Jump to content
Sign in to follow this  
timo-

magamine

Recommended Posts

selline probleem et kui on trennivaba päev siis õhtul kell 11 tahaks magama minna aga probleem selles et ei ole und.oskab keegi soovitada midagi?

ilmselt puudub unereziim.eriti raske on varem magama jääda kui ollakse harjutud näiteks kell 1 öösel voodisse minema.

tuleb ennast maha rahustada enne.arvutitagant minnes und kohe kindlasti ei tule :D

Proovi just mitte millelegi mõelda

Täpselt, see on teine variant. Kui pea on tühi ja sa lihtsalt oled, ei mõtle ei minevikule ega tulevikule, vaid just sellele praegusele hetkele, mis sind ümbritseb.

Mina olen alati vara magama läinud. Öösel ärkan aga mitu-mitu korda üles.

Kui tahan teatud ajal magama minna, aga vaatan telekat, siis järsku ütlen, ah, jama film, lähen magama. Ja lähengi :D.

Edited by kuuliks

Mul sama probleem, psühholoog ütles mulle, et Tund aega enne magamaminekut ei tohiks kindlasti midagi mis võib une ära viia teha või mis võib ärritada ( teleka vaatamine, arvutis istumine, söömine jpm)

Edited by LaurL

Mul sama probleem, psühholoog ütles mulle, et Tund aega enne magamaminekut ei tohiks kindlasti midagi mis võib une ära viia teha või mis võib ärritada ( teleka vaatamine, arvutis istumine, söömine jpm)

Mina küll ei leia, et telku vaatamine magamisaega häiriks.

Mina küll ei leia, et telku vaatamine magamisaega häiriks.

selle teleka vaatamisega pidi see asi olema, et oleneb, mida telekast enne magama minekut vaadata. kui vaatad ntx mingit Hitchcock`i filmi, siis pidi uni rahutum olema. kui ntx Kaks ja pool meest enne magama minekut vaadata, siis uni rahulikum. point oli vist selles, et peab positiivse emotsiooniga voodisse minema.

selle teleka vaatamisega pidi see asi olema, et oleneb, mida telekast enne magama minekut vaadata. kui vaatad ntx mingit Hitchcock`i filmi, siis pidi uni rahutum olema. kui ntx Kaks ja pool meest enne magama minekut vaadata, siis uni rahulikum. point oli vist selles, et peab positiivse emotsiooniga voodisse minema.

Ma saan aru küll, kuid mida siis teha, kui midagi ei tohi teha? :D Ma võin kasvõi ulmet vaadata, ikka lähen ja saan niivõrd-kuivõrd magada. Minu unetus pidavat olema seotud minu liigeshaigusega, muud seletust ma ei leia.

Võid ka osta looduslike unetablette.Ütleks, et aitab küll,aga kõik on ikkagist harjutamise asi.Kui oled harjunud kell 1 magama minema,siis on tõesti raske järsku 10 magama minna,vähehaaval aina varem magama :D

Samas on mul kahel paberilehel lõdvestusharjutused,mis samuti kergendavad magamajäämist,kui neid enne magamajäämist teha.Kui huvi võin üles laadida.

Edited by Lauri848

Võid ka osta looduslike unetablette.Ütleks, et aitab küll,aga kõik on ikkagist harjutamise asi.Kui oled harjunud kell 1 magama minema,siis on tõesti raske järsku 10 magama minna,vähehaaval aina varem magama ;)

Samas on mul kahel paberilehel lõdvestusharjutused,mis samuti kergendavad magamajäämist,kui neid enne magamajäämist teha.Kui huvi võin üles laadida.

Kui tegemist siiski mingi unehäirega, siis harjutamisest ei pruugi alati kasu olla. Peaks konsulteerima arstiga, kui midagi raskemat. Aga tõsi see on, et venitusharjutused aitavad.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.