TLC 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 21, 2009 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Mart Muru 17 Teavita postitusest Postitas Oktoober 21, 2009 0 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
extrance 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 21, 2009 Enamasti 3 korda nädalas. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
M.P. 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 21, 2009 4x nädalas hetkel. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Unisol 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 21, 2009 Hehe, keegi ei tee 5 korda nädalas Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Erkko 22 Teavita postitusest Postitas Oktoober 21, 2009 Hehe, keegi ei tee 5 korda nädalas Mina teen täpselt viis korda. Kui nädalavahetus konditsioonis olen siis lähen liigutan ka end veits ja siis pühendan end rohkem jala trennile. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
inside14 1 Teavita postitusest Postitas Oktoober 21, 2009 Hetkel konkreetselt jõusaali trenni on 4 korda nädalas. Aga olen proovinud erinevaid jaotuseid erinevatel põhjustel nt 2st kuni 6ni. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Mcken 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 21, 2009 Teen ikka 4x nädalas jõusaalis trenni aga massi perioodil teen veel 2x aeroobset ja mitte jõusaali treeninguga samadel päevadel. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LB 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 21, 2009 Ei taastu ära kui üle 3 korra teha... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
big poppa pump 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 21, 2009 Mul 4x nädalas. 3 paigas trenni, üks on vaba fantaasia jaoks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LaurL 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 21, 2009 (muudetud) Ei taastu ära kui üle 3 korra teha...Ma küll taastun ilusti ära , isegi kui teen 5x nädalas trenni! Ei kurda väsimuse üle 3x nädalas jõutrenn + 1-2x nädalas aeroobne ( oleneb kui ränk nädal on old ) Muudetud Oktoober 21, 2009 kasutaja LaurL poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Madis232 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 21, 2009 2-3 korda 1,5 tundi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
koit107 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 21, 2009 2-3 korda nädalas ca 1 tund Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-Raix- 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 22, 2009 3-4 oleneb nädalast Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides