Jump to content
scaryx

arengut ei tule

Recommended Posts

tervist, kindlasti miljon sellist postitust juba aga ole sealt oma küsimusele vastust leidnud...

mul siis selline teema et arengut nagu ei taha ültse tulla...noormas eas (olen 28) sporti nagu ültse ei teinud ka ei olnud mingit kaalugi, 20-selt kaalusin 59 kilo aga kui trennis hakkasin käima (25 aastaselt alles) siis hakkas ka kaal tulrema, hetkel olen ligi 90 kilo (olen 1,86m pikk), ei tea siis kas nooruse tulemusena või miskit aga ei suuda imesid teha...jõudu tundub et tuleb just täpselt nii palju, kui kaalu juurde tuleb, hetkel on ühe korra max ~85 kg rinnalt. Kui kaalusin 83, siis oli selleks ~80 kg jne. Üritan süüa tihti ja ka erinevat toitu, kindlasti toitumine päris korras ei ole, seepärast kasutan enne ja pärast trenni toidulisandit (vadak + süsikad) ja häda on selles et pärast trennijärgset valgujooki ei ole enam mingit isu (trenni teen õhtuti), vaevu vägistan omale pärast seda sisse 300g-se kodujuustu. Kava vahetan vähemalt iga 5 nädala tagant (kavad muscle & fitness ajakirjast), harjutusi seal kavas veelgi tihedamini, et lihased ära ei harjuks aga arengut nagu eriti ei ole...olen proovinud ka tribulust. Kasutasin ka kreatiini aga nädal pärast kuuri jõunäitajad langesid vanale tasemele tagasi...mitte et erilist arengut ültse oleks olnud (mõned lisakordused/ lisakilod kangil) olen kuulnud et ka teistel sama häda...et jõunäitajad lähevad tagasi...eriti rõõmustav see pole...vahest tundub seepärast jõusaalis käimine mõttetu aga lohutan ennast sellega et vähemalt närvid puhkavad ja paksuk ei lähe :o

siiki tahaks ka arengut nautida...abile lootma jäädes

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei ole just suur spetsialist, aga arvatavasti on põhjus treeningus, kuid niimoodi raske öelda, milles täpselt. Jõudu peaks tulema üsna normaalselt ka ilma väga täpse toitumiseta. Kui just võistlevaks kulturistiks ei taha saada, siis pole üldse vaja endale sisse "vägistada" kodujuustu, vabalt võid näiteks rosinatega kohupiima või mingit nö. täiesti tavalist toitu süüa.

Muudetud kasutaja Capricorn poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Midagi erilist soovitada ei oska aga otseselt niiöelda sisse vägistamist ka ei soovita. Enamasti peaks ikka kõik loomulik olema, mitte et sa surud peale ja pingutad täiega! Muidugi üritama ja proovima peab, kuid mitte meeletult! Keha tahab ikka aegajalt veidike puhkust ka, et siis jälle täisvõimsusel edasi minna!

Kui tõsesti kodujuust nii raskelt sisse läheb siis uuri mis on sama kasulikud nagu kodujuust ja tee vahepeal vaheldust!

Aga muidu edu trennis! (Y)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei tea... ma ei soovitakski midagi a'la tee raskemaid kordusi vms. Kui sa tunned, et käid trennis vastu tahtmist, toitu sisse "vägistad" mitte ei söö, arengut nagu mingi nipiga pole... äkki prooviksid vahelduseks mõnda muud trenni? Äkki oled seal hulka parem kui praegu? Ses mõttes ei kui vaim on nüri siis pole millestki kasu.

Ma loodan, et keegi ei pahanda mu mõtete peale, iga inimene on erinev :o .

Muudetud kasutaja Acqua poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma olen ka tihti õhtuti treeninud ning mul on tohutu isu pärast seda. Ma ajan sisse korraliku prae+ paki kohupiima ja areng oli ka õnneks vastav. Pärast trenni on tegelikult alati tohutu söögiisu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

veel üks mõte kargas pähe...kas areng võib seisma jääda, kui süsikate päevane vajadus ei ole täidetud? ja kas sellest võivad olla tingitud ka iiveldustunne pärast trenni ja isutus?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
palju peaks olema siis süsikate päevane kogus? ise tegin sellise arvestuse:

kaalun 90 kg, seega peaksin päevas sööma ~90g rasva, ~180g valku ja ~360g süsikaid?

üldine kalorsus jäta samaks, suurenda valkude osa 250g ja rasvu 150g-ni. ülejäänud sv-d ja vaata mis juhtuma hakkab.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
tervist, kindlasti miljon sellist postitust juba aga ole sealt oma küsimusele vastust leidnud...

mul siis selline teema et arengut nagu ei taha ültse tulla...noormas eas (olen 28) sporti nagu ültse ei teinud ka ei olnud mingit kaalugi, 20-selt kaalusin 59 kilo aga kui trennis hakkasin käima (25 aastaselt alles) siis hakkas ka kaal tulrema, hetkel olen ligi 90 kilo (olen 1,86m pikk), ei tea siis kas nooruse tulemusena või miskit aga ei suuda imesid teha...jõudu tundub et tuleb just täpselt nii palju, kui kaalu juurde tuleb, hetkel on ühe korra max ~85 kg rinnalt. Kui kaalusin 83, siis oli selleks ~80 kg jne. Üritan süüa tihti ja ka erinevat toitu, kindlasti toitumine päris korras ei ole, seepärast kasutan enne ja pärast trenni toidulisandit (vadak + süsikad) ja häda on selles et pärast trennijärgset valgujooki ei ole enam mingit isu (trenni teen õhtuti), vaevu vägistan omale pärast seda sisse 300g-se kodujuustu. Kava vahetan vähemalt iga 5 nädala tagant (kavad muscle & fitness ajakirjast), harjutusi seal kavas veelgi tihedamini, et lihased ära ei harjuks aga arengut nagu eriti ei ole...olen proovinud ka tribulust. Kasutasin ka kreatiini aga nädal pärast kuuri jõunäitajad langesid vanale tasemele tagasi...mitte et erilist arengut ültse oleks olnud (mõned lisakordused/ lisakilod kangil) olen kuulnud et ka teistel sama häda...et jõunäitajad lähevad tagasi...eriti rõõmustav see pole...vahest tundub seepärast jõusaalis käimine mõttetu aga lohutan ennast sellega et vähemalt närvid puhkavad ja paksuk ei lähe ;)

siiki tahaks ka arengut nautida...abile lootma jäädes

See, miks sul pärast trennikoksi isu pole on põhjus lihtne. Paljude inimeste organism tahab selliste segude väga täpset doseerimist. Oma normi saad kindlaks määrata praegust kogust vähehaaval vähendades kuni iiveldust ja isutust enam ei järgne. Selge on , et vahetult peale koksi kaob isu, kuid 1-1,5h hiljem peaks isu tagasi kodus olema ja järgnema korralik , sinu eesmärke silmas pidades, ninaesine. Pole mingit vajadust peale trenni juua koksiga sisse omale rohkem kui max 20g valke ja 30g süsivesikuid. Sellest on rohkem kui küll, et käivitada taastumisprotsess koheselt, mis ongi tegelikult koksi eesmärk. Koks kui toidukorra asendaja on tegelikult inimese füsioloogilisest vaatenurgast natuke nõrk soovitus. Ette ennast tankida niinaa pole võimalik kui su eesmärk on lihasmass ja jõu juurdekasv.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×