Jump to content
test111

Spordiarstid

Recommended Posts

Tere.

Soovitage mõnda head spordiarsti Tallinnas, kes tegeleks sportlaste analüüsimisega. Nõukogude ajal, oli üks selline Tõnismäel (Spordidispanser vms. nimetusega). Tol ajal käisin suusatrennis ja käisime regulaarselt seal ennast testimas: koormustestid, südameuuringud, vereanalüüsid jms. ja spordiarsti poolt anti väga häid soovitusi kuidas treenida vastavalt nendele analüüsile mida tehti. Hetkel teen jõutrenni ja käin jooksmas ning tahaks teha läbi samasuguse põhjaliku testi-uurimuse. Eesmärk oleks uurida südant jms. (avastada probleeme kui neid on) ja panna paika treeningkava vastavalt sellele. Huvitab selline koht kus käivad proffessionaalid ja on tagatud kvaliteet!

Otsisin Internetist, ja leidsin, et midagi sellist tehakse näiteks Fittest klubis. Samas aga vaatan, et seal on asi küllaltki kommertsialiseerunud - küsivad 350 EEKi hapnikutarbimise testi eest (pikkus-kaal mul endalgi teada), samas läbiviijaks on mingi aeroobika tibi mitte koolis käinud spordiarst.

Teine küsimus foorumi haldajale. Kas siia saaks teha funktsionaalsuse, et kui parool on meelest läinud saab selle tellida registreerimisel sisestatud meilile? Olen teinud mitu accounti aga muudkui unustan parooli ära ja siis teen jälle mõne uue kasutajanime ...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Samad arstid, Virve Vask jt., kes enne olid Tõnismäel on nüüd Spordimeditsiini Sihtasutuses. See asub Audentese kooli ruumes Tondil ja teha saab täpselt samu teste mida nõukogude ajal ja veel teisigi lisaks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise olen käinud Sergei Voronetski juures, Kadrioru keskuses. Kuid testi lihtsamat sorti peaks saama teha ka Reval Spordis ( Muza Lepiku juures) ja kui soovid põhjalikumaid uuringuid siis mine Audentesesse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×