Jump to content
tonic

Küsimus 4 päeva kava kohta?

Recommended Posts

Kas keegi on Tööriistade alt teinud seda esimest Ott Kiivika 4 päeva kava? Kas on ka tulemusi? Asi nimelt selles et trenni aeg pingutan nii kuidas suudan aga peale trenni on tunne, et polekski nagu midagi teinud. Enne tegin päris tükk aega seda 3 päeva kava. Loodan, et segaseks ei jäänud :).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teen laias laastus samasuguse kava järgi ja võtab läbi küll.

Äkki on asi näiteks seeriate ja harjutuste vahelises puhkeajas? Kui aga nendega samuti kõik korras on, siis ma ei oska küll midagi muud öelda kui:

a) treeni sobivate raskusega

:) ära tee seeriates oma elu kergemaks (erinevad "põrgatamised" jne.)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See kui väsinud keegi peale treeningut on sõltub ikka sellest kuidas inimene pingutas, enamus tavainimesi ei tea, et sellest pingutusest mida nemad peavad max. pingutuseks, eksisteerib veel suurem pingutus, milleni jõuab aastatepikkuste treeningute järel. Ega muud kui kasuta treeningpartenri abi, et suudaksid max. lihased ära väsitada. On kaks võimalust kuidas treeningkava läbi teha, kas lihtsalt sooritada 10 kordust seerias või võtta igat seeriat kui viimast selles treeningus, soovitan viimast varianti. Tihtilugu on nii, et inimesed ütlevad, et nad ei saa piisavalt koormust ja kava on kerge kui ma neil kõrval seisan ja loen mitu kordust nad veel sooritama peaksid, siis piltlikult on nii, et inimene tahab lõpetada 10 korduse peal seeria, kuid suudab teha 15 kordust ja peale sellist treeningut ei kuule ma enam, et kava on kerge. Kava on nii raske või kerge kui raskeks või kergeks me suudame seda enese jaoks teha. Edu

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×