timo- 0 Report post Posted December 23, 2009 selline probleem et kui on trennivaba päev siis õhtul kell 11 tahaks magama minna aga probleem selles et ei ole und.oskab keegi soovitada midagi? Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted December 23, 2009 Ohjah ...soovitan otsingut kasutada! Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted December 23, 2009 Mõnus jalutuskäik ja tass piparmünditeed + lusikas mett hinge alla Share this post Link to post Share on other sites
Lev 0 Report post Posted December 23, 2009 njh, siis tuleb kell 12 uuesti proovida Share this post Link to post Share on other sites
matroxx 22 Report post Posted December 23, 2009 ilmselt puudub unereziim.eriti raske on varem magama jääda kui ollakse harjutud näiteks kell 1 öösel voodisse minema.tuleb ennast maha rahustada enne.arvutitagant minnes und kohe kindlasti ei tule Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted December 23, 2009 Lugemine on päris hea. Minu puhul aitab, isegi kui on põnev raamat. Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted December 23, 2009 selline probleem et kui on trennivaba päev siis õhtul kell 11 tahaks magama minna aga probleem selles et ei ole und.oskab keegi soovitada midagi?http://forums.fitness.ee/index.php?showtop...mp;#entry227389 Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted December 23, 2009 Mõtle ilusaid mõtteid Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted December 23, 2009 Mõtle ilusaid mõtteidProovi just mitte millelegi mõelda Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted December 24, 2009 Proovi just mitte millelegi mõeldaTäpselt, see on teine variant. Kui pea on tühi ja sa lihtsalt oled, ei mõtle ei minevikule ega tulevikule, vaid just sellele praegusele hetkele, mis sind ümbritseb. Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted December 24, 2009 (edited) Mina olen alati vara magama läinud. Öösel ärkan aga mitu-mitu korda üles.Kui tahan teatud ajal magama minna, aga vaatan telekat, siis järsku ütlen, ah, jama film, lähen magama. Ja lähengi . Edited December 24, 2009 by kuuliks Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted December 24, 2009 (edited) Mul sama probleem, psühholoog ütles mulle, et Tund aega enne magamaminekut ei tohiks kindlasti midagi mis võib une ära viia teha või mis võib ärritada ( teleka vaatamine, arvutis istumine, söömine jpm) Edited December 24, 2009 by LaurL Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted December 24, 2009 Mul sama probleem, psühholoog ütles mulle, et Tund aega enne magamaminekut ei tohiks kindlasti midagi mis võib une ära viia teha või mis võib ärritada ( teleka vaatamine, arvutis istumine, söömine jpm)Mina küll ei leia, et telku vaatamine magamisaega häiriks. Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted December 24, 2009 Mina küll ei leia, et telku vaatamine magamisaega häiriks.Lähen ma päeval või õhtul magama, alati panen teleka taimeri peale, tavaliselt 60min. Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted December 24, 2009 Mina küll ei leia, et telku vaatamine magamisaega häiriks.selle teleka vaatamisega pidi see asi olema, et oleneb, mida telekast enne magama minekut vaadata. kui vaatad ntx mingit Hitchcock`i filmi, siis pidi uni rahutum olema. kui ntx Kaks ja pool meest enne magama minekut vaadata, siis uni rahulikum. point oli vist selles, et peab positiivse emotsiooniga voodisse minema. Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted December 24, 2009 selle teleka vaatamisega pidi see asi olema, et oleneb, mida telekast enne magama minekut vaadata. kui vaatad ntx mingit Hitchcock`i filmi, siis pidi uni rahutum olema. kui ntx Kaks ja pool meest enne magama minekut vaadata, siis uni rahulikum. point oli vist selles, et peab positiivse emotsiooniga voodisse minema.Ma saan aru küll, kuid mida siis teha, kui midagi ei tohi teha? Ma võin kasvõi ulmet vaadata, ikka lähen ja saan niivõrd-kuivõrd magada. Minu unetus pidavat olema seotud minu liigeshaigusega, muud seletust ma ei leia. Share this post Link to post Share on other sites
Lauri848 0 Report post Posted December 24, 2009 (edited) Võid ka osta looduslike unetablette.Ütleks, et aitab küll,aga kõik on ikkagist harjutamise asi.Kui oled harjunud kell 1 magama minema,siis on tõesti raske järsku 10 magama minna,vähehaaval aina varem magama Samas on mul kahel paberilehel lõdvestusharjutused,mis samuti kergendavad magamajäämist,kui neid enne magamajäämist teha.Kui huvi võin üles laadida. Edited December 24, 2009 by Lauri848 Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted December 27, 2009 Võid ka osta looduslike unetablette.Ütleks, et aitab küll,aga kõik on ikkagist harjutamise asi.Kui oled harjunud kell 1 magama minema,siis on tõesti raske järsku 10 magama minna,vähehaaval aina varem magama Samas on mul kahel paberilehel lõdvestusharjutused,mis samuti kergendavad magamajäämist,kui neid enne magamajäämist teha.Kui huvi võin üles laadida.Kui tegemist siiski mingi unehäirega, siis harjutamisest ei pruugi alati kasu olla. Peaks konsulteerima arstiga, kui midagi raskemat. Aga tõsi see on, et venitusharjutused aitavad. Share this post Link to post Share on other sites
timo- 0 Report post Posted December 27, 2009 huvi on ikka:) Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted December 28, 2009 Mina küll ei leia, et telku vaatamine magamisaega häiriks.Alateadvuses ikkagi kuidagi mõjutab! Share this post Link to post Share on other sites
goodfella 0 Report post Posted December 28, 2009 Tass rohelist teed meega võtab minul küll silma kinni. Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted December 28, 2009 Tass rohelist teed meega võtab minul küll silma kinni.Mul samuti, kuid kella 4-5 paiku hommikul põis tahab tühjendamist tänu sellele Share this post Link to post Share on other sites
goodfella 0 Report post Posted December 28, 2009 Mul samuti, kuid kella 4-5 paiku hommikul põis tahab tühjendamist tänu sellele Ei tea, sellist probleemi otseselt ei ole Share this post Link to post Share on other sites