Jump to content
Jaakh

sabakont

Recommended Posts

Mure siis järgmine, nimelt sabakont on väga valus ja tundub, et paistes ka.

Istuda saab ka ainult ette poole toetades. Täna osutus ka kõndimine kergelt valuliseks.

Valutama hakkas mitte millegist, vähemalt enda arvates, jõusaalis ei ole ka ennast kuidagi vigastanud.

Kas sabakondi paistetus võib tingitud olla kaalu kaotusest (kui seda saab paistetuseks nimetada)?

Oleks soov teada saada, et mis seda põhjustab, kuna nüüd paneb juba vaikselt muretsema

Jaak aga sa rääkisid ju, et sa panid matsu ükskord ja kukkusid sabakondi peale?

See oli aasta tagune juhtum.

See vigastus paranes ära, ning rohkem muresid sabakondiga ei olnud, ei valutanud ega häirinud kuidagi.

See vigastus paranes ära, ning rohkem muresid sabakondiga ei olnud, ei valutanud ega häirinud kuidagi.

Kahtlane, et saad foorumist põhjapanevaid nõuandeid. Kui asi ikka juba hakkab vaikselt liikumist takistama, siis ikka näita saba arstile igaks juhuks.

Ilmselt mingi väike põletik ja sellest see närvivalu.

Soovitaks Olfen plaastreid kasutada. (Olfen plaaster on põletiku- ja valuvastase toimega diklofenak.)

Või kui on käepärast Fastum geel, siis määri seda peale.

Kui need ka ei aita, siis pöördu arsti poole.

oli endal ka paar nädalat tagasi umbes sama probleem. et sabakont hakkas täiesti lampi valutama. läksin EMO'sse ja tuli välja, et oli põletik sees. seal lõigati lahti ja puhastati ära. nüüd korras. niiet soovitan ka sul minna ja näidata arstile.

Tean inimest kes kukkunud jää peale ja üsna tükk aega(aastaid) on tunda andnud, et masaazh on möjunud sinna kohta ;)

Et paratamatus, vaevalt, et keegi suudab aidata siin. Lepi sellega.

8 aastat tagasi hakkas mul sabakont valutama algul polnud hullu, natuke häiris ainult- käisin isegi kirurgi juures, kes mu kuupeale saatis, et pole mul häda s....gi. Siis, mõni aasta hiljem ühel hommikul oli ikka hirmus valu- ei saanud istuda ega astuda ja mingi kõva muna oli ka sabakondi peale tekkinud, helistasin tuttavale, kes haiglas töötas ja ta sokutas mu kohe arsti juurde. Õnneks sattus ka valves õige arst olema, kes näost väga tõsiseks muutus, kui mind läbi vaadanud oli. Läksin arstile vist kell 2 päeval ja kell 10 õhtul tehti operatsioon, kusjuures, ma siiamani ei tea, mis seal täpselt oli, öedi ainult niipalju, et mingi kasvaja ja tuleb kähku eemaldada... Ema päris arsti käest, et ega ometi vähk pole, öeldi, et mitte ja seda, millest, või misasi see oli, ei tea ma siimani. Niipalju annab tunda, et kui pikalt ühe koha peal istuma pean, siis lööb jube valu sisse ja vahel tuleb lambist ka valukramp sisse- näiteks kui olen väga väsinud või palju trenni teinud, aga muidu see mu elu ei sega. Hiina ravimassaz aitas ka väga palju pean seda kordama, pole mitu aastat kahjuks käinud. Kui ikka kõvasti tunda annab, siis kohe arstile ja kui pikalt saadab, siis tasub mujale minna- mina oleksin võinud otsad anda, kui õigel ajal poleks abi saanud.

Edited by marjasha