j6mm 0 Teavita postitusest Postitas November 24, 2009 Palun seletage keegi targem miks ei või rinda ja õlga ühel päeval teha või kas on mul üldse õigus ? Otsingust ei leidnud vastavat teemat.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas November 24, 2009 Võib küll teha. Mõned ei taha teha selle pärast, et rinnaharjutused koormavad ka õlga korralikult ja pärast ei jõua õlga teha nii suurte raskustega nagu tavaliselt. Kui õlg prioriteet nr1 ei ole, siis võib küll teha, kui kava jaotus midagi muud ei võimalda hästi. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
j6mm 0 Teavita postitusest Postitas November 24, 2009 Võib-olla tõesti siis veidike kava vaja muuta. Aga tänud ! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matjusm 25 Teavita postitusest Postitas November 24, 2009 Võib-olla tõesti siis veidike kava vaja muuta. Aga tänud !Vahelda kavasid. Ühes kavas tee neid koos, teises eraldi. Ise olen mõlemat pidi teinud ja kui rinda enne õlga ei tee, siis suudan küll veidi suuremaid raskusi kasutada et õlga teha kuid see vahe nüüd nii väga suur ka pole. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
tereummikust 1 Teavita postitusest Postitas November 24, 2009 Teen samuti rinda ja õlga koos, ei näe põhjust, miks mitte? Minu arust ongi just hea, et paljud rinna harjutused ka õlga kaasavad, kui neid samal päeval treenida. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
prd 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 3, 2009 (muudetud) teen ka õlga rinnapäeval.. seljapäeval on tavaliselt õlg lõuatõmmetest ja ülaselja harjutustest isegi rohkem läbi kui peale lamadessurumist.. Muudetud Detsember 3, 2009 kasutaja prd poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Paul.K. 3 Teavita postitusest Postitas Detsember 3, 2009 Endal on rakse ja ülakeha päev,st et terve ülakeha on ühe treeningu päev sees. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides