Jump to content
RixRaxPox

Kiivikas ja Kalmus

Recommended Posts

Ott,soovita mulle midagi.Olen 180 pikk ja 109 kg raske.Teen trenni ka.Mida peaks võtma et saaks nii lihaste massi kiiremini juurde ja samas saaks rasvast lahti?Ja ei oleks tervisele kahjulik.Trenis võtan raskuse mida jõuan kolmes seerias tõsta 10-8-6

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mind huvitaks samuti millised on vastavad tulemused eesti esikulturistidel. kuigi nende puhul pole nähtavasti olnud kunagi eesmärgiks mingi max raskuse poole püüdlemine, oleks siiski huvitav teada, millised on raskused näiteks 5 kordusega seeria korral.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lamades surumine 170 x4, rinnaltkükk (alumine faas, st. täiesti üles ei tule, kükitakse põhja välja), Hackkükke 220x9, Kükk kang turjal 200x10, 210x7, kaldpinnal kangi surumine 150x5, istudes õla surumine eest 110x8, jõutõmme 210x10, 230x5. Biitsepsile kangiga seistes küünarvarte kõverdused 85x8.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sergeile, vaadates sinu pikkust ja kaalu ei tohiks sul massist puudus olla. Korduvalt olen öelnud, et kahte asja korraga ei saa, st. vabaneda rasvast ja samal ajal lisada lihasmassi, soovitan sul kõigepealt vabaneda üleliigsest rasvast ja seejärel hakata massi lisama, vastasel juhul lähed lihtsalt paksemaks. Aeroobse töö hulk peab suurenema, puhkepausid seeriate vahel lühenevad, st. treening muutub intensiivsemaks, toidu kalorsus hakkab vaikselt langema, toidukordade arv on ööpäevas 5 - 6.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kui on tahe vabaneda üleliigsest rasvast, kas siis tuleb samuti tarbida 2g/kg kohta valku? ja kui suur peaks olema aeroobse treeningu hulk ööpäevas? ja kui palju peaks sööma puu ja juurvilju ning millised nendest oleksid parimad?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

esiteks oleks mõistlikum jätta üks teema ühte kohta ja teha uus teise kohta kui tahetakse midagi juurde kysida, mitte et kysitakse rekordeid ja siis järsku kuidas keegi saaks rasvast kiiresti vabaneda. Kindlasti ei soovita süüa banaani õhtupoole või ammugi öösel. Pirni ja teisi eelpool nimetatud eriti pirni ja õuna võid süüa päevläbi.

Juurvilja kohapealt sama võid süüa millal iganes ja u 200g korraga, eelkõige soovitan süüa seda õhtupoole süsivesiku allikana!

PS. Järgmine kord siis erinevad teemad lahku!

Vastus aga eelnevale kysijale: valgu kogus ei muutu kunagi, st kui oled dieedil või lisad massi siis alati võiks ta olla 1,5-2,5g vahel yhele keha kilogrammile. Aeroobse treeningu hulk sõltub jällegi eesmärgist, kui eesmärk on kaalu langetada siis minul piisas 4 korda nädalas ja iga kord u40-60min(lõpus võib aeg tõusta)alustada võib esimesel nädalal ka 30minutiga

Kui eesmärk on massi juurde saada siis jällegi enda kogemusest max 2 korda nädalas ja mitte yle 20min kui oled aga keha tüüp kellel on raske massi saada siis massiperioodil ei soovitaks üldse aeroobset teha või üks kord nädalas südame treenimiseks!

Puuviljadest soovitaksin banaani, pirni, õuna, mandarini ja apelsini, umbes sellises järjekorras on ka nende süsivesikuline sisaldus. Banaani soovitaksin süüa hommikul(kui jääb süsivesikuid puudu), enne trenni et saada kiiresti energiat ja kindlasti peale trenni kuna siis on tarvis kiiresti imenduvat energiat

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

suured tänud hea vastuse eest kuid paar küs. oleks veel :)

aga mix on neid juurvilju üldse tarvis ja kas need on üldse kohustuslikud, sest nad eriti meeldivad ei ole :)

ja veel seda et kui süüa kohupiima, ning kodujuustu kas siis peavad nad olema mõlemad rasvavabad kui eesmärk on üleliigsest rasvast vabaneda?

ja millised on parimad valu allikad dieedi perioodil?

ja kust võiks leida Ott Kiivikase toitumis programmi tema massi ja dieedi perioodil?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

juurviljad on minuteada väga vitamiini rikkad, üldse roheline on. Kui aga tarvitad vitamiini c ja multivitamiini siis pole ka midagi kui juurvilja nii palju ei söö! Eelkõige mina kasutan juurvilju õhtupoole süsivesiku allikana(eriti hea dieedi peioodil)kuna muu süsivesik nagu kartul, riis, leib, pole eriti head õhtul, sest sa ei kasuta seda energiat ära. Dieediperioodil olek kyll soovitatav kohupiim ja kodujuust valida rasvatu, kindlasti õhtul jälle. Kõige esimene toidukord hommikul ei tee midagi kui on väikse rasvasisaldusega. Üleüldse kõige parem valguallikas on muna valge-kuna selle realiseerimis(imendumis) % on kõige suurem(parandage kui eksin), st et munavalge on kõige rikkam aminohapete poolest mis teeb ta kergesti kasutatavaks organismile, peale seda tulevad piimatooted ja kana, näiteks võin tuua et see % munadel on 80 ringis aga järgmistel kas siis piima või lihatoodetel on juba 60 ringis, seega vahe on märgatav. Nagu eelpool ka mainisin valgu kogus jääb samaks kas võtad alla või juurde samuti on ka valgu valikuga, nii massi kui ka dieedi perioodil võid syya kõiki valguallikaid ja ega see valik nii suur polegi

Oti toitumisprogramm on siin samas artiklite all, pane otsingusse, kyll leiad!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kas sa oskad öelda ka seda kui suur on see valgukogus mida Ott tarvitab selles dieedi perioodi programmis?

See programm on seal päris huvitav ja tahaks seda ise proovida,

kui ma jätaksin selle õhtuse sheigi ära ja võtaksin enne ja pärast trenni 40g valkupulbrit kas siis ma saaxin vajaliku koguse valgu kätte või jääb väheseks/rohkeks? kaal on 79kg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×