zxcvb 12 Report post Posted October 11, 2009 (edited) Olen nüüd kuu aega jõusaalis käinud ja käin 2 korda nädalas. Hakkasin mõtlema, et kui ma kunagi kava vahetan siis mul ei oleks võimalust üle 2 korra nädalas jõusaalis käia. Ega 2 korda nädalas väheks ei jää tulevikus? Mingit kulturismi eesmärki pole, lihtsalt tahan vormi hoida ja lihaseid kasvatada. Vanust 15. Edited October 11, 2009 by zxcvb Share this post Link to post Share on other sites
InsaneQlimax 0 Report post Posted October 11, 2009 Kui hoida tahad siis ei ole vähe iseenesest.Algul võtab natuke aega, et vormi saada, aga pärast hea hoida. Share this post Link to post Share on other sites
koit107 0 Report post Posted October 11, 2009 Olen nüüd kuu aega jõusaalis käinud ja käin 2 korda nädalas. Hakkasin mõtlema, et kui ma kunagi kava vahetan siis mul ei oleks võimalust üle 2 korra nädalas jõusaalis käia. Ega 2 korda nädalas väheks ei jää tulevikus? Mingit kulturismi eesmärki pole, lihtsalt tahan vormi hoida ja lihaseid kasvatada. Vanust 15.Käin ka tavaliselt 2 (vahest 3) korda nädalas jõusaalis ja nii juba viimased seitse kuud. Vormis saad ennast kindlasti hoida, lihas kasv on nagu ta on(mitte just märkimisväärne ) Share this post Link to post Share on other sites
Aimuu 0 Report post Posted October 11, 2009 aga ehk saad ülejäänud 1(2) päeva kodus trenni teha? Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted October 11, 2009 Kuidas ei saa, ikka leiaks selle aja kolmas kord ka jõusaali minna ja kui kindlasti kohe ei saa, siis alati nii palju aega leiab, et kodus trenni teha. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted October 11, 2009 Olen nüüd kuu aega jõusaalis käinud ja käin 2 korda nädalas. Hakkasin mõtlema, et kui ma kunagi kava vahetan siis mul ei oleks võimalust üle 2 korra nädalas jõusaalis käia. Ega 2 korda nädalas väheks ei jää tulevikus? Mingit kulturismi eesmärki pole, lihtsalt tahan vormi hoida ja lihaseid kasvatada. Vanust 15.Kui on korralik universaalkava ja 2 päeva järjest ei käi vaid näiteks esmaspäev-neljapäev, siis saab enam-vähem hakkama. Aeroobset trenni soovitan ka kindlasti vahelduseks. Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted October 11, 2009 Endal on jõutsükkel käsil ja käin samuti ainult 2 korda nädalas saalis,sest taastuseks vaja aega. Esmaspäev ja reedel käin trennis Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted October 11, 2009 Kui toitumine korras , siis isegi täitsa kahest Jõutrennist nädalas piisaks.. Aga aeroobset tuleks ka ikka vahel lisaks Jõutrennidele teha! Share this post Link to post Share on other sites
zxcvb 12 Report post Posted October 11, 2009 Jah see oleks ka võimalus, et 1 trenn kodus teha, mul mingid hantlid isegi olemas. Ei hakka uut teemat tegema aga küsin, et kaua algajate kava tuleb täpsemalt teha? Share this post Link to post Share on other sites
matroxx 22 Report post Posted October 11, 2009 tegelikult võid ju ka täiesti ilma jõusaalita teha ning raskusteta.samas kui sind huvitab ikkagi saalis treenimine siis paar korda nädals täielikult lihasgrupid läbi teha on ka ju varjant.mõnele sobibki nii paremini. Share this post Link to post Share on other sites
Alger025 0 Report post Posted October 12, 2009 Kui hoida tahad siis ei ole vähe iseenesest.Algul võtab natuke aega, et vormi saada, aga pärast hea hoida.jah, vormi hoidmiseks piisab sul küll 2st korralikust trennist nädalas Share this post Link to post Share on other sites