Paul.K. 3 Report post Posted October 11, 2009 Sellist tõmbamist ma kujutasingi endale ette. See treenib hästi ka käsivart Share this post Link to post Share on other sites
Lev 0 Report post Posted October 11, 2009 Biits ei kasvanud endalgi eriti aga kui hakkasin tegema 1kord nädalas,suure raskusega ja max 6 kordust siis hakkas vaikselt tulema.Biits tahab suurt raskust ja vähe kordusi,muidu eriti ei kasvagi ja need kõie jne lõuatõmbeid ei kujuta ise kah ette,kui siis ainult nii et need treenivad käsivart rohkem..Kõvad spetsialistid siin koos ma vaatan . Vana sa oled?`15? Sellises vanuses korralikult süües kasvavad lihased ns ka ilma treeninguta. Treeninguga saad mõne kilo lisaks lihtsalt. Biitsepsile nagu ka teistele väiksestele lihastele ei tehta nii väikesi kordusi, vaid vastupidiÄra õpeta teisi, kui pole ise piisavalt kogenud! Share this post Link to post Share on other sites
Lev 0 Report post Posted October 11, 2009 Rätikuga lõuatõmbed: Ja jõud on siiski peamiselt närvisüsteemi efektiivsuse näitaja.Kõige suuremat jõudu njuutonites mõõdetult inimeste puhul rakendavad olümpiatasemel tõstjad rebimise teises faasis. Kõige kergem kaaluklass meestel on seal kuni 56kg ning nad tõstavad üle sajakiloseid raskusi pea kohale. Suurus määrab jõu?Päris vilets tehnika! Ei saa korralikult selga treenitud ja käsi saab ainult suure pumpi osaliseks. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted October 11, 2009 Tegelt see rätikuga lõuatõmbed ei olegi väga hea variant. Teema algataja soovis siiski biitsepseid suuremaks. Lõuatõmbed aga arendavad eelkõige ikka selga, see harjutus ehk mõjub veidi rohkem kätele, kuid siiski...Ka tavalise kangiga, küünavarte kõverdused aitavad biitsepseid kasvatada, aga kõik peitub tehnika taga ju. Ja muidugi ei saa ühte harjutust kuust kuuse järjest lasta. Ära lase rutiinil vahele segada. Võta vaheldust ja erinevaid harjutusi, nt iga paari-kolme nädala pärast vaheta, kui mitte kõik, siis üks harjutus ikka, mida sa biitsepsi päeval teed. Ja samas, ega superseeriad kah iga trenn asja paremaks ei tee. Ka sellega harjuvad lihased ära. Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted October 11, 2009 kõik jällegi oleneb inimesest, kuidas kellegile mõjub , ma olen jõudu ja suurust biitsale juurde saanud nii lühikeste kui ka pikkade seeriatega, enamasti olen teinud biitsale baasharjutust " kangiga biits" püramiidi 12 kuni 1-2 korduseni ja tulemused on olnud head, kuid teisi harjutusi ikka pikemad kordused.soovitan proovida, mis mulle on mõjunudbiits kangiga püramiid 5-6 seeriathantlitega vaheldumisi kaldpingil 3x12topeltbiits trossidega või EZ kangiga konsentreeritult 3x10-12 Share this post Link to post Share on other sites