tereummikust 1 Report post Posted December 28, 2009 Esmalt väike tutvustus:Forskoliin, mis on saadud troopilisest münditaimest Coleus forskohlii, aktiviseerib ensüümi adenülaadi tsüklaas, mis on muuhulgas seotud testosterooni tootmisega ja tõstab rakusisest geenide reguleerija cAMP taset (cAMP on virgatsmolekul, mille abil mobiliseeritakse organismi energeetilised varud (glükogeeni lagunemine) ja tõhustub rakkude ainevahetus) See aktiviseerib rasvade lagundamist rasvarakkudes. Hiljutisest Kansase ülikooli uurimustööst selgus, et ülekaalulistel meestel, kes tarbisid forskoliini 12 nädala jooksul, langes keha rasva% ja tõusis testosterooni tase rohkem, kui platseebogrupil.Soovitav annus: Võta toidulisandit, mis sisaldaks 20-50mg forskoliini 2-3 korda päevas enne sööki.Ja nüüd küsimused:1) Kuidas on eestis saadavusega, kas on võimalik soetada ka apteegist?2) Kas keegi on tarvitanud Forskoliini ja oskab omast kogemusest midagi öelda?3) Kui käsimüügis olemas on, kuidas on hinnaga? Share this post Link to post Share on other sites
navigaator 3 Report post Posted December 28, 2009 Toote tutvustuses on kirjas, et tõstab testo taset ja alandab rasvaprotsenti(Kansases ikkagi kindlaks tehtud!!!), aga seda ei või ära mainida, kui palju täpselt need näitajad muutuvad. Siiamaani on vabalt saadavatest testoboosterite kohta ikka väga vastakaid arvamusi. Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted December 28, 2009 Ma ise lugesin Forskoliinist, kui toidulisandist hoopiski eelmisest Muscle&Fitnessi ajakirjast, täpselt küll ei saa öelda, kas seal midagi targemat ka kirjas oli, ei mäleta. Hetkel üle vaadata ka ei saa, olen tööl. Endal pole nö. vabalt saadavate testoboosterite kohta mingit arvamust. Pole kunagi tarvitanud ega uurinudki. Lihtsalt Forskoliin kui lisand hakkas millegipärast rohkem silma ja tekitas mingisugust huvi. Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted December 28, 2009 Meil Eestis kasvav forskoliin on põdrakanep! Proovi seda . Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted December 28, 2009 Meil Eestis kasvav forskoliin on põdrakanep! Proovi seda .Oled ise proovinud? Kui siis, kuidas mõju on? Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted December 28, 2009 Oled ise proovinud? Kui siis, kuidas mõju on?Olen kasutanud, mõju raske hinnata nagu kõigi selliste asjadega. Vähemalt ise usud siis midagi ehk ikka aitab. Netist lugedes võib küll lugeda ainult positiivseid omadusi, testo tõus näiteks. Kindlasti soovitan teistele ka. Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted December 28, 2009 Olen kasutanud, mõju raske hinnata nagu kõigi selliste asjadega. Vähemalt ise usud siis midagi ehk ikka aitab. Netist lugedes võib küll lugeda ainult positiivseid omadusi, testo tõus näiteks. Kindlasti soovitan teistele ka.Mis moodi seda põdrakanepit manustatakse? Lihtsalt söödav kraam või teed teha või...? Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted December 28, 2009 Mis moodi seda põdrakanepit manustatakse? Lihtsalt söödav kraam või teed teha või...?Apteegis müüakse. Ma tegin teed ja jõin need taimeosad ka alla, mõjub vast rohkem Share this post Link to post Share on other sites
rollton 7 Report post Posted December 28, 2009 Apteegis müüakse. Ma tegin teed ja jõin need taimeosad ka alla, mõjub vast rohkem Räägi maitsest ja hinnast kah Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted December 28, 2009 Räägi maitsest ja hinnast kahHind polnud üldse kallis, ei mäletagi täpselt palju maksis mingi 18 krooni või sinna kahekümne krooni ümber maksis pakk. Maitse pole just kõigeparem, selline mõrkjas, alguses tundus imelik aga pärast harjusin ära ja täitsa hea meelega jõin. Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted December 28, 2009 (edited) Ning palju seda siis tarvitama peaks, et asi toimiks?(Testo taseme tõus näiteks)Mõrkja maitse vastu vist peaks suur lusikatäis mett aitama Edited December 28, 2009 by Arx07 Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted December 28, 2009 Ning palju seda siis tarvitama peaks, et asi toimiks?(Testo taseme tõus näiteks)No ma ka täpselt ei tea palju seda panema pidi, aga ma jagasin umbes ühe paki 4 korraks ära. Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted December 28, 2009 (edited) lugesin terviselehte ja teen kopi-peisti:Üldjoontes valmistatakse põdrakanepi tee järgmiselt: 2 spl peenestatud ürti 200 g keeva vee kohta, lastakse tõmmata 1 tund, kurnatakse. Võetakse päeva jooksul, soovitavalt 20 min enne sööki. Üldiselt peaks ka proovima seda asja Edited December 28, 2009 by Arx07 Share this post Link to post Share on other sites
3xit 0 Report post Posted December 28, 2009 väga huvitav Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted December 28, 2009 väga huvitavVaadake MR. Mesi videosid ja lugege tema kohta, ehk õpite veel midagi veel rahvameditsiini kohta. Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted January 4, 2010 (edited) Käisin apteegis, palusin 2 pakki põdrakanepit, anti kätte... tulin koju ja loen paki peal kirjas Islandi käokõrv ...Islandi käokõrv siis põdrakanepi teine nimetus või tõmmati lihtsalt pe*se mul lohku? Edited January 4, 2010 by Arx07 Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted January 4, 2010 Käisin apteegis, palusin 2 pakki põdrakanepit, anti kätte... tulin koju ja loen paki peal kirjas Islandi käokõrv ...Islandi käokõrv siis põdrakanepi teine nimetus või tõmmati lihtsalt pe*se mul lohku?Kas apteegist ise pole võimalik valida ? Vähemalt mina esimest korda käies küsisin, tädike näitas ära kus on. Edaspidi teadsin ise kus on ja minu paki peal küll kirjas põdrakanep Share this post Link to post Share on other sites
Wire 0 Report post Posted January 4, 2010 Olen ka ostnud. Peal oli ikka kiri "põdrakanep" Wikipedia vaste järgi tundub, et pole tegu sama taimega. Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted January 4, 2010 On tõprad, tõmbasidki tillist . Aga noh, eks selle käokõrva saab ära tarvitada kui mingi köha vms tuleb... Share this post Link to post Share on other sites
-SMALLVILLE 0 Report post Posted January 4, 2010 Ei vedanud! Järgmine kord oled siis targem Palju see keharasva % langeb ??? või on see, kuidas kellegile mõjub ??? Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted January 4, 2010 Ei vedanud! Järgmine kord oled siis targem Palju see keharasva % langeb ??? või on see, kuidas kellegile mõjub ???Ilmselt sa ei saa kunagi teada palju ta sul langes või ei langenud. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted January 4, 2010 Kas põdrakanep on millegi puhul vastunäidustatud ka või võib see mingit alergilist reaktsiooni tekitada ? Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted January 4, 2010 Kas põdrakanep on millegi puhul vastunäidustatud ka või võib see mingit alergilist reaktsiooni tekitada ?Natuke informatsiooni põdrakanepist. Share this post Link to post Share on other sites
PulseR 0 Report post Posted January 4, 2010 Käisin apteegis, palusin 2 pakki põdrakanepit, anti kätte... tulin koju ja loen paki peal kirjas Islandi käokõrv ...Islandi käokõrv siis põdrakanepi teine nimetus või tõmmati lihtsalt pe*se mul lohku?Huuh. apteegimutid tegid külma Share this post Link to post Share on other sites
PulseR 0 Report post Posted January 4, 2010 Peaks ka apteegis tiiru tegema ja põdakanepit soetama. Muidu mind masendab see tõmbeaeg - 1 h Share this post Link to post Share on other sites