Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Põhjamaade MV hõbemedal -90kg!

Recommended Posts

Jõudsime koju kell 05.00 hommikul, suured tänud kõigile õnnitluste ja kaasaelamise eest! Nüüd veel 2 nädalat ja siis hooaja põhivõistlus MM. Kuna suur töö on tehtud, siis loodan selle viimase otsa ka maksimaalselt teha, et tulemus nii ennast kui poolehoidjaid rahuldaks. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

:lol: Mina ka lõpuks Tartus. Lennuväljalt sõitsin veel tagasi Tartusse ja kohati 50 km tunnis. Tee oli jube libe ning lörtsi sadas ja alles 07:00 ajal jõudsin koju ning siis kohe bodypumpi! Tehke järgi! Nüüd üritan kohe lähiajal paari põneva pildiga üllatada. Kahju, et öösel fotokat lennujaamas kaasas ei olnud. Sealt oleks saanud väga põnevat materjali. Mul hetkel jalad valusad lennujaamas tõukerattaga sõitmisest... :D Tervitused kõikidele kaasaelajatele ning võistlustest veel omalt poolt nii palju, et seekord kaalusin laval 3-4 kg rohkem kui Eesti MV! Vorm oli võimsam, aga samas kaotasin teravust. Tase oli väga tugev ja karta on, et sellise tugeva vormiga mehed ei julge suurvõistlustele tulla teatud põhjustel. Mis siis ikka- mul veel ka ilmselt MM tulekul, aga alles detsembris. Sain vastused oma küsimustele, et kas tasub minna suuremasse kategooriasse- ei tasu. Tööd on palju ning hoiame eesti lippu kõrgel!

Tänan superlahedat meeskonda toreda ürituse eest ja peagi oodata sensatsioonilisi pilte! :(

post-50-1255949987_thumb.jpg Norras on kõik kallis. Vaene eesti spordipoiss peab kuidagi lisa teenima :(

post-50-1255950065_thumb.jpg Poisid müüvad Vaksalis kassipoega koos lõngakeradega :(

post-50-1255950112_thumb.jpg Eesti kulturistide vormi saladus :lol:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Imre on ikka imemees, sõita öösel kell 05.00 veel edasi Tartu ja (tahtmat hommikust 7.30 bodypumpi ümber vahetada :D ).

Pilte sai eile Oslo linnatouril tehtud - sealt ka esimene pilt, kus mul tuli pargipingil uni peale ja ma jäin hetkeks magama (sõbrad panid kohe mütsi ette ja rahvas kes mööda käis jäi seisma ja vahtima, ärkasin meie meeskonna naerukihistamise peale üles) :lol::lol:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Hindadest kirjutab Imre eraldi loo, olen mina reisinud, kuid sellisesse "Harri Kirvesniemi" filiaali ei ole enne sattunud.... :(

Jah, nii see on. Pärast Norra reisi tundub isegi südaöösel Statoili tanklast ostetud Kabanoss uskumatult odav!!! :D:(:lol:

Niipea kui olime Norras lennukist maha saanud otsustasime linna sõita taksoga. Oli selline 7 kohaline väike bussikene ja kui me siis sõitma hakkasime, avastasime, et taksomeetril jooksevad numbrid kiiremini kui meie jälgida jõudsime. Umbes 30 kilomeetrise sõidu eest küsis kohalik rööveltaksojuht mingi ulmelise 600 Norra krooni, ehk siis 1100-1200 Eesti krooni. See oli veel algus! Peale kaalumist otsisime linnast midagi söödavat ja kohalikud hinnad olid poodides sellised:

0,5 liitrit tavalist vett: 25 NOK

Keskmine burger: 50-100 NOK

Tass kohvi: alates 10 NOK

Jäätis: 0,5 liitrit 50-70 NOK

Piim: 0,5 liitrit 23 NOK

Fileesink: 100 gr 25-35 NOK

Tagasi Oslosse jõudes tahtis kõige odavam taksojuht lennujaama-kesklinna otsa(30-40 km?) eest alates 1000 NOK!!!

Korrutage hinnad umbes 1,85-ga!

Keskmiselt võib öelda, et hinnad olid nagu Eestis, ainult, et 20-40% kallimad ja seda tuleks siis veel korrutada 1,85-ga :lol::(:DRÖÖVIMINE!!!

Veel 16 oktoobril imestasime, et Tallinna lennujaamas maksab kiluvõileib 50 krooni! Norra hindadega võrreldes väga odav! :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×