Jump to content
Sign in to follow this  
raiduuuu

Uinak peale sööki-enne trenni

Recommended Posts

Kui see sobib Sulle, miks mitte.

Mulle ei sobi, olen selle uinakujärgselt nagu zombi :)

Et seda "zombi" värki välida peaksid natuke pikema vahe uinaku ja trenni vahele nt. jätma :rolleyes:

Teen võimalusel alati lõunauinaku. Kui trennid toimusid õhtuti, oli minu jaoks välistatud ilma lõuna ajal magamata trenni minna. Mis sinna ikka ronida, kui midagi teha ei jaksa.

Tundub, et asi on personaalne, kellele sobib ja kellele mitte. kui sa oled peale uinakut värske, siis palun väga. Mina olen teinud selliseid 10 min "power nape" küll ja saanud sellejärgselt väga hea enesetunde ja jõu treenimiseks. tavaliselt pole aga seda vaja.

Mulle see ka ei sobiks, kuna kui ma teeksin uinaku enne trenni siis ma enne järgmist päeva üles ei viitsiks tõusta :)

endal sama asi, aga nüüd viimasel ajal olen mobla kõrvale äratama pannud :rolleyes:

Kusjuures Mehhikos ja sealkandis inimesed ju peavad siestat südapäeval ja tehakse ka kerge uinak ..seda peetakse sealsete rahvaste pikema elu saladuseks :lol:

Kindel, et Mehhikos siestat peetakse??

Ok mul giograafia päris 5 ei olnud, aga kuskil sealkandis nad peavad minumeelest :)

Võiks ikka ise teada, millest räägid.

The word siesta is Spanish, from the Latin hora sexta - "the sixth hour" (counting from dawn, therefore noon, hence "midday rest").

The siesta is the traditional daytime sleep of Spain, and through Spanish influence, of many Latin American countries. Brazil, colonized not by Spain but by Portugal, stands in cultural contrast.

Factors explaining the geographical distribution are mainly high temperatures and heavy to very heavy intake of food at the midday meal. These two factors combined contribute to the feeling of post-lunch drowsiness. Afternoon sleep is also a common habit in Bangladesh, Bosnia & Herzegovina, China, Croatia, Greece, India, Italy (southern), Macedonia, Malta, Montenegro, North Africa, the Philippines, Serbia, Slovenia and Vietnam.

Kreetal veespordi firmas töötades sai meie firma trahvi, et töötasime siesta ajal :)

karmis konkurentsis püütakse kõigi võimalused võrdsena hoida. selline siesta ajal töötamine hakkaks nende traditsiooni välja sööma ja seda nad kindlasti ei soovi.

karmis konkurentsis püütakse kõigi võimalused võrdsena hoida. selline siesta ajal töötamine hakkaks nende traditsiooni välja sööma ja seda nad kindlasti ei soovi.

Kui oled Kreetal käinud siis ehk tead, et seal ei pane mitte keegi mitte mingit asutust kinni siesta ajal. See lihtsalt oli Coast Guardi väljamõeldis, et raha küsida :)