Jump to content
trigger

velotrenazhöör?

Recommended Posts

Tere,

Kas oskab keegi soovitada velotrenazhööri aktiivsele harrastajale (umbes 3-4xnädalas 1 h). Ühe odava 2000-se nässaka tallasin juba puruks, seega oleks vaja midagi toekamat. Üle 5000-6000 ei oleks võimalik maksta. Kas sellise raha eest üldse saab rahuldava kvaliteedi ja vastupidavusega velo? Tänud ette.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Planet Spordis on realiseerimisele pakkuda velotrenazööre Tunturi hind 3500.- need on kasutatud, kuid tavahind on sinna 10000.- tuuri. Need on mõeldud saali jaoks kus on pidev kasutamine, kodus peaks see pikalt vastu pidama.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Aitäh info eest. Ehk oskab keegi veel öelda midagi Tunturi kiituseks/laituseks? Või on ehk kellelgi veel soovitusi?

Endal sai ka koju soetatud firma tunturi niinimetatud proffiratas. Ostetud sai tunturi eelkõige seepärast, et sadula kuju ja keha asend sobis kõige paremini ja siiamaani pole rattaga probleeme olnud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui ma olen asjast õigesti aru saanud, siis on velovalmendeid kahte liiki. Vanemad on sellised, kus hooratast poob mingi rihm, mida pingutades või järele andes saab koormust reguleerida. Uuematel toimub koormamine magnetiga.

Rihmaga valmendite puuduseks on see, et kui korra jala sirgeks lased, raugeb hooratta hoog praktiliselt kohe ja et uuesti väntama hakata on vaja suuremat jõudu rakendada. Samuti on nende displeidele ja pulsimõõtjatele eraldi patareisid.

Uuemate velovalmendite ratas käib päris pikalt ringi ja siis ei ole jala sirgeks laskmine nii hull. Samuti toodab see väntamine elektrit, mis käitab displeid, pulsimõõtjad jms. vidinaid. Nii, et patareisid pole vaja.

Vanadele, sai külge panna selliseid juhtmega kõrvalesta külge käivaid pulsimõõtjaid (ma ei ole kursis, kas uuematele ka saab). Uuematel on lenkstangi küljes elektroodid, millest kinni hoides saad pulssi mõõta aga enamik uuemaid on võimelised vastu võtma keha külge kinnitatud pulsivöö signaale(see on igaühe isiklik).

Nii, et valik on Sinu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×