Jump to content
hapukurk

KREATIIN - suure koguse veega paremad tulemused?

Recommended Posts

Hei,

Kreatiin on magnetiks veele, mistõttu suurenevad lihasrakkude veevarud ja lihasmaht. Nagu nii mõnestki kohast lugeda võib.

Sellega seouses tekkiski küsimus, kas tavalisest suurem vee tarbimine kreatiinikuuril annab veel paremaid tulemusi? Paarilt sõbralt olen kuulnud, et pidavat andma.

Kui see on nii, kas tuleks vett tarbida rohkesti just treeningul (seeriate vahel). Või vahetult enne ja pärast trenni?

ette tänades,

hapukurk

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

see oligi konkreetne vastus. küsisid kas tavalisest suurem vee tarbimine kreatiinikuuril annab veel paremaid tulemusi? teeks äkki selgeks mis on sinu jaoks paremad tulemused. kui mõõtmetelt suurem aga vesisem lihas mis pärast kuuri lõppu välja kustakse siis võibola tõesti annab paremaid tulemusi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei, see ei olnud konkreetne vastus.

Parem tulemus on minu jaoks, kas suuremad jõunäitajad või mõõtmetelt suurem lihas. Viimane on minu jaoks siiski tähtsam.

Minu küsimus oli, kas on TÄHTSUST palju ma vett joon või ei muuda see lihase seisu eriti.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kreatiin ei ole mingi anaboolne steroid mis puhast lihasmassi kasvatab. kreatiin jändab energia eeskätt ATP ga. vee kogunemist ehk kehakaalu suurenemist peetakse kõrvaltoimeks. kui kreatiini võtmise lõpetad ja organismi enda normaalne kreatiinitase taastub siis kaob ka vesi. jutu point lihtne. mis vahet seal on kas suurem vee tarbimine suurendab vee kogunemist ja lihase mõõtmeid või mitte. see on ju lihtsalt vesi ja ega see su lihasesse jää. selle kused välja ja ongi kogu suur lihas. nii arvan mina. isiklikult pööran rohkem tähelepanu lihaskiududele kui veele.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Asi on nii, et mida rohkem kreatiini organism omastab seda rohkem vett koguneb. Kreatiini toimel lihasrakkude maht suureneb vee arvelt ning selle tulemusena suureneb ka valgu süntees. See on juba natuke individuaalne kellel kui palju. Osadel inimestel on juba ilma tarbimiseta kreatiini tase kõrgem ning neil ei anna lisa manustamine erilisi tulemusi, teistel seevastu võib kehakaal tõusta vee arvelt seal oma 6-7 kilo. Iseenesest võiks laadimise perioodil vett küll rohkem tarbida. Kokkuvõttes peab ise katseeksitus meetodit kasutama, et selgusele jõuda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oluine on see, kui tahad säilitada juurdesaadavat massi, on kogu kreatiinikuuri ja edasiste treeningute jooksul vaja tarbida piisav kogus ehk 2 - 2,5 gr. valku kehakilogrammi kohta. Tavaliselt kaotavad need inimesed enamuse oma tulemusest kes tarbivad ainult kreatiini, st. kreatiinikuuri lõppedes, kehast väljub sinna kogunenud vesi ja lihasrakkude maht väheneb. Organism võtab täpselt niipalju vett kui talle vaja, vett on vaja tarbida kogu aeg piisav kogus. Ise tarbin ööpäevas 5 - 7 l, seda ka siis kui kreatiini ei söö. Liigse vee tarbimine või lihtsalt taedlikult suurema hulga vee tarbimine teeb lihtalt pildi udusemaks, see ei aita lihaste kasvule kaasa, lihaseid ehitame siiski valgust,

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×