goodfella 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 5, 2009 Fit Mass[FitShop] 250.00EEK 225.00EEK Fit MassPilt suuremaltFit Mass• Sobib nii vahepalaks kui ka taastusjoogina• Massilisaja• HästilahustuvTaastus- ja massilisamistoode jõualade sportlastele, magustatud dekstroosi ja sahhariiniga.Kasutusjuhend: 2 dl (100 g) pulbrit segatakse 3-4 dl külma vee või piimaga. Jooki juua 1 tund enne treeningut ja kohe pärast treeningut.Toiteväärtus keskmiselt,100 g pulbrit sisaldab:Energiasisaldus 1600 kJ/380 kcalValgud 37 gSüsivesikuid 51 gRasvad 2,9 gKoostis: Piimapulber, vadakuvalgukontsentraat, maltodekstriin, dekstroos, lõhna- ja maitseained, värvaine (punapeedi pulber), magusaine sukraloos. Emulgaator sojaletsitiin (E 322).Pakend 1kgKüsimus siis selline, et kui enne ja peale trenni seda võtta ja nädalas 5 korda trennis käija siis läheb pakk nädalas ära ? Raha läheb ikka ohtralt ju. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Detsember 5, 2009 Enne trenni ei ole vaja seda võtta. Enne trenni söö sööki. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LaurL 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 5, 2009 mina võtsin aint peale trenni, aga kiiresti läks pakk ikkagi.. mulle ei meeldinud see FITMASS! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
goodfella 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 5, 2009 (muudetud) mina võtsin aint peale trenni, aga kiiresti läks pakk ikkagi.. mulle ei meeldinud see FITMASS!Mida siis nüüd kasutad ? Ja milline mulje on kasutatavast tootest ? Muudetud Detsember 5, 2009 kasutaja goodfella poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
goodfella 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 5, 2009 Enne trenni ei ole vaja seda võtta. Enne trenni söö sööki.Toitumine kui kõige alus eksole, mul sellega probleemid Hommikul söön, lõunal kooli ajal jääb päris söömata, ja kuna peale kooli kohe trenni siis trenni tühja kõhuga ( mis ei ole väga hea) Ja peale trenni siis söön kohe kodus midagi kerget ja tunni pooleteise pärast liha, kana vms koos kartulite või riisi jms. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
asdfghjkl 2 Teavita postitusest Postitas Detsember 5, 2009 Toitumine kui kõige alus eksole, mul sellega probleemid Hommikul söön, lõunal kooli ajal jääb päris söömata, ja kuna peale kooli kohe trenni siis trenni tühja kõhuga ( mis ei ole väga hea) Ja peale trenni siis söön kohe kodus midagi kerget ja tunni pooleteise pärast liha, kana vms koos kartulite või riisi jms.Minuarust ikka treening on kõige alus, kui treeningut ei tee, siis lihased ei arene. Sööd sa niikuinii midagi, kuna kõik inimesed söövad, ja see on elementaarne nagu õhu hingamine, seda söömist ei saa pidada mingiks "kõge aluseks". Jooga-aeroobikad võiks pidada hingamist kõige aluseks sel juhul, et kui hingata hästi, siis areng või eesmärk saavutatakse kõige efektiivsemalt. See poelks ka õige ju, me ei saa hingamist kõige aluseks lugeda, kõige aluseks on siiski see, et me jooga trenni ette võtame, hingame me siis kuidas tahes, arengut sealt ka tuleb. Et siis soovitan mõelda nii, et treening on kõige tähtsam, mitte hingamine ega söömine. Ja selleks et treening kulgeks efektiivselt, selleks peab olema energiat trennis. Kui oled mitu tundi söömata olnud, siis tekib trennis nõrkuse-tunne, pea hakkab ringi käima, jm segavad faktorid tekivad, mis treeningu nullivad selelga, et soovitud lihast ei koormata, ei jõuta koormata, piisavalt. Sel juhul pole ka loota, et see lihas kasvaks, kui ta piisavalt tööd ei tee. Sest samahästi võiksid jalutada tänaval ju, see samuti lihast ei kasvata, kuna piisavalt ei koormata lihast sel viisil, samamoodi nagu jõutrennis tühja kõhuga jõuetult ei suuda koormata lihast piisavalt. Et mina soovitaks mõeldi nii aeg-ajalt: trenn on kõige alus, ja teha kõik selleks, et trenn edukalt kulgeks. Selleks tuleks süia niipalju ja selliste sagedustega päevas, et oleks hea energeetiline tunne ja meeleolu, ja ajastada trenn nii, et trennis kindlasti jätkuks seda energiat samuti. Mõtlemiseks-ümberlükkamiseks selline mõte siis. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
goodfella 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 5, 2009 Minuarust ikka treening on kõige alus, kui treeningut ei tee, siis lihased ei arene. Sööd sa niikuinii midagi, kuna kõik inimesed söövad, ja see on elementaarne nagu õhu hingamine, seda söömist ei saa pidada mingiks "kõge aluseks". Jooga-aeroobikad võiks pidada hingamist kõige aluseks sel juhul, et kui hingata hästi, siis areng või eesmärk saavutatakse kõige efektiivsemalt. See poelks ka õige ju, me ei saa hingamist kõige aluseks lugeda, kõige aluseks on siiski see, et me jooga trenni ette võtame, hingame me siis kuidas tahes, arengut sealt ka tuleb. Et siis soovitan mõelda nii, et treening on kõige tähtsam, mitte hingamine ega söömine. Ja selleks et treening kulgeks efektiivselt, selleks peab olema energiat trennis. Kui oled mitu tundi söömata olnud, siis tekib trennis nõrkuse-tunne, pea hakkab ringi käima, jm segavad faktorid tekivad, mis treeningu nullivad selelga, et soovitud lihast ei koormata, ei jõuta koormata, piisavalt. Sel juhul pole ka loota, et see lihas kasvaks, kui ta piisavalt tööd ei tee. Sest samahästi võiksid jalutada tänaval ju, see samuti lihast ei kasvata, kuna piisavalt ei koormata lihast sel viisil, samamoodi nagu jõutrennis tühja kõhuga jõuetult ei suuda koormata lihast piisavalt. Et mina soovitaks mõeldi nii aeg-ajalt: trenn on kõige alus, ja teha kõik selleks, et trenn edukalt kulgeks. Selleks tuleks süia niipalju ja selliste sagedustega päevas, et oleks hea energeetiline tunne ja meeleolu, ja ajastada trenn nii, et trennis kindlasti jätkuks seda energiat samuti. Mõtlemiseks-ümberlükkamiseks selline mõte siis.Jutt on väga huvitav ja mõtlemisviis on mul ka selline, et ainult trenni teekski, kuna väga palju on energiat ka sellise söömisega.Nimelt hommikult söön ilusti, peale kooli trenn u kell 16.00 ja siis kell 18.00 kodus kerget ja hiljem midagi toekamat. Kuigi kogused ja kalorid pole ilusti määratletud (kavatsen järgmiseks nädalaks asja paika saada) on tulemused väga head nädala ajaga. Et kui sellise toitumisega suudan olla ja jõuan ilusti siis ei teki nagu probleemi ju Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
asdfghjkl 2 Teavita postitusest Postitas Detsember 5, 2009 Jutt on väga huvitav ja mõtlemisviis on mul ka selline, et ainult trenni teekski, kuna väga palju on energiat ka sellise söömisega.Nimelt hommikult söön ilusti, peale kooli trenn u kell 16.00 ja siis kell 18.00 kodus kerget ja hiljem midagi toekamat. Kuigi kogused ja kalorid pole ilusti määratletud (kavatsen järgmiseks nädalaks asja paika saada) on tulemused väga head nädala ajaga. Et kui sellise toitumisega suudan olla ja jõuan ilusti siis ei teki nagu probleemi ju Kui tunned, et trenn lippab hästi, energiat on jne, siis lase aga edasi. Koolieas inimestel enamasti ongi kõrge energeetiline olek, need jõuavadki palju teha. Kui hakkad tundma kunagi, et trenni ajal siiski energiat vähe, siis proovi testida nii, et enne trenni ca poolteist tundi sööd, kui on söök mis seedib omajagu, kui on kiire kohuke aga söögiks, siis võib ka pool tundi enne trenni süia, ja vaata kas siis trennis on parem, see jutt kõik vaid selleks kui juhtumisi trennis tunned et nõrgalt edeneb vms.Lisamõttena see, et toidulisandi üheks eesmärgiks ongi see, et see on kiire mugav toidukord nö, et enne trenni sheiki juua ses suhtes täiesti ok. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SHOXi 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 5, 2009 Enne trenni pole mõtet võtta, viis korda nädalas intensiivset trenni on ikka päris palju, puhata jõuad ikka? Lisaks see kogus mis seal märgitud võtta on minu jaoks küll liiga suur. Pigem võta natuke vähem siis.Jutt on väga huvitav ja mõtlemisviis on mul ka selline, et ainult trenni teekski, kuna väga palju on energiat ka sellise söömisega.Nimelt hommikult söön ilusti, peale kooli trenn u kell 16.00 ja siis kell 18.00 kodus kerget ja hiljem midagi toekamat. Kuigi kogused ja kalorid pole ilusti määratletud (kavatsen järgmiseks nädalaks asja paika saada) on tulemused väga head nädala ajaga. Et kui sellise toitumisega suudan olla ja jõuan ilusti siis ei teki nagu probleemi ju sa sööd kell 8, kell 16.00 ja 18.00? Tee jah rohkem trenni, saad kohe ületreeningu ja sellega tulebki areng ju(nali.). Jõusaalis me lõhume lihaseid, mida intensiivsem trenn, seda rohkem lõhume. Et suuremaks kasvada peame need "haavad" ära parandama, seda saab teha eelkõige puhates ja andes vajalikke toitaineid. Kui sa kella 8'st 16.00ni ei söö, siis ei saa ju lihased see aeg kasvada või mis? Oleks et sa sööd 8, 12, 16 ja õhtul veel millagi. Kõik, mis kirjeldasin on piltlikult. Ei ole arengut ilma trennita, ei ole arengut ilma toiduta, ei ole arengut puhkuseta. Kui miski on puudu neist, siis areng on suhteliselt nulli lähedane võin seda enda kogemusest öelda. Tõsi, esimesed kuu-kaks toimub areng, edasi jääd püsima sinna tasemele. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
goodfella 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 5, 2009 (muudetud) sa sööd kell 8, kell 16.00 ja 18.00? Tee jah rohkem trenni, saad kohe ületreeningu ja sellega tulebki areng ju(nali.). Jõusaalis me lõhume lihaseid, mida intensiivsem trenn, seda rohkem lõhume. Et suuremaks kasvada peame need "haavad" ära parandama, seda saab teha eelkõige puhates ja andes vajalikke toitaineid. Kui sa kella 8'st 16.00ni ei söö, siis ei saa ju lihased see aeg kasvada või mis? Oleks et sa sööd 8, 12, 16 ja õhtul veel millagi. Kõik, mis kirjeldasin on piltlikult. Ei ole arengut ilma trennita, ei ole arengut ilma toiduta, ei ole arengut puhkuseta. Kui miski on puudu neist, siis areng on suhteliselt nulli lähedane võin seda enda kogemusest öelda. Tõsi, esimesed kuu-kaks toimub areng, edasi jääd püsima sinna tasemele.Seega kui ma toitumise saaksin seada nii, et kell 7, 13, 18, 19.30 sööks ja piisavalt ja õigesti, siis oleks ehk parem ja niipalju kui ma käinud olen siis nv taastub ilusti ära. Treenin "Edasijõudnute kava jaotatuna viieks" järgi, ainult jalad on toodud esmaspäeva peale, et siis ilusti taastuda saaksid. Ja ülejäänud jõuab ilusti nv ära taastuda.EDIT: Fit Massi muidu ei tarbi, kuna alles alustasin korralikult käimist ja ei näe erilist vajadust, kui ilusti toitumisega on võimalus kõik toitained kätte saada. Muudetud Detsember 5, 2009 kasutaja goodfella poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Infinity 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 5, 2009 küsiks siis ühe teemavälise küsimuse: kas fit massi sisaldab piisavalt süsikaid ,et peale trenni seda juua (100g)?. Et kas sellest 100g pulbrist piisaks peale trenni võtta? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Arx07 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 5, 2009 (muudetud) küsiks siis ühe teemavälise küsimuse: kas fit massi sisaldab piisavalt süsikaid ,et peale trenni seda juua (100g)?. Et kas sellest 100g pulbrist piisaks peale trenni võtta?Piisab täiesti Muudetud Detsember 5, 2009 kasutaja Arx07 poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SHOXi 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 5, 2009 (muudetud) Seega kui ma toitumise saaksin seada nii, et kell 7, 13, 18, 19.30 sööks ja piisavalt ja õigesti, siis oleks ehk parem ja niipalju kui ma käinud olen siis nv taastub ilusti ära. Treenin "Edasijõudnute kava jaotatuna viieks" järgi, ainult jalad on toodud esmaspäeva peale, et siis ilusti taastuda saaksid. Ja ülejäänud jõuab ilusti nv ära taastuda.EDIT: Fit Massi muidu ei tarbi, kuna alles alustasin korralikult käimist ja ei näe erilist vajadust, kui ilusti toitumisega on võimalus kõik toitained kätte saada.jah, alustuseks väga hea. ürita süüa rohkem ka valgulist toitu. Mina sinu asemel käiks jõusaalis 3x nädalas ja võtaks nendest kolmest korrast oma kehast viimast ja ülejäänud aja taastuks. Kui oled juba 8 kuud ( lambist võetud ) käinud, siis kaaluksin tihedamad graafikut. Muidugi oleneb see, et kui areng jääb seisma, siis peab kaaluma kas toitumise pärast või vähese trenni pärast.edit: oot sa käid e-r igapäev? see pole hea mõte... alusta e,k ja reede näiteks. Hoia oma energiat nende kolme päeva jaoks, kui käid e-r, siis kahepäevaga sa ei taastu ära... Muudetud Detsember 5, 2009 kasutaja SHOXi poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LaurL 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 5, 2009 Mida siis nüüd kasutad ? Ja milline mulje on kasutatavast tootest ?Hetkel käsil on SERIOUS MASS, panen pool annust korraga peale trenni + veel natukene lisan mingit odavat valku igasse annusesse ja ikka näen et kehakaal natukenegi suureneb ! Väga rahul olen! Paremat Massilisajat annab otsida Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
goodfella 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 6, 2009 Kui tunned, et trenn lippab hästi, energiat on jne, siis lase aga edasi. Koolieas inimestel enamasti ongi kõrge energeetiline olek, need jõuavadki palju teha. Kui hakkad tundma kunagi, et trenni ajal siiski energiat vähe, siis proovi testida nii, et enne trenni ca poolteist tundi sööd, kui on söök mis seedib omajagu, kui on kiire kohuke aga söögiks, siis võib ka pool tundi enne trenni süia, ja vaata kas siis trennis on parem, see jutt kõik vaid selleks kui juhtumisi trennis tunned et nõrgalt edeneb vms.Lisamõttena see, et toidulisandi üheks eesmärgiks ongi see, et see on kiire mugav toidukord nö, et enne trenni sheiki juua ses suhtes täiesti ok.voot, aitäh informatsiooni eest nv mõtlesin ka, et tahaks juba trenni kuigi käed olid reedest valusad veel Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Lauri848 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 7, 2009 (muudetud) Hetkel käsil on SERIOUS MASS, panen pool annust korraga peale trenni + veel natukene lisan mingit odavat valku igasse annusesse ja ikka näen et kehakaal natukenegi suureneb ! Väga rahul olen! Paremat Massilisajat annab otsida Ise ostsin sokolaadi maitselise,jubehea maitse piimaga.Esimene lisand mida kasutan.Kahju,et nii väheseks jätkub.Kaua serious massi kasutanud oled ja kuida massi selle ajal tulnud ka? Muudetud Detsember 7, 2009 kasutaja Lauri848 poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LaurL 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 9, 2009 Ise ostsin sokolaadi maitselise,jubehea maitse piimaga.Esimene lisand mida kasutan.Kahju,et nii väheseks jätkub.Kaua serious massi kasutanud oled ja kuida massi selle ajal tulnud ka?Maitea, järge pole pidanud, aga nagu ma mainisin panen ma ainult pool annust ja lisan veel veits valku... seega suht kauaks on jäkunud, aga nüüd põhja peal peaks olema, pole paar nädalat trenni saanud ja ei oska täpselt öelda, jalg hetkel sai natukene vigastatud! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides