ants16 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 10, 2009 Probleem siis nimelt biitsaga. Triits kasvab eriti hästi, teised lihased enamvähem normaalselt.Olen proovinud biitsale super-seeriaid. Olen proovinud panna ta eraldi päevale, olen pannud ta rinna päeval, hetkel on ta selja päeval - aga no ei kasva. Olen teinud pikki seeriaid 4x10 ja ka lühikesi 3x8. Juhe täiesti koos... Kas asi võib geenides olla, et biits ei "tahagi" kasvada? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aimuu 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 10, 2009 Täpselt sama jutt mul, ju siis geenides, mis teha. mul üldse teistmoodi ka biits mul on lai, aga kõrge pole üldse. mingit "õuna" ei teki mul. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
taliindrek 2 Teavita postitusest Postitas Oktoober 10, 2009 Regulaarsemalt treenima eriti neid kohti mis ei kasva. Rohkem vaeva nägema. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MWEchamp 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 10, 2009 Probleem siis nimelt biitsaga. Triits kasvab eriti hästi, teised lihased enamvähem normaalselt.Olen proovinud biitsale super-seeriaid. Olen proovinud panna ta eraldi päevale, olen pannud ta rinna päeval, hetkel on ta selja päeval - aga no ei kasva. Olen teinud pikki seeriaid 4x10 ja ka lühikesi 3x8. Juhe täiesti koos... Kas asi võib geenides olla, et biits ei "tahagi" kasvada?Minul pani biitsa kasvama 2*6 kava...ning biitsale ainult 1-2 harjutust. Proovi seda, äkki aitab. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MWEchamp 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 10, 2009 Täpselt sama jutt mul, ju siis geenides, mis teha. mul üldse teistmoodi ka biits mul on lai, aga kõrge pole üldse. mingit "õuna" ei teki mul. Mul on täpselt sama lugu. Mul on väga pikk biitseps, ja seda nn mäge pole eriti. See on jah väga palju geenides. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matroxx 22 Teavita postitusest Postitas Oktoober 10, 2009 tööga on võimalik nii mõndagi ära teha.ongi parem ehk kui lihas pikk mitte aga nagu orikas püsti. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
InsaneQlimax 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 10, 2009 Mulle see nö "õun" ei meeldikski nii väga Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ants16 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 10, 2009 Regulaarsemalt treenima eriti neid kohti mis ei kasva. Rohkem vaeva nägema.ehk siis 2x nädalas? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
emmimees 1 Teavita postitusest Postitas Oktoober 10, 2009 Lõtv biits peabki olema pikk ..pingutades muutub ümaraks/teravaks! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
martin1333 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 (muudetud) http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=5324võid sellist süsteemi ka proovida , endal mõjus igatahes sai käe korralikult valusaks paariks päevaks Muudetud Oktoober 11, 2009 kasutaja martin1333 poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
maximus89 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 Lõuatõmbed köie/rätikuga teevad ka kõige peenikesemad käed jämedaks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aimuu 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 Lõtv biits peabki olema pikk ..pingutades muutub ümaraks/teravaks!Liiga terav pole ka jällegi eriti ilus mu meelest. Mitte, et ma mõtlen nüüd nagu nuga, saate aru küll Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Xero 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 (muudetud) On see garanteeritud ikka iga inimese puhul Lõuatõmbed köie/rätikuga teevad ka kõige peenikesemad käed jämedaks. Muudetud Oktoober 11, 2009 kasutaja Xero poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
maximus89 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 Noo, kes natuke anatoomiat tunneb, teab, et õlavarre kakspealihase peamine funktsioon ei ole mitte käe kõverdamine üle küünarliigese vaid hoopis käsivarre supinatsioon.Käe kõverdamine küünarliigesest on hoopis brachialise funktsioon, biitseps on dünaamiline stabilisaator sellisel juhul. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
maxcar 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 mul ka see probleem mul biitseps pikk aga ei kasva, jõudu on rohkem biitsepsis kui mõnel kellel on päris hästi arenend ei saa aru mis jama on. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
rinaldo 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 mul ka see probleem mul biitseps pikk aga ei kasva, jõudu on rohkem biitsepsis kui mõnel kellel on päris hästi arenend ei saa aru mis jama on.Ju siis on närvisüsteem hästi arenenud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aimuu 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 mul ka see probleem mul biitseps pikk aga ei kasva, jõudu on rohkem biitsepsis kui mõnel kellel on päris hästi arenend ei saa aru mis jama on.suurus ei näita siiski biitsepsi jõudu. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
maxcar 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 suurus ei näita siiski biitsepsi jõudu.no aga mis siis näitab? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aimuu 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 no siiski raskus, ega siis rinnalihase suuruse järgi rinnalihase maksimumi ei saa määrata. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Madis232 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 Lõuatõmbed köie/rätikuga teevad ka kõige peenikesemad käed jämedaks.peaks proovima köie / rätikuga siis; seni tavalised lõuatõmbed pole eriti efektiivsed kätele olnud, kui tavalised biitsa harjutused. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
maxcar 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 no siiski raskus, ega siis rinnalihase suuruse järgi rinnalihase maksimumi ei saa määrata. no väikse rinnalihasega tüüp ikka 200 ära ei lükka ju. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aimuu 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 Siiski ei saa peale vaadates määrata inimese jõudu. BTW, Kuidas need köiega/rätikuga lõuatõmbed välja peaksid nägema? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Paul.K. 3 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 Biits ei kasvanud endalgi eriti aga kui hakkasin tegema 1kord nädalas,suure raskusega ja max 6 kordust siis hakkas vaikselt tulema.Biits tahab suurt raskust ja vähe kordusi,muidu eriti ei kasvagi ja need kõie jne lõuatõmbeid ei kujuta ise kah ette,kui siis ainult nii et need treenivad käsivart rohkem.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sakurai 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 Siiski ei saa peale vaadates määrata inimese jõudu. BTW, Kuidas need köiega/rätikuga lõuatõmbed välja peaksid nägema?Enamasti saab küll Mingi väike vibalik ei ole siiamaani veel eriti äktsion kutt olnud Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
maximus89 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 11, 2009 Rätikuga lõuatõmbed: Ja jõud on siiski peamiselt närvisüsteemi efektiivsuse näitaja.Kõige suuremat jõudu njuutonites mõõdetult inimeste puhul rakendavad olümpiatasemel tõstjad rebimise teises faasis. Kõige kergem kaaluklass meestel on seal kuni 56kg ning nad tõstavad üle sajakiloseid raskusi pea kohale. Suurus määrab jõu? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides