Martti K. 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Hmm, ja kui vaadata, mida "smack" tähendab (vastus: heroiin), siis võiksid sina vabalt meil sterodega smugeldaja olla, kuna sul peaks see teema juba käpas olema Smack tähendab ka jobut ja/või kolakat andma:DNii, viime nüüd otsad kokku, smugeldaja ja kolaka andja!Hääletan: smack Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Muide, Erkko kirjutas, et on seda mängu varem mänginud. Ilmselt oskab ta hästi valetada..Mina ei usu, et ta arst on. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-SMALLVILLE 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Väga võimalik jah et ta on saanud varasemad valetamis kogemused! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jackie 4 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 No me peame kellegi ju välja valima, for God's sake! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Martti K. 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Kannata Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 No aega on veel. Mõned inimesed ei ole veel üldse sõna võtnud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
renku 54 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Mul om akahtlused ja hääletannii:hääletan: Jackie Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Martti K. 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Üks märkus hõhõhõhõõõõOn ju öeldud, et parim kaitse on rünnak eks Esimesed ründajad olid alessandro ja Jackie....Hmm..... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Külaline Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 (muudetud) Ma tean!renku on hoopis poolakas. Vaadake, kuidas ta kirjutab! Seda teame me kõik, et Eesti keele grammatika on raske.Tegelikkuses peaksime vaatama hoopis nende poole, kes tasa on. Teate ju küll....tasa ja targu. Muudetud Detsember 22, 2009 kasutaja taivox poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Üks märkus hõhõhõhõõõõOn ju öeldud, et parim kaitse on rünnak eks Esimesed ründajad olid alessandro ja Jackie....Hmm.....Lisaks sellele panin ma tähele, et rünnatakse kõige rohkem neid, kes on kõige aktiivsemad Ükski heategu ei jää kunagi karistamata. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jackie 4 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Üks märkus hõhõhõhõõõõOn ju öeldud, et parim kaitse on rünnak eks Esimesed ründajad olid alessandro ja Jackie....Hmm.....Sest me olime ainsad inimesed online sel hetkel, kui mäng algas. Keegi peab ju alustama! Ja mis teha, kui puhkus on ja aega koristamise, kokkamise ja pesu pesemise kõrvalt liiga palju üle. Kellelgi tatraputru maksakastmega? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
renku 54 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Ma tean!renku on hoopis poolakas. Vaadake, kuidas ta kirjutab! Seda teame me kõik, et Eesti keele grammatika on raske.Tegelikkuses peaksime vaatama hoopis nende poole, kes tasa on. Teate ju küll....tasa ja targu.Mul on nii jämedad näpud, et need ei mahu korraga ühele klahvile ära:-) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Martti K. 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Peksmisest jämedad jah? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
emmimees 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Kas keegi teab, kunas päev lõppeb ja korrralikud külaelanikud vait peavad jääma? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jackie 4 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Tsiteerin: On esimene päev – päev kestab kuni 23.12 kell 10:00 või seni kuni kõik külaelanikud on foorumis oma hääle andnud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Veel ei ole hilja ümber mõelda! Kõrvaldagem fake arst Erkko! Kui ta oleks tegelikult ka arst, siis ta ei ütleks seda välja, kuna langeks kohe maffia tule alla, sest arst on mafiale ohtlik. Ja kuna Erkko on varem seda mängu mänginud, siis ta teab seda väga hästi. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Erkko 22 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Kas keegi teab, kunas päev lõppeb ja korrralikud külaelanikud vait peavad jääma? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jackie 4 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Veel ei ole hilja ümber mõelda! Kõrvaldagem fake arst Erkko! Kui ta oleks tegelikult ka arst, siis ta ei ütleks seda välja, kuna langeks kohe maffia tule alla, sest arst on mafiale ohtlik. Ja kuna Erkko on varem seda mängu mänginud, siis ta teab seda väga hästi.Su jutul on iva! Hakka või kah oma otsust muutma Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Erkko 22 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Veel ei ole hilja ümber mõelda! Kõrvaldagem fake arst Erkko! Kui ta oleks tegelikult ka arst, siis ta ei ütleks seda välja, kuna langeks kohe maffia tule alla, sest arst on mafiale ohtlik. Ja kuna Erkko on varem seda mängu mänginud, siis ta teab seda väga hästi.Aless ongi plätumaffia, sest teised kirjutavad siin foorumis paar korda päevas . Aless aga vahetpidamata. Seega võib järeldada, et tal plätud jalas - teistel aga talvesaapad - ja ta ei saagi väljas talvemõnusid nautimas käia ! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Külaline Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Su jutul on iva! Hakka või kah oma otsust muutma Ärge uskuge midagi, mida siin räägitakse! Võibolla ta just tahabki, et arvatakse, et ta arst ei ole? Või hoopis midagi muud? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Tegelikult, mul on tunne, et Erkko ja emmimees on mõlemad plätumehed. emmimees oleks nagu nimetanud ennast korralikuks külaelanikuks, kuid Erkko naerab selle peale. Ma arvan, et Erkko teab, et emmimees on ka mafüoosa, aga, nagu näete, nad süüdistavad mõlemad mind, sest üksteist nad ei tohi süüdistada. Ma oma esimeses postituses panin Erkko lambist, aga praegu tundub mulle, et panin kogemata õigesti. emmimehe suhtes on mul veel natuke kahtlusi, aga tema on kandidaat nr 2 vist. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-SMALLVILLE 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 Mõni räägib ühtedele vastu ja teised teistele! Mina hääletan vist alles lõpupoole et aru saada ja otsustada kes on ja kes ei ole, praegu on kõik nagu pudru ja kapsad. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Martti K. 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 emmimees tahab vaikust, et keegi enam talle kahtlast varju heita ei saaks Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
emmimees 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 (muudetud) Mida te ajate ..ma olen lihtnepoiss, rahatasku on suur ..tulin Siberist mitte Poolast!Kui vaja, ostan kõik ära, kes mind üles puua tahavad Muudetud Detsember 22, 2009 kasutaja emmimees poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-SMALLVILLE 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 22, 2009 järsku tulid ikka Poolast suure hunniku steroididega mida sa Siberist hankisid ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides