Jump to content
maxcar

Kes on teie arvates kõige kurjem moderaator?

Recommended Posts

Põhjendage ka.

Ise arvan, et Alessandro olen kuulnud et pidi suuht kergelt warne jagama.

Samas võiksid küsida ka: Kas teised modraatorid on ka olemas või?

Siis vastuseks oleks minul: ei ole näha küll.

Kui sa küsiksid väljavõtet käesoleva aasta moderaatori-töö kohta, siis mis sa arvad, milline see väljavõte graafiliselt välja näeks?

Ma arvan, et kiitus seal graafiku tipus olejale.

Aga kõige kurjem* on kahtlemata Alessandro.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mille eest ? :)

nn"fittide kogumise eest" ;) Pole nagu teist normaalset foorumit leidnud ja pole arvutis targemat teha, ning olen aktiivsem selle eest pmst ;) Aga no vahet pole ma panin teemast mõõda ka kui warni sain ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega alessandro ilma põhjuseta ei jaga warne imo. Kui ikka jama liiga palju kirjutada, on warning ära ka teenitud. Jama on viimasel ajal liiga palju tekkinud ka siia foorumisse. IMO ;) Ma vaatan, et probleem on värskelt foorumiga joininud inimestel, samas postitusi sama palju juba kui mõnel vanal tegijal. Vähem mula, ütleks sellepeale :)

Muudetud kasutaja jorsik poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

õige moderaator ongi karm ja õiglane, pole vaja foorumist risustada rämpspostitustega ,kui on küsitud nõu spetsialistidelt ja suuremate kogemustega inimestelt.

modedest eriti ei tea, alessandro kõige aktiivsem

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Raske öelda,ei ole juba väga-väga ammu hoiatusi saanud :) Järelikult ei ole ükski moderaator kuri

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma usun et alessandro ei jaga neid Warne niisama. Need on ikka asja eest. Endale on ka viimasel ajal tekinud selline tunne, et on juurde tekkinud imelike postitusi. Imelike all ei mõtle ma neid postitusi mida inimesed teevad kogenematusest. Vaid neid mida tehakse siis kas selleks et teenida fit-e, et saada suuremat postituste arvu, et välja näha targemana või lihtsalt ajaviiteks. Osade teemade koha peal tekib küll vahest selline tunne, et tahaks öelda: "Kui sul midagi tarka öelda pole siis parem hoia suu kinni!"

Selles stiilis on kõik postitused kus vastad kas "jah" või "ei", või siis lihtsalt kirjutad "ok"

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mille eest ? ;)

Korra küsisin ühe mehe käest et mille eest istusid siis ta vastas "Kariloomade massilise vägistamise eest suu-ja sõrataudi ajal".

Üldiselt puhuge vähem p***a ja teistel on ka lihtsam :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minumeelest on nii kui tüli ise ei nori, ei ole keegi kuri.. või noh, tavaliselt :)

Ka Rähn oli kuri ja julm. Ta ei peksnud loomi, sest et tal polnud käsi. Sellepärast elas ta oma kurjuse välja puude kallal. Teda ei pekstud. Sest et ei ulatatud. Ükskord muljus langev puu ta surnuks. Räägitakse, et see oli puu kättemaks. Peale seda ei julgenud loomad enam kuu aega puude vastu kuseda. Nad kusesid Jänese peale. Jänes külmetas, jäi haigeks ja suri ära. Koigile oli selge, et selles jamas oli süüdi Rähn. Aga teda ei puudutud. Sest ei saadud murdunud puu alt kätte. Jah, vahel jääb ka kurjus karistuseta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Minumeelest on nii kui tüli ise ei nori, ei ole keegi kuri.. või noh, tavaliselt ;)

Mida peab suitsetama,et sellist jutukest kokku kirjutada? :);)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Noo nii, see teema on siin nii kaua üleval, kuniks Alessandro trennist tuleb ;)

Ma olen teistega samal arvamusel.

Jep, tulin trennist :) Aga teema võib minugi poolest jääda. Võite kritiseerida ka, ma kriitikat kannatan.

Aga miks ma teie arvates kõige kurjem olen... Noh, ma ise arvan, et ma ei ole "kuri", otsest viha mul kellegi vastu ei ole. Ma lihtsalt tahan, et foorumis oleks kord ja kõigil oleks hea. Tahan, et foorumis asuksid teemad õigetes kohtades, et ei oleks mõttetuid, valeinfoga ja algajaid segadusse ajavaid postitusi, et inimesed saaksid omavahel läbi, et info oleks kättesaadav ja kergesti leitav. See ei ole vajalik ainult minu enda heaolu jaoks, vaid teie kõigi, ma olen selles kindel.

Aga see võib tõsi olla küll, et ma kõige aktiivsem olen. Töö tõttu veedan arvuti taga väga palju aega ning viitsin alati foorumiga tegeleda. Sellest on ka aktiivsus tingitud.

"Fitikogujate" kohta. Jah, olen tähele pannud, et viimasel ajal on päris palju uusi inimesi juurde tulnud, kes on väga aktiivsed ja kes mõnikord (vahel ka liiga tihti) teevad mõttetuid postitusi. Ma ei oska öelda, kas see on tõesti fitikogumine või on see tingitud mingist kõrgenenud eneseväljendamise vajadusest, aga üldiselt olen sunnitud mõttetuid ja ebavajalikke postitusi kustutama. See on juba liig, kui keegi mingis teemas vastab püstitatud küsimusele lihtsalt "ei tea" või "ei oska aidata". Mul on viimasel ajal välja kujunenud nimekiri isikutest, kelle postitusi ma jälgin erilise tähelepanuga. Kui näen, et viimane postitus teemas on nende isikute poolt tehtud, siis see teema läheb läbivaatusele esimesena. Selleks, et foorum oleks korras, peab karm olema. Midagi ei ole teha.

"Warnidest" nii palju, et kellel on pikaks ajaks need rippuma jäänud ja ta arvab, et on paranenud, siis võib taotleda hoiatustaseme alandamist. Selleks saatke moderaatorile, kes hoiatuse pani, u2u.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Muide, keegi mainis fitnessi jutukat. Siinkohal tuletan meelde, et jutukas on tõesti olemas, kuigi rahvast käib seal vähe. Asub serveris chat.delfi.ee ja kanal on #amazon. Orkutis on aga olemas fitnessi kommuun.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×