matrix99 0 Teavita postitusest Postitas Mai 27, 2004 Tere kallis rahvas mure siis järgmine tahax hädasti teada kuidas keegi sööb päeva jooxul kui wähegi aega ja viitsimist siis palun kirjutage oma söögi plaan päeva kohta.....olexin väga väga tänulik.......ETTE tänades matrix:) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Rebane 102 Teavita postitusest Postitas Mai 27, 2004 Nii.Homikul tõusen yles ja lasen yhe teelaksu sisse kohe tutaki. Panen röstisaia kah kõrvale või ja juustuga mingi neli viilu. Vsjo. rutturuttu bussi peale.Lõuna. Noh Lõuna on selline kahtlane asi, et kui jõuab siis sööb ja kui ei jõua siis ei söö. Varieerub - mõnikord panen präänikuid (shokolaadi omasid) ja koffi peale. Ja mõnikord käin kõrval kohvikus seljankat söömas. Ja tihti niisama nälgin.Mõnikord käin ka burgereid järamas või niisama shokoladi söömas (twix ja snickers).Nii. Õhtusöök. jõuan koju mingi 8 ajal ja siis panen illgelt suure lahmaka sööki sisse. Ikka kartuleid ja piima ja leiba ja petti ja mõnikord praen muna ja peekonit ja... noh.. yhesõnaga õgin looma kombel.Vot selline on mu söögiplaan. Ahjaa, lisaks kah siia, et ma pole eriline trennimees (tegelt ei tee yldse) - mõnikord vaatan telekast korvpalli ja sellega vist kah asi piirdub. Lihtsalt mõtlesin, et mainin ära selle fakti, et mõni jõujuurikas kogemata mu söögiprogrammi yle ei võtaks ja mõtlema ei hakkaks, et karm söögiplaan - prooviks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Bert 0 Teavita postitusest Postitas Mai 27, 2004 OK, Revane, söö siis nii kui tahad, aga ütlen sulle üht - ma ei sööks eales nii, kui ma isegi trenni ei teeks!! See ju lihtsalt enda tapmine :S Kuidas on võimalik nii ebatervislikult ja vähe toituda... ma sain kohe täitsa shoki... :S Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
punamtsike 0 Teavita postitusest Postitas Mai 27, 2004 mis siin imelikku. ma tean hunnik sellise söömaga tüüpe. tegelikult on haruldus hoopis tüüp kes sööb 6x päevas ja igast kodujuustu ja liha jne. et oma valguvarud ja kõik täis saada. aga muidu ma vaatan rebane üks vaimukas tüüp. ikka irwe kiskus näole see tekst. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Guest bohemianrhapsody Teavita postitusest Postitas Mai 27, 2004 Matrix kui sa tahad ma võin sulle mingi aeg mailile saata oma toitumis kava.A muideks kuskil artiklite all peaks Oti toitumiskava ka olema, massi ajal ´ja dieesi ajal. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Guest bohemianrhapsody Teavita postitusest Postitas Mai 27, 2004 heh dieedi mitte dieesi... ma olen juba nagu mingi beethowen... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kuup 0 Teavita postitusest Postitas Mai 27, 2004 Toitusin ise ka ennem jõusaali nagu Rebane, võibolla isegi hullemini. Krõpsu sõin palju...juhtub... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kuup 0 Teavita postitusest Postitas Mai 27, 2004 veel...Mida annab mesi juurde, et Oti söögikavas seda väga tihti esineb? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matrix99 0 Teavita postitusest Postitas Mai 27, 2004 OLExin v'ga tänulik kui sa bohemianrhapsody saadaxid mulle meilile plaani mu adre on matrix99@hot.ee....OLE SA TÄNATUD!!!!!!!!!!!!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
susim 2 Teavita postitusest Postitas Mai 28, 2004 trenni paeval!!!hommikul kell 6 pro-mass shakehommikul 9-10 vahel rukkivilja pudru..enne trenni 12 ajal pro-mass sheik koos pro-creatine!!peale trenni pro-mass koos pro-glutamine.3st kax kana rinda broccoliga.6st 12 oz steak koogiviljadega.9st roheline salat...12 jogurtit ja 3 banaani.mitte trenni paev!!!on sama kuid tuleb 2 soogi korda rohkem..soon oma paevas 6-7 einet!!! saate mind naha rate lehelt otsingunime all susim Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
susim 2 Teavita postitusest Postitas Mai 28, 2004 mitte 12 jogurtit.vaid kella 12 ajal jogurt ja 3 banaani.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
M.M. 52 Teavita postitusest Postitas Mai 28, 2004 8 toidukorda nagu Jay Cutler juba, ainult kas trenn ka vastab söödud kogusele. Hommikul pudru kõrvale ja õhtul rohelise kõrvale süüakse ka valku ning milleks kell 12 veel jogurtit ja 3 banaani. Kas tegeled sumo maadlusega : ) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kriskoix 0 Teavita postitusest Postitas Mai 28, 2004 Õhtul/öösel süsivesikuid ja mitte valku?? Millega põhjendad? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
susim 2 Teavita postitusest Postitas Mai 28, 2004 ma soon nii kuidas meil siin maal on kombex , kulturistidel!!!!ja olen igati rahul ning tulemustega ka.trenn on igati vastav...trenni plaan ott kiivika kaest saadud!!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
punamtsike 0 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2004 kuule ma tahtsin küsida et mis tooted need pro-creatine ja pro-mass ja pro-glutamine on. mis tootja tooteid sealmaal süüakse kah. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
TANK 3 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2004 palju sa siis jõudu ja kaalu kuus/aastas juurde saad et rahul oled? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
susim 2 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2004 no olen voistenud iirimal 2002 siis kaalusin 73kg ja saavutasin 2 koha!aastal 2003 olin juba 80kg ja saavutasin kuni 80kg esi koha!milles voistles 12 meest..nyyd kaalun juba 86kgjoudu tuleb ikka parajalt. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
susim 2 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2004 pro-glutamine on nagu ikke glutamin ja pro creatine on ika nagu creatin..ja pro-mass on lihasmassi toidu lisa,annab aineid ja vitamiine mida igapaevasest toidust voib puudu jaada!!!ja tooteid ma tellin inglismaalt!!!olen kasutanud seda toodet juba 2 aastat ja olen vaga rahul>> Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
dumbell 0 Teavita postitusest Postitas Mai 30, 2004 Mis sul nende hüüamärkidega on, nagu närviline jutt tundub või karjud sa kellegi peale? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
susim 2 Teavita postitusest Postitas Mai 30, 2004 igal inimesel omad head ja halvad vead!!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
BitchTits 0 Teavita postitusest Postitas Mai 31, 2004 mis steroide sealsed kulturistid ka libistavad? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
susim 2 Teavita postitusest Postitas Juuni 1, 2004 kallid seltsimehed,kas seal eestis muust ei huvtugi kui ainult steroididest?olge ja jaage naturaalsetex...on kindlam ja endal tervislikum. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides