusele alla, see oli kõigile kohe selge.Ja segadust tuua sellega, et kõik arvaksid, et sa oled maffia? Tahtsid pacmani saatust jagada, kui sa juhuslikult külamees oled? Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted January 9, 2010 Aga eks ma siis hakka hääletusega pihta muidu see mäng venib küll ikka väga pikale.Hääletan: Lexusl Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted January 10, 2010 Aga eks ma siis hakka hääletusega pihta muidu see mäng venib küll ikka väga pikale.Hääletan: LexuslMa huvi pärast hääletaks kummagi teist võlli, et siis selgub, kas kumbki on nõus teise vastu hääletama ( alessandro ja nesatur ), millegipärast ma kahtlen et on Mul omad rollid juba välja kujunenud, kuid 4'jas mafjooso on vapsee segane ja need 3 esimest on ka suure ehku peale, agajah Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted January 10, 2010 Oi jah...no kurat on siis vaja selliseid nalju teha, mis naljana ei paista? Jälle oma mees oksa...no TULE TAEVAS APPI! Läheb vist samamoodi nagu Karulaanes kulges... Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted January 10, 2010 No saite nüüd mis tahtsite. Süütu mees on võlla tõmmatud, nagu mõni riigivaenlane.Ja ainult selle eest, et tegi vähe nalja Ma mõtlesin juba siis, kui siin Pacman'i süüdistati, et Nesatur on väga kahtlane mees.Nüüd sain sellele kinnitust!!Parim kaitse on nagu te teate rünnak, mida Nesatur ka osavalt kasutab.Tundub, et mehel on vesi suht ahjus ja üritab nüüd igat "testimiseks mõeldud väljaütlemist" minu vastu ära kasutada!Ma ütlesin juba siis, kui te siin Pacman'i tapmise plaane pidasite, et tegin testi tema peal ja ka teiste peal.Ning üritasin iga hinna eest teda päästa aga te ei võtnud mind kuulda Minu meelest on kaks meest (alessandro ja Nesatur) siin, kes võtavad initsatiivi enda kätte, valivad ohvri välja, hakkavd teda maha tegema ja lõpuks on kõigile ajupesu tehtud!Nagu juba öeldud, on nüüd aeg postid läbi lugeda ja ühtteist saab sealt teada kindlasti Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted January 10, 2010 TSITAAT(Lexusl @ 8 Jan 2010, 13:54) *Sa oled ennast juba lootusetult ära vabandanud, et sa ei ole mafjoss dry.gifMulle tunduvad need nagu uppuja viimased hingetõmbed wink.gifTSITAAT(pacman @ 8 Jan 2010, 13:57) *Ma arvan, et sa oledki maffiast ja tead täpselt, et ma ei ole:)Hääletan LexuslSiit järeldan mina, et Lexusl on mafjoosnik. smile.gifIgal inimesel on tunded ja siin tulid Pacman'il need kenasti esile.Ma olin Pacman'i selleks hetkeks juba korralikult piinanud k.a. teised.On ju ilmsege, et mehel sai mõõt täis/solvus ja paugutas mulle süüdistusega vastu.Just sellest postist saigi mulle selgeks, et mees ei ole maffiast, liiga isiklik ja emotsionaalne süüdistus oli see! Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted January 10, 2010 Aga eks ma siis hakka hääletusega pihta muidu see mäng venib küll ikka väga pikale.Hääletan: LexuslTunnete kuidas mehel püksid värisevad jalas ja peopesad higistavad, jube kiirelt tuli see otsus ????Ja mis sellest halba on, et mäng pikale venib?Ainult mees kes kardab arvab nii!!!! Share this post Link to post Share on other sites
kimmel 2 Report post Posted January 10, 2010 Hääletan: Lexusl Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted January 10, 2010 Hääletan: Nesatur Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted January 10, 2010 No Lexsul, kolm posti kohe järjest, sinul on ikka vesi asjus mitte minul nagu ma aru saan.Sa tead väga hästi, et ma pole maffiast ja nii ajab kohe kolmes postis teistele kärbseid pähe minu kohta.Aga eks ma siis tõmban tagasi, vb olin jh liiga aktiivne eilne päev. Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted January 10, 2010 Mina kahtlustan Nesaturit, kuna tema alati on kõige julgem teisi maha tegema, üritab alati oma nahka päästa süüdistades teisi - seega mina järeldan et Nesatur võib olla maffia Hääletan: Nesatur Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted January 10, 2010 Mina kahtlustan Nesaturit, kuna tema alati on kõige julgem teisi maha tegema, üritab alati oma nahka päästa süüdistades teisi - seega mina järeldan et Nesatur võib olla maffia Hääletan: NesaturIse suht samal põhjusel...alessandro on ka kahtlane nagu alati...aga eelmine kord ma eksisin...topelt ei kärise. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted January 10, 2010 Asi läheb huvitavaks. Nesaturi sõnades ma midagi väga kahtlast ei ole väga leidnud. See, et ta võtab initsiatiivi enda kätte, mulle väga kahtlane ei tundu. Mina võtan ka. Sel ajal, kui teised mökutavad, mina võtan kätte ja teen, kui mul mingi kindel visioon on. Selle järgi ei saa veel järeldusi teha minu arust, lihtsalt isiksused on erinevad. Lexusl tundub mulle kahtlane, aga mul ei ole selleks enda jaoks selget põhjendust, miks ta kahtlane on. Seega on see selline udune tunne pigem. LaizeN tundub kahtlane selle posti pärast, kus ta väitis, et teab, kes on maffiast. Ja minu Exceli tabel vaikselt kasvab.. Share this post Link to post Share on other sites
rollton 7 Report post Posted January 10, 2010 Ühesõnaga kui see ka täkkesse ei lähe, siis on juba kahtlane ja endiselt kahtlustan ma samakameest, sisetunne ütleb.Hääletan: Lexusl Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted January 10, 2010 Ma ei viitsinud eile niisama passida ja siis võtsin asja käsile.Teema saab täiendust ja võimalikud mafjoosnikud hakkavad ka kõvasti protestima ja sõna võtma. Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted January 10, 2010 Segadust on siin kui palju!Üritasin siin eelmist mängu lugeda ja mingeid seoseid leida- leidsingi!Samas seda mängu lugedes ei klappinud mõned detailid Siiski sarnasusi oli.Tegelikult hakkasin hoopis mõtlema marko233 killimise üle?See mees oli oma väheste sõnavõttude poolest mitte just väga esilepürgiv, kuid need olid täis kindlameelsust ja teadlikust.Mis teatavasti maffiale põrmugi ei meeldinud.Selle pärast mees ka maha notiti.Mis sest, et ta hääletas Pacman'i vastu ja mitte tõeliste mafjoosode vastu, kelle vastu tal kahtlused olid.Pacman'i vastu hääletas ta selle pärast, et ei tahtnud nii varajases mängu faasis veel ennast reeta, eriti kui ei olnud mingit lootustki Pacman'i päästa!Kõige kindlam viis ellu jääda ja maffia peatselt paljastada oli minna vooluga kaasa ja hääletada nii nagu enamus!Maffia aga sai sellest pettemanöövrist arvatavasti aru ja likvideeris ohtliku ja targa mehe koheselt!!!Kui maffia peaks mind nüüd öösel vaigistama, siis teate mille eest!!!!Sest olen vähemalt kahele mehele kanna peale astunud Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted January 10, 2010 Nesataur/lexusl/alessandroI'll be watching u guys! Jõle agressiivsed. Eriti lexusl on siin järsku ära tõusnud Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted January 10, 2010 (edited) Ja minu Exceli tabel vaikselt kasvab..Kas see tabel on ka reaalselt olemas? Kui jah, siis kõva viitsimine! Aga mu hääl ilmselt muutub veel...loen pärast teema uuesti läbi korra. Edited January 10, 2010 by taivox Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted January 10, 2010 Oot, aga kust sa tead, et ta oli täis teadlikkust ning oli tark ja ohtlik? See, et keegi väidab, et tal on välja kujunenud mingi "teadmus", ei tähenda veel, et see teadmus on õige. Praktika näitab, et need teadjad eksivad. Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted January 10, 2010 Lexusl üritab selle pika monoloogiga ennast maffia staatusest lahti rabeleda,aga minu arust räägib just rohkem sisse ennast. Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted January 10, 2010 Lexusl üritab selle pika monoloogiga ennast maffia staatusest lahti rabeleda,aga minu arust räägib just rohkem sisse ennast.Ma lihtsalt üritan endast max palju maha jätta, et teistel oleks pärast mõtteainet Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted January 10, 2010 Kah võimalik. Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted January 10, 2010 Kah võimalik.Mul selline arvamus, et mafjossid on : alessandro, nesatur, samakamees ja Kimmel.Küll algeline arvamus, kuid siiskiHääletan: Nesatur Share this post Link to post Share on other sites