Bonsuna 3 Report post Posted November 30, 2009 Asi on kehvasti küll aga see pole maailmalõpp. Tunned ennast hetkel kindlasti nagu 13 aastane poiss kes on vannitoas pihku lüües isale vahele jäänud. Aga arvesta, et seda teevad või on teinud kõik mehed. Kulturimis on sama asi keemiaga. Elu läheb edasi. Eks hetkel on sitt aga küll kõik korda saab. PEA VASTU! Share this post Link to post Share on other sites
Lev 0 Report post Posted November 30, 2009 Asi on kehvasti küll aga see pole maailmalõpp. Tunned ennast hetkel kindlasti nagu 13 aastane poiss kes on vannitoas pihku lüües isale vahele jäänud. Aga arvesta, et seda teevad või on teinud kõik mehed. Kulturimis on sama asi keemiaga. Elu läheb edasi. Eks hetkel on sitt aga küll kõik korda saab. PEA VASTU! Näited elust enesest . Aga pole hullu... palju see keeld nüüd tuleb? Paari aasta pärast saab ikka võistlema ju.(Y) Share this post Link to post Share on other sites
pumper 0 Report post Posted November 30, 2009 Kuidas patustel treeneri kutsekvalifikatsiooniga? Jalgrattatreeneriks nüüd? Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted November 30, 2009 Kuidas patustel treeneri kutsekvalifikatsiooniga? Jalgrattatreeneriks nüüd?Miks peaks tal litsents ära võetama ? Kas teadmised kadusid ühtäkki ? Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted November 30, 2009 No eks ikka mingil ajal tuleb mingine piir ikkagi ette lihase kasvamisel..ja tuleb hakata keemiat kasutama Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted November 30, 2009 (edited) Nüüd saab Argo aasta-paar rahulikult massi koguda ..ei ole vaja kurnavat dieeti, hea seegi KÕIK POLE VEEL LÄBI ...mõni mees peab 3x vahele jääma, ennem kui teema päris lukku pannakse Edited November 30, 2009 by emmimees Share this post Link to post Share on other sites
pumper 0 Report post Posted November 30, 2009 Miks peaks tal litsents ära võetama ? Kas teadmised kadusid ühtäkki ?Jah! Teadmised keelatud ainete kasutamise kohta on null. Share this post Link to post Share on other sites
sukisuki 0 Report post Posted November 30, 2009 Jah! Teadmised keelatud ainete kasutamise kohta on null.Kodutöö tegemata? Share this post Link to post Share on other sites
stumpa 0 Report post Posted November 30, 2009 (edited) Kuidas patustel treeneri kutsekvalifikatsiooniga? Jalgrattatreeneriks nüüd?Argo, pea vastu, kõlab küll klišeena kuid kõik mis ei tapa, muudab tugevamaks! aga mis see jalgratas siia puutub? Edited November 30, 2009 by stumpa Share this post Link to post Share on other sites
waldof 0 Report post Posted November 30, 2009 Kõike paremat sulle!!!Loodan isiklikult, et kui keeld läbi saab siis naased lavale!! Share this post Link to post Share on other sites
ErkoSiit 0 Report post Posted November 30, 2009 Miks peaks tal litsents ära võetama ? Kas teadmised kadusid ühtäkki ?Üldiselt ega see paha ei tee, kui litsents ära võtta (vähemalt 1-2 aastat) Miks peaks treenerit usaldama, kui ta käitub sedasi.Asi on põhimõttes....kui teed vea, siis tuleb selle eest tasuda. Selle üle võib spekuleerida, et tehakse vigu jne. Fakt on see, et inimene rikkus eeskirju. See küll ei puuduta absoluutselt mind, aga ma olen pettunud Share this post Link to post Share on other sites
MoloM 14 Report post Posted November 30, 2009 Üldiselt ega see paha ei tee, kui litsents ära võtta (vähemalt 1-2 aastat) Miks peaks treenerit usaldama, kui ta käitub sedasi.Asi on põhimõttes....kui teed vea, siis tuleb selle eest tasuda. Selle üle võib spekuleerida, et tehakse vigu jne. Fakt on see, et inimene rikkus eeskirju. See küll ei puuduta absoluutselt mind, aga ma olen pettunudNeed ikka kaks iseasja. Keelatud ainete kasutamise eest saab ju võistluskeelu. Milleks ära võtta litsentsi treenerina. Mina isiklikult küll ei ole kuulnud, et ta treenerina oleks miskitpidi mingite reeglite vastu eksinud... Kõigest minu arvamus Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted November 30, 2009 Äärmiselt kahtsusväärne lugu, aga hoian pöialt Argole edaspidiseks! Share this post Link to post Share on other sites
Bulk 0 Report post Posted November 30, 2009 Üldiselt ega see paha ei tee, kui litsents ära võtta (vähemalt 1-2 aastat) Miks peaks treenerit usaldama, kui ta käitub sedasi.Asi on põhimõttes....kui teed vea, siis tuleb selle eest tasuda. Selle üle võib spekuleerida, et tehakse vigu jne. Fakt on see, et inimene rikkus eeskirju. See küll ei puuduta absoluutselt mind, aga ma olen pettunudMis see litsents siia puutub? Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted November 30, 2009 (edited) Üldiselt ega see paha ei tee, kui litsents ära võtta (vähemalt 1-2 aastat) Miks peaks treenerit usaldama, kui ta käitub sedasi.Asi on põhimõttes....kui teed vea, siis tuleb selle eest tasuda. Selle üle võib spekuleerida, et tehakse vigu jne. Fakt on see, et inimene rikkus eeskirju. See küll ei puuduta absoluutselt mind, aga ma olen pettunudKui Sa sõidad bussiga jänest ja jääd vahele, saad selle eest trahvi. Järelikult oled konkreetse vea eest juba karistada saanud ning selle eest Sind veel töölt lahti lasta oleks alusetu, kuigi võib ju spekuleerida, et kui juba kord "unustasid" pileti osta, küllap siis unustad ka tööd teha. See pole aga siiski põhjus vallandamiseks. Edited November 30, 2009 by hehee Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted November 30, 2009 Üldiselt ega see paha ei tee, kui litsents ära võtta (vähemalt 1-2 aastat) Miks peaks treenerit usaldama, kui ta käitub sedasi.Miks ei peaks treenerit usaldama? Puistab salaja keelatud aineid teistele toidu sisse? Naeruväärne! Share this post Link to post Share on other sites
Bulk 0 Report post Posted November 30, 2009 Siin nutavad üldse igast kõrsikud kes ise trenni tehes ei arene ja on Argo peale kadedad et ta nii suur on! Ader jääb igatahes tegijaks Ja kui Argo poleks avalikkusele nii tuntud siis ei räägiks sellest keegi peale fitness.ee foorumi, seega SAAGE ÜLE! Share this post Link to post Share on other sites
pumper 0 Report post Posted November 30, 2009 Mis see litsents siia puutub?Treenerikutset väljastab Eestis Eesti Olümpiakomitee. (koosöös alaliitudega loomulikult)Treenerite kutsestandardi üks osa on treenerite eetika koodeks. Väljavõtted treenerite eetika koodeksist:3. Treenerid peavad austama võistlusreegleid. See austus peaks laienema nii vaimule kui kirjalikele reeglitele, seda nii treeningutel kui võistlustel, et kindlustada ausat võistlust kõigi sportlaste vahel.6. Treenerid peavad kandma juhtivat osa dopinguainete vastu võitlemisel, samuti sportlaste teavitamisel nende ainete kahjulikust toimest.11. Treenerid peavad austama treeneri imidžit, pidevalt säilitama individuaalse eeskuju ja käitumise kõrget taset. Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted November 30, 2009 Ei ole midagi, juhtus siis juhtus ja ongi kõik. Edu aga ja ole tugev! Share this post Link to post Share on other sites
shreku 3 Report post Posted November 30, 2009 Üldiselt ega see paha ei tee, kui litsents ära võtta (vähemalt 1-2 aastat) Miks peaks treenerit usaldama, kui ta käitub sedasi.Asi on põhimõttes....kui teed vea, siis tuleb selle eest tasuda. Selle üle võib spekuleerida, et tehakse vigu jne. Fakt on see, et inimene rikkus eeskirju. See küll ei puuduta absoluutselt mind, aga ma olen pettunudSama hästi ei peaks keegi jälgima Westside süsteemi Louie Simmonsi õpetusi. Tema on tunnistanud, et kasutab ja nkasutab keelatud aineid. Kas see teeb ta siis oma eriaalste teadmiste poolest lolliks? Sügavalt kahtlen Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted November 30, 2009 Jah! Teadmised keelatud ainete kasutamise kohta on null.Räägib mees kes on minu mäletamist mööda kolm korda I taseme eksamilt läbi kukkunud. Kadedus lööb ikka igast august sul välja Share this post Link to post Share on other sites
pumper 0 Report post Posted November 30, 2009 Räägib mees kes on minu mäletamist mööda kolm korda I taseme eksamilt läbi kukkunud. Kadedus lööb ikka igast august sul väljakulla mees, nüüd sa eksid. Ei ole kordagi läbi kukkunud. Sain esimesel korral läbi. Share this post Link to post Share on other sites
philh 0 Report post Posted November 30, 2009 Kui Sa sõidad bussiga jänest ja jääd vahele, saad selle eest trahvi. Järelikult oled konkreetse vea eest juba karistada saanud ning selle eest Sind veel töölt lahti lasta oleks alusetu, kuigi võib ju spekuleerida, et kui juba kord "unustasid" pileti osta, küllap siis unustad ka tööd teha. See pole aga siiski põhjus vallandamiseks.ma s6idan alati bussiga j2nest Share this post Link to post Share on other sites
ErkoSiit 0 Report post Posted November 30, 2009 Sama hästi ei peaks keegi jälgima Westside süsteemi Louie Simmonsi õpetusi. Tema on tunnistanud, et kasutab ja nkasutab keelatud aineid. Kas see teeb ta siis oma eriaalste teadmiste poolest lolliks? Sügavalt kahtlenMind huvitav, kus kohas ma kedagi rumalaks pidasin? Ma pole väitnud et kellegi teadmised on kehvad! Rääkisin puhtalt põhimõttest. Kahjuks rohkem ma sellel teemal ei viitsi oma pead vaevata. Edu oma arvamuste edastamisel! Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted November 30, 2009 ma s6idan alati bussiga j2nest Seda nimetatakse varguseks... Share this post Link to post Share on other sites