Jump to content
Carlsson

Kohupiim

Recommended Posts

Mida ma võiks maitsestamata kohupiima sisse veel segada või lisada? Mida te ise eelistate?

(peale trenni kavatsen järada)

Muudetud kasutaja Carlsson poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

peale trenni ainult maitsestamata kohupiima pole mõtet järada, süsivesikud võiksid ka ikka sees olla. vahet pole kas oled dieedil või mitte. Aga kui mõeldi aeroobset trenni siis on see veel mõeldav.

kohupiim + jogurt/piim + kama + banaan kõrvale nt on päris hea kooslus, kui kama maitseb :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma olen lootusetu jäätisefriik ja sellest tulenevalt ka jäätisemassina õnnelik omanik. Vahel rakendan selle võlusid tervislikumast küljest kah ning täiesti arvestatav trennijärgne jäätis on näiteks väherasvasest hapukoorest või maitsestamata jogurtist koos 1 banaani, 1tl fruktoosi, 2 spl DoubleBro banaani-pähkli valgupulbriga. No maitseb megalt hästi! Selleks et külmkapis läbi ei külmuks, tuleb väike sirakas mingit alkot ka lisada. Aga peale trenni lihaste rahustamiseks see vast ei tee ka paha :)

Kui mul seda masinat veel polnud, siis kohupiima, keefiri või maitsestamata jogurti sisse segasin banaani või erinevaid külmutatud marju (eriti über on mustikas või maasikas), kookoshelbeid, kaneeli. Kah väga maitsev tulem!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina isiklikult eelistan sellist kombinatsiooni: Üks pakk seda tavalist rasvata kohupiima, (200g või 300g vist), pool liitrit piima, maitsestamiseks kas siis banaan , maasikad või mis iganes leidub või pähe tuleb osta. Blenderisse ja korras. Jooki ennast tuleb küll kuskil kolmveerand liitrit aga pole probleem see õhtul filmikõrvale 10 minutiga ära juua rahulikult. Kui arvutad toiteväärtust siis ära unusta ka 15g valku ja 250 kalorit piimast :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui on täiesti naturaalne maitsestamata kohupiim, siis mina olen teelusikatäie mett sisse seganud (siis 125g kohta 1tl - söön pool pakki korraga). Mõnikord mõne puuvilja ka peale.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×