Jump to content
Rebane

Plätumaffia Karulaanes

Recommended Posts

Kui külamehed hääletavad kogemata 1 külamehe välja ja hundid murravad öösel ühe, siis on läbi.

Nii, et Andrek, kui sa süüdistad kimmelit, siis võid sama hästi taivoxi valida, kuna nemad on kindlalt koos!

Kimmel läheb järgmisena võlla, kui tuleb järgmine kord.

Muudetud kasutaja smack poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teen ekstra postituse meenutamaks, et hääletamine peab olema viimasel real!!!!

Muudetud kasutaja smack poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuna seekord läksid külameeste arvamused üksteisest lahku, tekkis kaks leeri - kes pakkus smack, kes jällegi hoopis taivox. Lõpuks ei osatud enam midagi arvata ning visati kulli ning kirja. Õnnetuks väljavalituks osutus seekord smack, kes ka otsekohe kinni köideti ja keldrisse toptiti.

Seekord läksid külamehed rakse südamega magama, teades et maffia haare Karulaane üle on väga lähedal.

Algab kolmas öö. Ootan kõikide öiste tegelaste hääli hiljemalt 27.12 kell 22:00

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hallide nägude järgi hommikul võis kindlalt väita, et keegi polnud eriti magada saanud. Külamehed kiskusid keldrist välja smack’i, kes küll puikles kõvasti vastu, kuid paar obadust ribide vahele ja mees rahunes tibakene maha.

Öö jooksul oli sadanud maha päris paks lumi. Pirnipuu küljes rippusid juba kaks lumist ja külmunud laipa, kohe oli oodata lisa. smack rippus peagi teiste seltsimeeste kõrval.

Värisevate kätega uuriti ta laipa, et saada vähestki kinnitust tema kuuluvust maffia leeri, kuid mida ei olnud olid tõendid.

Kolmanda päeva külameeste tapetu – smack – oli külamees

–SMALLVILLE astus laibast paar sammu tagasi ning komistas paksus lumehanges kellegi otsa. Kiirelt rapsas ta laiba pealt eemale lund, ning ta silmad kohtusid nüüd juba kivikõva taivox’i omaga, kes hoidis kramplikult oma rinnal läikivat politsei ametimärki.

Kolmanda öö maffia tapetu – taivox – oli politsei

Edasised sündmused arenesid kiirelt.

Kahvatu Andrek pööras ringi ja nägi irvet renku suunurgas. Ta tahtis rabada vöölt oma väiksema sepahaamri, kuid täpne noahoop otse neerudesse Jackie poolt ei võimaldanud tal ise viimaseid sõnu öelda. Nii kiire oli ta surm.

Nähes seda eemalt pealt kukkus kimmel kiirelt läbi paksude hangede metsa poole sibama, kuid tundus nagu oleks emmimees just seda oodanud. Möödudes paksust tammpuust, astus emmimees, naeratus suul, sealt tagant välja ja sirutas oma massiivse rusika kimmelile otse näkku. Kukkumise peal sirutas ta välja veel teise käe, et haarata kimmeli kaelast ja raginaga purustas mees oma võimsate käte vahel kimmeli hingamistoru.

Järele jäänud oli ainult veel –SMALLVILLE, kes oli siiamaani shokis ning kükitas sealsamas lumehanges, kust oli leidnud taivoxi laiba, ise soiudes 'Ei ole võimalik, EI OLE VÕIMALIK'. Väike plaksatus talveõhus ja vaikis ka see hääl.

renku toppis tillukese käsirelva oma adidase dresside põuetasku tagasi, vaatas oma paarimeestele naeratades otsa ja ütles ‚Poidjom’.

Karulaane oli Poola plätumaffia küüsis.

Teemasse võivad postitada kõik - jagage muljeid, karjuge üksteise peale - loodan et oli lõbus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga räige! ;) Tapsime külamehi omavahel ja mafiosnikud jäid puutumatta! ;) Lisaks veel arsti ja politsei tõmbasime ka orki.

Sellest mängust võib järeldada, et omakohu ei pruugi alati õige ja tõene olla, tuleb teha ennem suuremat uurimist, kui lihtsalt järjest kõik orki tõmmata. :D

Põnev oli ja kaasa haarv!

Kõigile siis edu, kainet mõtlemist ja rahu. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

päris hea mäng oli ;)

Kui rebane viitsib, siis äkki saab isegi mingi mängu moodi asja/lehe teha (kus nt eraldi erinevad päevad ja ööd, tabelid, kes kelle poolt hääletanud, kes surnud, ning kirjutada saavad ainult teemakohased inimesed vms) mitte foorumis lihtsalt üks topic. See nõuab muidugi rebaselt kõvasti lisatööd, aga päris lahe tundus ja usun, et huvi mängu vastu ikka on.

Jackie tegi muidu hea mängu ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõrvalvaatajana oli päris lahe seda mängu jälgida. Arvatavasti oleks isegi huupi pakkunud, kuid üks asi oli mul seda teemat jälgides kindel. Oli juba algusest peale suhteliselt kindel, et Jackie on maffiosnik. Teistest ei osanud midagi arvata ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Soojenduseks – tõenäoliselt oli mäng paljude jaoks esmakordne, seepärast ei saa ka midagi eriti kehvasti öelda. Maffia poole pealt pole mul küll eriti palju öelda. Tegemist oli tõenäoliselt väga hea maffiaga – mitte ükski ei jäänud nendest vahele ja oli harv ka juhus kus üldse keegi maffiast sai rohkem kui kaks häält. Nii et selle poole pealt maffiale ainult kiidusõnad.

Mängujuhi poole pealt võibolla pole nii karm vedaja, kui olema peaks. Noppisin viimasel hääletuskorral siiski ka hääletusi teksti seest välja (mitte viimaselt realt nagu smack ka kõigile meelde tuletas). Oleks ju võin ka karm olla ja neid hääli mitte arvestada. Kuna aga palju see asja ei muutnud (läinud oleks kas taivox või smack) siis suurt tulemusliku vahet see ei toonud. Eks tõenäoliselt pean järgmine kord reeglid paremini välja tooma või neid siis tiba ümber kirjutama.

Ei aidanud külaelanike ka kaasa palju see, et politseinik suutis kolm ööd järjest valida inimesed, kes ei kuulu maffiasse. See küll välistas mingil määral teatud inimesed, kindlat selgust aga asjasse ei toonud. Ja isegi kui politseinik proovis kahtlust inimestelt vähemaks veeretada, siis enamus kas ei uskunud teda või taaskord maffia keerutas ta jutu niimoodi ümber, et lihtsalt ikkagi valiti see inimene (nüüd rolle teades võite kõik 200 postitust uuesti läbi lugeda ja vaadata kuidas kedagi mõjutatud on).

Vähemalt arst suutis teha ühe korra (esimene ja tema jaoks ka siis ainukene) head tööd teha, kaitstes inimest kes oleks ka välja hääletatud.

Minu arvates suht edukas mäng. Kui on huvilisi, peaks ehk peale uut aastat (kui taaskord on ehk rohkem aega) tegema uue mängu. Minu aeda ka veel see kivi, et valisin mängu tegemiseks nõmeda aja – olid pühad ja tõenäoliselt paljud huvitavad arutelud jäid seetõttu ära.

Ühesõnaga – kui huvi tuntakse siis peale uut aastat ehk veel üks mäng?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Külaline

Kusjuures ma olin peale teist ööd jumala kindel, et maffiosnikud on renku, jackie ja Andrek (Jube vaiksed ja nö. head olid)...ja öösel kontrollisin Andrek't, kes oli külamees ;)

Aga kui uus mäng tuleb, võtaks osa küll ;) Osalejaid võiks ainult rohkem olla.

Muudetud kasutaja taivox poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Maffia tegevuse tagasiside minu poolt.

Taivoxi kohta oli meil, maffial, tegelikult kindel arvamus olemas suht ammu, aga teda ei olnud mõtet maha võtta, kuna oli suht selge, et ta kedagi meist ei kontrolli- meid ju ei kahtlustatud eriti ja kui kahtlustati, siis suutsime külameeste abiga hääletajad suunata valedele jälgedele suht ruttu. Natuke jäljesegamist Jackie osas tegin ka esimese hääletusega, kus hääletasin tema vastu, teades, et ta välja ei lange :-).

Teisel päeval valisime alessandro uuesti, kuna oli suht vähetõenäoline, et arst teda uuesti ravima tuleb teist päeva järjest.

Arstist ei omanud me mingit pilti, aga õnneks notiti ta omade poolt suht ruttu maha:-).

Ja lõpus jäi vaid vormistamise küsimus, kuigi me oleks saanud minna ka kindlamat teed pidi ja üles puua mõne külamehe (oleks kindlasti võit käes olunud), oli meie kindel arvamus, et tuleb kõrvaldada ment, keda maffia ju ei salli silma otsaski:-). Oles ment kedagi meist kontrollinud, oleks mäng vististi jätkunud, kuna 1 maffioosnik oleks vähem olnud.

Ja minu nn exceli tabelite kohta, mille oma järgi olevat vormistanud: oleks ma külamees, siis oleksin selle ka kindlasti teinud, kuna nagu Jackie ütles, siis see on mul veres, et selgitada kõike, mis vähegi võimalik ja jõuda tõenäosuteooria kaudu võimalikult õigele järeldusele:-) (muidugi ma ei tea, kust ta selle arvamuse võttis või kaitses lihtsalt teist maffioosnikut).

Aga kui tuleb uus mäng, olen pundis ja nõus jälle peedistama kõiki, keda vaja:-).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jah, tohtis. Igaüks oleks võinud väita, et on ment, kui oleks tahtnud. Samamoodi arstiga, kuigi arstil poleks väga mõtet end kohe plajastada ...aga ment peab ju teatama külameestele, kes on maffiast kui ta teada saab selle...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See viimane jackie postitus, kus hakkas renkut kaitsma panigi mind kahtlustama natuke, et ehk on Jackie ja renku pundis aga siis oli juba hilja:D

Ja olen ka käpp järgmises mängus ;)

Muudetud kasutaja Andrek poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
See viimane jackie postitus, kus hakkas renkut kaitsma panigi mind kahtlustama natuke, et ehk on Jackie ja renku pundis aga siis oli juba hilja:D

Ja olen ka käpp järgmises mängus ;)

Seda kaitset poleks vaja olnud jah, kuna 1 hääl, mis mul oli, ei mõjutanud midagi, aga võis tõesti väikse kahtluse äratada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×