Infinity 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 27, 2009 Kas on soovitav teha randmekõverdusi kangiga iga nädal? Harjutus ise käib nii, et seisad ja kang on käes ning kõverdad peopesi enda poole. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jarmo Oberst 7 Teavita postitusest Postitas Detsember 27, 2009 Kas on soovitav teha randmekõverdusi kangiga iga nädal? Harjutus ise käib nii, et seisad ja kang on käes ning kõverdad peopesi enda poole.Mis su eesmärk on ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
samuil 12 Teavita postitusest Postitas Detsember 27, 2009 (muudetud) Kui oli jaotus kus eraldi kätepäev(tric. + bic.) tegin käevartele 2 harjutust. Esimesena kangi tõstmine randmetega pealthaardes 3x 12 ja teisena sama althaardes 3x12. Olen teinud veel jaotuse juures kus olid koos ölg + tric. + käsivars. Kui on soovi arendada käsivarsi saab kombineerida alati mingile päevale ja võib teha vabalt iga nädal. Praegu saan oma koormuse kätte läbi igasuguste tõmmete. Muudetud Detsember 27, 2009 kasutaja samuil poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matjusm 24 Teavita postitusest Postitas Detsember 27, 2009 Ma olen kuulnud et see randmepainutus kangiga on üpris mõttetu kui sa juba teed jõutõmmet ja teisi harjutusi mis haaret ja küünarvarre lihaseid treenivad. Oskab ehk keegi ekspert seda väidet kinnitada või ümber lükata? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
martin1333 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 27, 2009 (muudetud) http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har...sivars/040.htmlhttp://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har...sivars/045.htmlenne jõutõmbe alustamist tegin neid harjutusi mõlemat 3x10 normaalse raskusega kord nädalas , võtab käe ikka üsna paksuks ja parandas kõvasti haaret , kang püsib kindlalt käes . Enam neid harjutusi teha ei viitsi kuna jõutõmme treenib pealmist osa ja biitsepsile kangitõsted alumist osa . Muudetud Detsember 27, 2009 kasutaja martin1333 poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Erkko 22 Teavita postitusest Postitas Detsember 27, 2009 Siin on mõned head harjutused randmetele Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides