SpecialM 0 Report post Posted December 7, 2009 Kuidas suhtute sellesse kui peale BodyPumpi täielikult läbi töötada mõnda lihaste rühma ja nende antagoniste (nt.rind vs selg, biitseps vs triitseps jne). Muidugi mitte kõik korraga aga nt. kui nädalas teen 3 BodyPumpi siis järgselt:1. Biitseps ja triitseps2. Selg ja rinnalihased3. ÕlgPõhirõhk just ülakehale, sest, minu arust, ta jääb mul alakeha arengust maha. Kas sellega on võimalik saavutada lihasmassi suurendamist, mida arvate? Võiks samas teha, et valitud päevadel BodyPumpis võtan vastavatele harjutustele väiksemat koormust, et oleks jäksu ja jõudu saalis ennast paarkümmend minutit "piinata". Mida arvate selle kohta? Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted December 7, 2009 Kuidas suhtute sellesse kui peale BodyPumpi täielikult läbi töötada mõnda lihaste rühma ja nende antagoniste (nt.rind vs selg, biitseps vs triitseps jne). Muidugi mitte kõik korraga aga nt. kui nädalas teen 3 BodyPumpi siis järgselt:1. Biitseps ja triitseps2. Selg ja rinnalihased3. ÕlgPõhirõhk just ülakehale, sest, minu arust, ta jääb mul alakeha arengust maha. Kas sellega on võimalik saavutada lihasmassi suurendamist, mida arvate? Võiks samas teha, et valitud päevadel BodyPumpis võtan vastavatele harjutustele väiksemat koormust, et oleks jäksu ja jõudu saalis ennast paarkümmend minutit "piinata". Mida arvate selle kohta?Mis point on? Tee siis juba niisama korralik jõusaalitrenn! Share this post Link to post Share on other sites
SpecialM 0 Report post Posted December 7, 2009 Mis point on? Tee siis juba niisama korralik jõusaalitrenn!Point on selles, et kui käin niisama jõusaalis siis viibin seal 2-3 tundi, aga kui BP+saal, siis võtab max.1.5 tundi. Samas saalis mõnikord lihtsalt ei viitsi käia, lihtsalt ei saa laiskusest võitu saada, aga kui registreerid ennast BPi siis ikka pean kohal olema, samas seltskond väga sõbralik ja see tõesti annab eneergiat! Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted December 7, 2009 Point on selles, et kui käin niisama jõusaalis siis viibin seal 2-3 tundi, aga kui BP+saal, siis võtab max.1.5 tundi. Samas saalis mõnikord lihtsalt ei viitsi käia, lihtsalt ei saa laiskusest võitu saada, aga kui registreerid ennast BPi siis ikka pean kohal olema, samas seltskond väga sõbralik ja see tõesti annab eneergiat!Mida sa teed 3 tundi saalis? Korralik intensiivne trenn ja poolteist tundi! Ja kui sa ikka oma mõtte juurde jääd, siis tee kangitrenn enne ja siis mine BP. Ja oma jalgu ära ikkagi karista Share this post Link to post Share on other sites
mahezo 0 Report post Posted December 7, 2009 Ma ei tea küll mida teha jõusaalis 3 tundi? Mul kestab trenn koos soojendusega ja venitustega max 1,5 tundi. Juttu ajan pärast! Share this post Link to post Share on other sites
SpecialM 0 Report post Posted December 7, 2009 Mida sa teed 3 tundi saalis? Korralik intensiivne trenn ja poolteist tundi! Ja kui sa ikka oma mõtte juurde jääd, siis tee kangitrenn enne ja siis mine BP. Ja oma jalgu ära ikkagi karista Ei tea isegi miks saalis niipalju aega läheb:) Mina olen vahetanud oma vana kluubi uue vastu, just sellepärast, et uues on mugavam BPtundide algusaeg, nii siis kohe praegu niisama minu südametunnistus ei lase mind lihtsalt saalis käia. Aga saaksite põhjendada miks just enne BPi jõusaalis läbi käia, mitte aga pärast? Tuleb mõelda selle peale.. Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted December 7, 2009 Ei tea isegi miks saalis niipalju aega läheb:) Mina olen vahetanud oma vana kluubi uue vastu, just sellepärast, et uues on mugavam BPtundide algusaeg, nii siis kohe praegu niisama minu südametunnistus ei lase mind lihtsalt saalis käia. Aga saaksite põhjendada miks just enne BPi jõusaalis läbi käia, mitte aga pärast? Tuleb mõelda selle peale..Imre kohe kirjutab sulle Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted December 7, 2009 Bodypump ja jõusaal võivad koos moodustada väga hea treeningprogrammi kui on piisavalt kogemusi Share this post Link to post Share on other sites
SpecialM 0 Report post Posted December 7, 2009 Bodypump ja jõusaal võivad koos moodustada väga hea treeningprogrammi kui on piisavalt kogemusi Täitsa usun, kust aga seda kogemust saada? Enda vigadest õpida küll ei tahaks. Share this post Link to post Share on other sites
kiisupojake 0 Report post Posted January 18, 2010 Aga nii: enne BP-i 15 min aeroobset (ellips või jooks või stepper) + BP + aeroobne 20min ? Share this post Link to post Share on other sites
htilga 95 Report post Posted April 25, 2011 (edited) Sooviks samuti jõusaalile bodypumpi külge ühendada.Ehk keegi teadjam oskaks soovitusi jagada kuidas nendega planeerida jms vajalikku.---edit:Haha, kui vana post Edited March 2, 2012 by htilga Share this post Link to post Share on other sites
mikipoiss 0 Report post Posted March 2, 2012 Ise olen enne BP-i teinud ka aeroobset.. isegi kuni tund aega jooksu või crosstrainerit. ja pärast BP veel jõusaali, kui on juhtumisi jõusaali päev.ükskord proovisin ka jõusaali osa enne BP ära teha, aga siis oli BP päris keeruline. praegu üritan jätta jõusaali päevad ja BP päevad eraldi päevadele. Share this post Link to post Share on other sites