Jump to content
Sign in to follow this  
maxcar

Rinnalt surumine.

Recommended Posts

No homme proovin 80 ära lükata usun et lükkan ka. Tahaks 90+ lükata (olen 15 aastane)

Ma sp küsisingi, et sa päris noor. Aga kas sa teed iseseisvalt trenni või on sul ka treener?

Aga on keegi õpetanud sind suruma?

Ikka on:D alguses kui käima hakkasin lasin kuskile kõri juurde jne :D aga ei no nüüd oskan :D Ega ma päris üksi ka seal ei käi:D

Ikka on:D alguses kui käima hakkasin lasin kuskile kõri juurde jne :D aga ei no nüüd oskan :D Ega ma päris üksi ka seal ei käi:D

Ma arvan, et peaksid igaks juhuks laskma mõnel treeneril või asjaosalisel kes jõutõstmisega tõsisemalt tegelevad oma surumis asendi üle vaadata. Ma ise ei tegele sellega otseselt aga käin vastavas trennis ja tean, et õiges asendis võib peituda võti paremate tulemuste poole :D

Ma arvan, et peaksid igaks juhuks laskma mõnel treeneril või asjaosalisel kes jõutõstmisega tõsisemalt tegelevad oma surumis asendi üle vaadata. Ma ise ei tegele sellega otseselt aga käin vastavas trennis ja tean, et õiges asendis võib peituda võti paremate tulemuste poole :D

asend peaks mul pmst õige olema :D

asend peaks mul pmst õige olema :D

Lihtsal väike soovitus :D Ma ise olen päris palju harjutusi enda arvates õigesti teinud, kuid hiljem ikka selgunud, et mingi väike nõks ikka valesti. Peale õiget sooritus tunne kohe teine.

Sa arvad, et see vend saab midagi inglise keelest aru w? Las ma selgitan:

KUidas saada rinnalt kiiresti jõudu juurde tahaks maksimumi üless viia aga mingid kindlad harjutused mis anavad juurde? ja kas 3x3 tuleb kiiresti jõudu juurde? Kaalu ei tahaks sellejuures tõsta.
Edited by tereummikust

Kohe kindlasti annab surmisel ÕIGE tehnika vägaväga palju juurde.Samuti ka varustus. Kui ei ole surumise tehnika eriline eksperst võta/otsi kaasa keegi kes teab ja jagab asja korralikult.Vale tehnikaga ei jõua mittekuskile kui siis vaid enda vigastamiseni. Ei näe mittemingit mõtet koguaeg maksimuumi proovimiseks ehk naistele läheb see peale küll aga peab ka mõtlema enda ajudega.Ma saan öelda,et mees on tugev siis kui on kükk,jõutumme ja surumine heade tulemustega.

Ise kaalun muidu 59kg hetkel ja praegune maksimuum on kordustega 70x5.SURUMISES plaan jõuda 100+ 5 kuuga

See Kaido rinnalt surumise projekt on päris huvitav, endalgi see olemas koos kolme erineva tema koostatud kavaga. Kahjuks küll hetkel seisavad nurgas ja ootavad aegu, kui neid tõsisemalt vaja hakkab minema, ehk siis treeningufaasi, kus raskused enam kohe üldse enda nõuga suureneda ei taha enam.