maxcar 0 Report post Posted October 5, 2009 Tohib küsida, palju on hetkel max?No homme proovin 80 ära lükata usun et lükkan ka. Tahaks 90+ lükata (olen 15 aastane) Share this post Link to post Share on other sites
BRIKI 29 Report post Posted October 5, 2009 No homme proovin 80 ära lükata usun et lükkan ka. Tahaks 90+ lükata (olen 15 aastane)Ma sp küsisingi, et sa päris noor. Aga kas sa teed iseseisvalt trenni või on sul ka treener? Share this post Link to post Share on other sites
maxcar 0 Report post Posted October 5, 2009 Ma sp küsisingi, et sa päris noor. Aga kas sa teed iseseisvalt trenni või on sul ka treener?iseseisvalt. Kooli jõusaalis. Share this post Link to post Share on other sites
BRIKI 29 Report post Posted October 5, 2009 iseseisvalt. Kooli jõusaalis.Aga on keegi õpetanud sind suruma? Share this post Link to post Share on other sites
maxcar 0 Report post Posted October 5, 2009 Aga on keegi õpetanud sind suruma?Ikka on:D alguses kui käima hakkasin lasin kuskile kõri juurde jne aga ei no nüüd oskan Ega ma päris üksi ka seal ei käi:D Share this post Link to post Share on other sites
BRIKI 29 Report post Posted October 5, 2009 Ikka on:D alguses kui käima hakkasin lasin kuskile kõri juurde jne aga ei no nüüd oskan Ega ma päris üksi ka seal ei käi:DMa arvan, et peaksid igaks juhuks laskma mõnel treeneril või asjaosalisel kes jõutõstmisega tõsisemalt tegelevad oma surumis asendi üle vaadata. Ma ise ei tegele sellega otseselt aga käin vastavas trennis ja tean, et õiges asendis võib peituda võti paremate tulemuste poole Share this post Link to post Share on other sites
maxcar 0 Report post Posted October 5, 2009 Ma arvan, et peaksid igaks juhuks laskma mõnel treeneril või asjaosalisel kes jõutõstmisega tõsisemalt tegelevad oma surumis asendi üle vaadata. Ma ise ei tegele sellega otseselt aga käin vastavas trennis ja tean, et õiges asendis võib peituda võti paremate tulemuste poole asend peaks mul pmst õige olema Share this post Link to post Share on other sites
BRIKI 29 Report post Posted October 5, 2009 asend peaks mul pmst õige olema Lihtsal väike soovitus Ma ise olen päris palju harjutusi enda arvates õigesti teinud, kuid hiljem ikka selgunud, et mingi väike nõks ikka valesti. Peale õiget sooritus tunne kohe teine. Share this post Link to post Share on other sites
Erkko 22 Report post Posted October 5, 2009 (edited) Anna aga minna !Pani mõtlema Edited October 5, 2009 by Erkko Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted October 6, 2009 (edited) Anna aga minna !Pani mõtlemaSa arvad, et see vend saab midagi inglise keelest aru w? Las ma selgitan:KUidas saada rinnalt kiiresti jõudu juurde tahaks maksimumi üless viia aga mingid kindlad harjutused mis anavad juurde? ja kas 3x3 tuleb kiiresti jõudu juurde? Kaalu ei tahaks sellejuures tõsta. Edited October 6, 2009 by tereummikust Share this post Link to post Share on other sites
Erkko 22 Report post Posted October 6, 2009 Kellel janu, sellel jalad ! Share this post Link to post Share on other sites
maxcar 0 Report post Posted October 6, 2009 Sa arvad, et see vend saab midagi inglise keelest aru w? Las ma selgitan:Miks ma ei peaks inglise keelest aru saama irw? Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted October 7, 2009 Kohe kindlasti annab surmisel ÕIGE tehnika vägaväga palju juurde.Samuti ka varustus. Kui ei ole surumise tehnika eriline eksperst võta/otsi kaasa keegi kes teab ja jagab asja korralikult.Vale tehnikaga ei jõua mittekuskile kui siis vaid enda vigastamiseni. Ei näe mittemingit mõtet koguaeg maksimuumi proovimiseks ehk naistele läheb see peale küll aga peab ka mõtlema enda ajudega.Ma saan öelda,et mees on tugev siis kui on kükk,jõutumme ja surumine heade tulemustega.Ise kaalun muidu 59kg hetkel ja praegune maksimuum on kordustega 70x5.SURUMISES plaan jõuda 100+ 5 kuuga Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted October 7, 2009 Mis krdi varustust seal vaja on? randmesidemed ok aga muu küll out... Share this post Link to post Share on other sites
-renku 0 Report post Posted October 8, 2009 surumise asend paika ja tulemused kasvavad , ise olen sammuti 15 ja eilses trennis tegin siis 80x7 ja kaal hetkel 67 Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted October 8, 2009 See Kaido rinnalt surumise projekt on päris huvitav, endalgi see olemas koos kolme erineva tema koostatud kavaga. Kahjuks küll hetkel seisavad nurgas ja ootavad aegu, kui neid tõsisemalt vaja hakkab minema, ehk siis treeningufaasi, kus raskused enam kohe üldse enda nõuga suureneda ei taha enam. Share this post Link to post Share on other sites