matrix99 0 Report post Posted May 17, 2004 Tere rahvas selline kysimus et kui vahetevahel vaatan telekat siis selja lihas või mõni muu lihas tõmbleb......milles võib probleem olla äkki saate palun aidata.....ette tänades matrix:) Share this post Link to post Share on other sites
hatebreed 0 Report post Posted May 17, 2004 Scary shit, ära hirmuta mees Share this post Link to post Share on other sites
jarmo 0 Report post Posted May 17, 2004 se on jah natuke häiriv,mul sama. Share this post Link to post Share on other sites
rainman 0 Report post Posted May 17, 2004 soovitan syya magneesiumi,see aitab! Share this post Link to post Share on other sites
matrix99 0 Report post Posted May 18, 2004 KRT sa hatebreed hakkad oma ibaga juba kergelt pinda käima.....alati kui sa midagi vastad vms tahad et näix nagu sa olex kuradi ILGE KÕVA MEES...........hoia ikka ennast tagasi ära ÄRPLE asjatult Share this post Link to post Share on other sites
splint 1 Report post Posted May 18, 2004 mul aegajalt sama asi, olen ka kuulnud et asi võib olla magneesiumi puuduses- sõin ja aitas ! Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted May 18, 2004 Endal sama asi peale igat jalatrenni õhtul kodus olles jalgu sirgeks pole mõtet lükata, lähevad krampi või siis tõmblevad niisama. Nii, et käin toas ringi madal tihedalt, isegi koer vaatab ülevalt alla minu poole : ) Pole aidanud ei magneesium ega ropud sõnad - seega "naudin" sado-masot, nädalas korra ju võib : ) Share this post Link to post Share on other sites
Fred Antson 0 Report post Posted May 19, 2004 See on tõenäoliselt väga tugeva treeningu ja lihaste treeningujärgse venitamatajätmise ning magneesiumi,kaaliumi ja naatriumisoolade ning vedeliku mõningase puudulikkuse koosmõju. Share this post Link to post Share on other sites
Runner_007 0 Report post Posted May 19, 2004 Aga kuidas teil lood on lihaskrampidega, tuleb ette? Share this post Link to post Share on other sites