j6ujunn 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Päris täiskarsklane ei ole...paar purki siidrit ja pudel õlut aastas vast tuleb ära.umbes sama Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MoloM 14 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Miks tagasi??? Miks peaks siin ainult need s6na v6tma, kes juba viinakuradile k2e on andnud? T6de on valus kuulata, kuid...mis parata.Ei peagi ainult need sõna võtma, kes on viinakuradile käe andnud ja ei pea ka ainult need, kes on täiskarsklased, rääkida võivad ka need, kes võtavad vahel harva õlle või juubeli/pulma jne lauas pitsi viina. Mulle tundub, et need viimased suudavad kõige rahulikumalt üldjoontes seda teemat võtta, eelpool mainitud 2 varianti üritavad ainult enda seisukohti peale suruda. Ise kuulun nende hulka, kes võtavad igal nädalavahetusel saunas 1-2 pudelit õlut ja see ka kõik. See on nii ja jääb ka nii. Nu ja kui see on mu tervisele nii kahjulik ja ma selle pärast alkoholik olen siis nii olgugi. Rohkem sallivust ei tee kellelegi paha. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Ei peagi ainult need sõna võtma, kes on viinakuradile käe andnud ja ei pea ka ainult need, kes on täiskarsklased, rääkida võivad ka need, kes võtavad vahel harva õlle või juubeli/pulma jne lauas pitsi viina. Mulle tundub, et need viimased suudavad kõige rahulikumalt üldjoontes seda teemat võtta, eelpool mainitud 2 varianti üritavad ainult enda seisukohti peale suruda. Ise kuulun nende hulka, kes võtavad igal nädalavahetusel saunas 1-2 pudelit õlut ja see ka kõik. See on nii ja jääb ka nii. Nu ja kui see on mu tervisele nii kahjulik ja ma selle pärast alkoholik olen siis nii olgugi. Rohkem sallivust ei tee kellelegi paha.Sa eksid. Ma ei loe ennast t2iskarsklaseks. Ma lihtsalt ei ole sellest ainest s6ltuv...Mulle ei ole vaja seda ei l66gastumiseks, ei tuju t6stmiseks, ei kellelegi millegi t6estamiseks (gruppi kuuluvus, heakskiidu taotlus...vms). Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MoloM 14 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Sa eksid. Ma ei loe ennast t2iskarsklaseks. Ma lihtsalt ei ole sellest ainest s6ltuv...Mulle ei ole vaja seda ei l66gastumiseks, ei tuju t6stmiseks, ei kellelegi millegi t6estamiseks (gruppi kuuluvus, heakskiidu taotlus...vms).Sellega olen täiesti nõus ja ka mina ei tarbi teda nondel põhjustel aga nu nagu eelmises postituses mainisin, on aastatega välja kujunenud kerge traditsioon, et saun ja õlu minul lahutamatud Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Sellega olen täiesti nõus ja ka mina ei tarbi teda nondel põhjustel aga nu nagu eelmises postituses mainisin, on aastatega välja kujunenud kerge traditsioon, et saun ja õlu minul lahutamatud Proovi sauna ja "Lean Gaini" , vot see on hea Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Proovi sauna ja "Lean Gaini" , vot see on hea Saun ja sidruniviilidega vesi Saun ja mingi hea smuuti (n2it. 3 banaani+200 g kylm. mustikaid). Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MoloM 14 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Saun ja sidruniviilidega vesi Saun ja mingi hea smuuti (n2it. 3 banaani+200 g kylm. mustikaid).Peale sauna kuluks kindlasti marjaks ära, kuid kardan, et vähemalt mina ei jõuaks täis kõhuga eriti laval istuda Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Saun ja sidruniviilidega vesi Saun ja mingi hea smuuti (n2it. 3 banaani+200 g kylm. mustikaid).Jaaa, smuutid erutavad küll Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Jaaa, smuutid erutavad küll Ega harjumusi muuta on raske Tean omast k2est...Seoses alkoholi ja elustiili muutusega on mul halenaljakas lugu. Minu probleemiks olid magustoidud (j22tised, shokolaad, koogid, saiakesed...). Mingi moment, kui mul oli meheraasuga j2rjekordne alkoholi teemaline vestlus, v2itis tema, et ei joo enam 6lut, kui mina ei s88 enam magusat (suhkrut...).Oh, te v6ite ette kujutada minu reaktsiooni tol momendil Hetkel olen mina olnud suhkru ja valge jahu vaba..hmm...aasta ja neli kuud. Kuid, kes on ikka 6lle ja kypsise s6ltlane? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 (muudetud) Ega harjumusi muuta on raske Tean omast k2est...Seoses alkoholi ja elustiili muutusega on mul halenaljakas lugu. Minu probleemiks olid magustoidud (j22tised, shokolaad, koogid, saiakesed...). Mingi moment, kui mul oli meheraasuga j2rjekordne alkoholi teemaline vestlus, v2itis tema, et ei joo enam 6lut, kui mina ei s88 enam magusat (suhkrut...).Oh, te v6ite ette kujutada minu reaktsiooni tol momendil Hetkel olen mina olnud suhkru ja valge jahu vaba..hmm...aasta ja neli kuud. Kuid, kes on ikka 6lle ja kypsise s6ltlane? Njaaa Endale ei istu ei alkohol ega suhkur Väga magusad asjad ei maitse üldse, pigem sellised mahedad.edit: võinoh. Banaan maitseb räigelt, seal ka suhkur sees ju :D Muudetud Detsember 15, 2009 kasutaja Samakamees poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MoloM 14 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Alkoholiteemat võetakse enamasti väga tõsiselt siin ja ta teatud piiri ületades ongi tõsine teema, kuid sellegipoolest pisike nali sekka..."Mis ma võin Teile pakkuda, kas viskit või buskarit""Ohh, ma ei tea, kõik on nii maitsev!" Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Alkoholiteemat võetakse enamasti väga tõsiselt siin ja ta teatud piiri ületades ongi tõsine teema, kuid sellegipoolest pisike nali sekka..."Mis ma võin Teile pakkuda, kas viskit või buskarit""Ohh, ma ei tea, kõik on nii maitsev!" Ehe reaktsioon . Eesti keeles on puskar...Njaaa Endale ei istu ei alkohol ega suhkur Väga magusad asjad ei maitse üldse, pigem sellised mahedad.edit: võinoh. Banaan maitseb räigelt, seal ka suhkur sees ju :DBanaan, seal on see looduslikul kujul, looduslikus koosluses. V2ga viis! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MargoL 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Saun ja sidruniviilidega vesi Saun ja mingi hea smuuti (n2it. 3 banaani+200 g kylm. mustikaid).Kindlasti pole ka see paha ja nagu paljudele meedib sinu pakutud varjant, meeldib paljudele saunas paar õlut juua. Ise pean ennast ka rohkem õllesõbraks nädalavahetusel sauanas mõned ja suvel vahest ka kui on mingi aiapidu või grillimine. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
asdfghjkl 2 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 (muudetud) Mulle tundub, et alkohol on niivõrd juurdunud nähtus elus. Ajalugu ja statistika on 2 esmast asja mis alkoholi normaalsust kinnitavad, ilmselt võib leida veel teisigi näitajaid, aga need kaks juba on niivõrd võimsad faktid ju. See, et midagi on sajandeid kasutatud, ja see, et hetkel midagi niivõrd palju kasutatakse siiani, annab ikka kõva argumendi ju, olgu see argument siis aksiomaatilise loomuga ehk tõestus-käiguta või mitte, fakt on tugev, alkohol on tugev nähtus, pakun, et mitte nõrgem nähtus kui "eesti keel", viimane samuti on ju ajaloo ja hetkestatistikaga tugev nähtus, ei saa seda välja juurida isegi mingi genotsiidi abil poelks see võimalik. Selles mõttes ma ei näe mõtet tuuleveskiga võidelda väga, meelelahutuseks võib seda muidugi teha, aga see on ka ainus mõtekas põhjus, miks alkoholi vastu võidelda. See siis esimene aspekt. Teine aspekt see, et teatavasti maailm on lõplikult defineerimata, seega ei saa üheselt lõplikult öelda hinnangut millegi kohta, näiteks matemaatika on selline, kus võetakse mingi arusaamatu teadmine teooria aluseks, ja selle abil järeldatakse kogu teooria välja, seega matemaatika pole täiesti puhas ja selge, ei saa väita seal et joon nimega "alko-joon" on sirge või hea või halb, kuna me isegi ei tea, kuidas defineerida seda, selle joonekese definitsioon sisaldab niipalju aksiomaatilisust, ilmselt "punkt"-i mõiste seal definitsioonis oleks mingil tasemel aksiomaatiline. Sama ka alkoholi kohta, jm keemia kohta, me ei tunne piisavalt/lõplikult seda ainet, seega ei saa me kindlalt väita, et see hea või halb on. Ebateaduslik subjektiivne praktika näitab, et need kes ei joo, on närvilised ja stressis sagedamini. Kuid me ei saa ju lõplikult kindlalt sedalaadi väidet samuti esitada alkoholi kohta. See siis teine aspekt.Kokkuvõtvalt tundub, et ajalugu ja hetke-statistika üheskoos loovad mistahes nähtuse kohta tugeva argumendi selle kasulikkuse kinnitamiseks.Siinkohal võib ilmselt väidelda, et kas näiteks kuritegevus siis on hea või- ilmselt jah on.Selline mõttearendus siis alkoteema juurde.--Veidi raskelt loetav tekst tuli vist.Point selles, et ilmselt iga asi siin maailmas elu arengus on oluline, samamoodi nagu metsas iga putukaliik on oluline. Muudetud Detsember 15, 2009 kasutaja CharlesRoos poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Mulle tundub, et alkohol on niivõrd juurdunud nähtus elus. Ajalugu ja statistika on 2 esmast asja mis alkoholi normaalsust kinnitavad, ilmselt võib leida veel teisigi näitajaid, aga need kaks juba on niivõrd võimsad faktid ju. See, et midagi on sajandeid kasutatud, ja see, et hetkel midagi niivõrd palju kasutatakse siiani, annab ikka kõva argumendi ju, olgu see argument siis aksiomaatilise loomuga ehk tõestus-käiguta või mitte, fakt on tugev, alkohol on tugev nähtus, pakun, et mitte nõrgem nähtus kui "eesti keel", viimane samuti on ju ajaloo ja hetkestatistikaga tugev nähtus, ei saa seda välja juurida isegi mingi genotsiidi abil poelks see võimalik. Selles mõttes ma ei näe mõtet tuuleveskiga võidelda väga, meelelahutuseks võib seda muidugi teha, aga see on ka ainus mõtekas põhjus, miks alkoholi vastu võidelda. See siis esimene aspekt. Teine aspekt see, et teatavasti maailm on lõplikult defineerimata, seega ei saa üheselt lõplikult öelda hinnangut millegi kohta, näiteks matemaatika on selline, kus võetakse mingi arusaamatu teadmine teooria aluseks, ja selle abil järeldatakse kogu teooria välja, seega matemaatika pole täiesti puhas ja selge, ei saa väita seal et joon nimega "alko-joon" on sirge või hea või halb, kuna me isegi ei tea, kuidas defineerida seda, selle joonekese definitsioon sisaldab niipalju aksiomaatilisust, ilmselt "punkt"-i mõiste seal definitsioonis oleks mingil tasemel aksiomaatiline. Sama ka alkoholi kohta, jm keemia kohta, me ei tunne piisavalt/lõplikult seda ainet, seega ei saa me kindlalt väita, et see hea või halb on. Ebateaduslik subjektiivne praktika näitab, et need kes ei joo, on närvilised ja stressis sagedamini. Kuid me ei saa ju lõplikult kindlalt sedalaadi väidet samuti esitada alkoholi kohta. See siis teine aspekt.Kokkuvõtvalt tundub, et ajalugu ja hetke-statistika üheskoos loovad mistahes nähtuse kohta tugeva argumendi selle kasulikkuse kinnitamiseks.Siinkohal võib ilmselt väidelda, et kas näiteks kuritegevus siis on hea või- ilmselt jah on.Selline mõttearendus siis alkoteema juurde.--Veidi raskelt loetav tekst tuli vist.Point selles, et ilmselt iga asi siin maailmas elu arengus on oluline, samamoodi nagu metsas iga putukaliik on oluline.On l6pmata hulk asju, mis on l2bi ajaloo inimesega koos k2inud, see ei t2henda veel, et nad kasulikud on.Tuuleveskitega v6itlemine? Kindlasti... on ka raskemaid v6itlusi. Eelk6ige tuleb tegeleda omaenda perekonnaga ja kui siis on veel lisaenergiat... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
emmimees 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 (muudetud) :D Ikka jaurate siin veel ja lõppu ei paista. Need üksikud inimesed meie ühiskonnas, kes mingitel põhjustel ei tarvita üldse alkoholi käratsevad siin nii mis kole. Fakt on see, et alkohol on osa kultuurist, on olnud ja tõenäoliselt ka jääb selleks ..joovad KÕIK selles mõttes, et mitte ainult "parmud" kes joovad päevast päeva liitrite viisi kanget alkoholi ja viivadki tarbimise nii kõrgele vaid ka tavalised inimesed, sh. sportlased, teadlased, poliitikud, juhid ..KÕIK inimesed tarvitavad alkoholi teatud olukordades, kes suuremal kes vähemal määral. See on ja jääb nii, mida te jaurate siin? Minge tehke trenni krt..Aile siin kunagi rääkis midagi et see leierdamine siin kõik on seepärast et alaealised loevad seda ..kui seda teemat siin poleks, kas mõni alaealine jooks rohkem siis või?? Aile mingis teemas Sa kunagi rääkisid et ravimeid pole ka vaja üldse inimestele ...teeks siis uue teema ja teeks kõiki ravimeid ka maha 100´ga?Ära suru oma äärmuslikku eluviisi teistele peale ...mulle tundub tõesti nagu sa oleks olnud alkoholi tõttu surmasuus kunagi ja nüdü paaniliselt kuulutad kõigile, et igasugune alkohol ainult tapab meid... tee parem omale vastavasisuline PLAKAT ja mine raekoja platsi maailmalõppu kuulutama siis.......... Muudetud Detsember 15, 2009 kasutaja emmimees poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
asdfghjkl 2 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 On l6pmata hulk asju, mis on l2bi ajaloo inimesega koos k2inud, see ei t2henda veel, et nad kasulikud on.Ma arvan, et nad siiski on kasulikud. Nimetasin ise näiteks kuritegevust, siin võid ise leida põhjuse miks see hea on olnud ja edasi hea on, ilmselt on midagi õppida olnud sellest. Ilmselt selles kohas oleks punktipanev väita, et "iga asi on millegiks hea".Tuuleveskitega v6itlemine? Kindlasti... on ka raskemaid v6itlusi. Eelk6ige tuleb tegeleda omaenda perekonnaga ja kui siis on veel lisaenergiat...Ma arvan ka, et on mõtet, ja mõte on meelelahutuses*, et oleks tegevust ja hea tunne- ajan õiget asja, muud mõtet pole nagu, pole mõtet väita siinkohal "kindlasti on mõtet...aga ma ei suuda tõestada mis mõte on". Pakun, et siinkohal punktipanev oleks mõte, et igal asjal on eri perspektiivis erinev kasu, näiteks meie elu-ea jooksul võib olla kasu alkoholist, järgmisel sajandil toob see suuri kahjusid, ja tuhande aasta pärast on alkohol üks paremaid ja määravamaid põhjusi millegi muu hea jaoks jne, et ajaperspektiiv on siin kohal siis erinev ja mustriga "hea, halb, hea". See mõte ilmselt on sama, mida eelnevalt väitsin, et maailm on lõplikult defineerimata, ma ei tea, mis on millekski hea, ja millal.Mulel tundub, et alkoholi headust saab siiski kinnitada ka kontra-näite võttega. See näeks välja nii, et toodaks näitena eksemplar inimesest, kes on alkoholi ohtralt tarbinud elu lõpuni kõrge vanuseni, ja väita seejärel, et alkohol on hea.Mulle tundub, et niipalju tõestusi saaks tuua selle kohta, et alkohol hea on. Kas teile ei tundu, et neid tõestusi oleks äärmiselt palju isegi? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
sass01 6 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 :D Ikka jaurate siin veel ja lõppu ei paista. Need üksikud inimesed meie ühiskonnas, kes mingitel põhjustel ei tarvita üldse alkoholi käratsevad siin nii mis kole. Fakt on see, et alkohol on osa kultuurist, on olnud ja tõenäoliselt ka jääb selleks ..joovad KÕIK selles mõttes, et mitte ainult "parmud" kes joovad päevast päeva liitrite viisi kanget alkoholi ja viivadki tarbimise nii kõrgele vaid ka tavalised inimesed, sh. sportlased, teadlased, poliitikud, juhid ..KÕIK inimesed tarvitavad alkoholi teatud olukordades, kes suuremal kes vähemal määral. See on ja jääb nii, mida te jaurate siin? Minge tehke trenni krt..Aile siin kunagi rääkis midagi et see leierdamine siin kõik on seepärast et alaealised loevad seda ..kui seda teemat siin poleks, kas mõni alaealine jooks rohkem siis või?? Aile mingis teemas Sa kunagi rääkisid et ravimeid pole ka vaja üldse inimestele ...teeks siis uue teema ja teeks kõiki ravimeid ka maha 100´ga?Ära suru oma äärmuslikku eluviisi teistele peale ...mulle tundub tõesti nagu sa oleks olnud alkoholi tõttu surmasuus kunagi ja nüdü paaniliselt kuulutad kõigile, et igasugune alkohol ainult tapab meid... tee parem omale vastavasisuline PLAKAT ja mine raekoja platsi maailmalõppu kuulutama siis..........Täpselt samal meelel sinuga :- P Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Alkohol on hea, sest see on aitab kaasa looduslikule valikule. Need, kes rohkem joovad, nendega ei taha paremad emased j2rglasi saada. Iga asi on millekski hea. Mul oli siin m6ni aeg tagasi yks n2rves88v arusaamatus, mille k2igus ma ostsin yhe raamatu. Ei oleks olnud seda inimest, seda arusaamatust, ei oleks mul praegu seda raamatut, mis on mind v2ga palju aidanud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 :D Ikka jaurate siin veel ja lõppu ei paista. Need üksikud inimesed meie ühiskonnas, kes mingitel põhjustel ei tarvita üldse alkoholi käratsevad siin nii mis kole. Fakt on see, et alkohol on osa kultuurist, on olnud ja tõenäoliselt ka jääb selleks ..joovad KÕIK selles mõttes, et mitte ainult "parmud" kes joovad päevast päeva liitrite viisi kanget alkoholi ja viivadki tarbimise nii kõrgele vaid ka tavalised inimesed, sh. sportlased, teadlased, poliitikud, juhid ..KÕIK inimesed tarvitavad alkoholi teatud olukordades, kes suuremal kes vähemal määral. See on ja jääb nii, mida te jaurate siin? Minge tehke trenni krt..Aile siin kunagi rääkis midagi et see leierdamine siin kõik on seepärast et alaealised loevad seda ..kui seda teemat siin poleks, kas mõni alaealine jooks rohkem siis või?? Aile mingis teemas Sa kunagi rääkisid et ravimeid pole ka vaja üldse inimestele ...teeks siis uue teema ja teeks kõiki ravimeid ka maha 100´ga?Ära suru oma äärmuslikku eluviisi teistele peale ...mulle tundub tõesti nagu sa oleks olnud alkoholi tõttu surmasuus kunagi ja nüdü paaniliselt kuulutad kõigile, et igasugune alkohol ainult tapab meid... tee parem omale vastavasisuline PLAKAT ja mine raekoja platsi maailmalõppu kuulutama siis..........Surmasuus kindlasti ja mitte yks kord...Ma ei ole 22rmuslane, ma lihtsalt ei ole s6ltlane. Mina ei ole siia omal algatusel alkoholi teemat loonud, hetkel tegelen ma alkoholilembelistele vastamisega. Miks te nii hoogu selle propageerimisega l2hete, aru ma ei saa.Kas t6esti on kade meel, et m6nedele inimestele ei ole seda tarvis? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
emmimees 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 (muudetud) Alkohol on hea, sest see on aitab kaasa looduslikule valikule. Need, kes rohkem joovad, nendega ei taha paremad emased j2rglasi saada. Hahahahaahaaa!!! Su arust mõjutab see, kas ma ei joo üldse või joon nädala peale näiteks 3 õlut või veini(mida küll tihti ei juhtu) seda kui palju ma naisi saan või :D. Ma ütlen sulle niipalju, et pigem saavad need inimesed rohkem k***i kes alkoholi tarvitavad ...seda annab ka teaduslikult tõestada! Mitte et alkot peaks tarvitama seepärast, et sookaaslasi saada aga seda juhtub lihtsalt rohkem küll ja kas Su arust saavad naised mind vaadates aru, et ma joon vahest mõne õlu ja keelduvad minuga tegemis ttegemast? Muudetud Detsember 15, 2009 kasutaja emmimees poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
asdfghjkl 2 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 (muudetud) Alkohol on hea, sest see on aitab kaasa looduslikule valikule.Kui see on tõsi, siis see on juba üks põhjus, miks alkohol on hea, ja ei saagi enam ju öelda, et alkohol on halb. Siinp olegi enam arutluseks see, kas alkohol on hea või halb, kuna kooskõlastati juba ühiselt ära, et "Alkohol on hea, sest". Lisamõttena võib lisada veel selle, et niikuinii tundub, et elus peab ja peab eksisteerima halba, et oleks head(ust), seega "halvad" asjad on vajalikud, et head asjad saaks eksisteerida, et heade asjade definitsioon vajab siis halbu asju.Need, kes rohkem joovad, nendega ei taha paremad emased j2rglasi saada. Selle võib ümber lükata ilmselt nii, kui öelda, et praktiline elu on keerukam ja seetõttu lineaarselt lihtsalt asju võtta ei saa. Näitena võib tuua näite tänapäeva diskosaalist, kus edukamaks osutub alkoholi tarbiv tüüp karsklase ees, ja väita, et pigem emased teevad valiku nii, et valivad alkoholi tarbija, ja tõestada siis sellega, et pigem ikka järglased jm valikud seal üleüldse annavad eelise sellele kes pole karsklane. Ei oska hästi sõnastada hetkel nagun äha, aga point selles ,et ümber lükata võiks väite nii, et karsklane rohkem lapsi ja naisi nüüd kül lei saa, pigem ikka vähem saab, selline on praktiline elu:)Iga asi on millekski hea. Mul oli siin m6ni aeg tagasi yks n2rves88v arusaamatus, mille k2igus ma ostsin yhe raamatu. Ei oleks olnud seda inimest, seda arusaamatust, ei oleks mul praegu seda raamatut, mis on mind v2ga palju aidanud.Pakun, et saaks tuua küll alkoholi kohta veel positiivseid huvitavaid aspekte välja. Üks huvitav aspekt, võiks olla sama, mida kehakeele-psühholoogias seletatakse nii, et kui suitsetajad liigutavad kätt suuni ja tagasi ja puhuvad tossu välja, siis see sarnane liigutus neil omavahel juba alateadlikult loob hea kontakti jm moodi hea tunde. Sama ka ilmselt saaks öelda alkoholi kohta, et ilmselt võib leida sarnase seletuse, et alkoholi juues, tekib mingi psühholoogiline kasulik aspekt inimeste vahel, nagu ka suitsetajate vahel. Seda mõtet oleks vaja lihvida veel, aga siit saaks hea huvitava fakti välja treida ma usun.Mina joon äärmiselt vähe alkoholi hetkel, ja sõltuvust ei tunne, ega alkoholi kasutamist ei propageeri, lisaks veel juurde. Eriti häirib mind mõned päevad telekast nähtud alkoholi reklaami rohkus. Kui keegi veel oskab tuua alkoholi plusse välja, siis oleks huvitav neid näha. Muudetud Detsember 15, 2009 kasutaja CharlesRoos poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
asdfghjkl 2 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 et pigem saavad need inimesed rohkem k***i kes alkoholi tarvitavad ...seda annab ka teaduslikult tõestada!Jah, mul oli sama mõte just postitamise ajal, jõudsid ette. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Hahahahaahaaa!!! Su arust mõjutab see, kas ma ei joo üldse või joon nädala peale näiteks 3 õlut või veini(mida küll tihti ei juhtu) seda kui palju ma naisi saan või :D. Ma ütlen sulle niipalju, et pigem saavad need inimesed rohkem k***i kes alkoholi tarvitavad ...seda annab ka teaduslikult tõestada! Mitte et alkot peaks tarvitama seepärast, et sookaaslasi saada aga seda juhtub lihtsalt rohkem küll ja kas Su arust saavad naised mind vaadates aru, et ma joon vahest mõne õlu ja keelduvad minuga tegemis ttegemast? Aastates 20 ei ole veel suurt vahet. Siis m2ngib pigem rolli "paha poisi" imago, mis l2heb naistele v2ga h2sti "peale" v6i alla v6i kuhu iganes.Naised muutuvad kiiremini suht eemalet6ukavaks. Meestel 40...ja kui ikka alkoholiga v2ga sinapeal, peab olema n8 tasakaalustav element (sotsiaalne staatus) ysna kaalukas, kuid s6ltuvuse olemasolu reeglina takistab ka korraliku sotsiaalse staatuse loomist.Ytleme aastates 50 ja s6ltuvusega mees Ma kinnitan, et igasugune apetiitsus on l2inud...igaveseks...siis nutate oma v2gevat noorust taga. Valikuv6imalused on kindlasti tugevalt kahanenud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas Detsember 15, 2009 Mulle küll ei meeldiks, kui mu naine näiteks iga nädalavahetus 3 õlle ära jooks Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides