kreits 0 Report post Posted October 5, 2009 koostis: rukis, nisu, oder, hernes100g toiteväärtus:energia 1427kj/341kcalvalke 15,6gsüsivesikuid 63,6grasva 2,7gsegada keefiriga või piimaga või kuidas keegi ise tahab.kg hind 36.-kas on kvaliteetsed valgud ja süsivesikudja kas aiatb hästi ?? Share this post Link to post Share on other sites
sukisuki 0 Report post Posted October 5, 2009 koostis: rukis, nisu, oder, hernes100g toiteväärtus:energia 1427kj/341kcalvalke 15,6gsüsivesikuid 63,6grasva 2,7gsegada keefiriga või piimaga või kuidas keegi ise tahab.kg hind 36.-kas on kvaliteetsed valgud ja süsivesikudja kas aiatb hästi ??nu su pildi pealt näha et hullult laksab Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted October 5, 2009 kama keefiri või hapupiimale sisse, ja laksab nii et vähe pole Share this post Link to post Share on other sites
kreits 0 Report post Posted October 5, 2009 eks ma hakkan siis laksutama Share this post Link to post Share on other sites
kimmel 2 Report post Posted October 5, 2009 karta on et maitse on p**k:D Share this post Link to post Share on other sites
kreits 0 Report post Posted October 5, 2009 karta on et maitse on p**k:Dkusjuures vaidleks vastu, kui paned mett või suhkrut ja kaneeli lisad ka siis on suht hea isegi:) Share this post Link to post Share on other sites
Alger025 0 Report post Posted October 5, 2009 Toime on hea, mulle meeldib maitse ka Soovitan soojalt. Share this post Link to post Share on other sites
ztex 0 Report post Posted October 5, 2009 karta on et maitse on p**k:DMaitsel pole häda midagi ju. Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted October 5, 2009 Maitse on minuarust küll jumala hea, toime kohta ei oska sõna võtta, ei ole spetsialist, aga vähe ei ole hea suvel kama juua. Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted October 5, 2009 sama teema on olemas, otsi, aga dieeddi ajal pole kõige parem seedimisele, pigem massiks Share this post Link to post Share on other sites
musmusmus 0 Report post Posted October 5, 2009 Maitsel pole häda midagi ju.Mu arust on ka kama suurepärase maitsega, aga noh maitseelistused varieeruvad Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted October 5, 2009 Toime on hea, mulle meeldib maitse ka Soovitan soojalt.Mis tähendab, et toime on hea? Kui hakkasid kama tarbima, hakkas lihas paremini kasvama? Share this post Link to post Share on other sites
Totenkopf 0 Report post Posted October 5, 2009 (edited) Keefiriga kama + röstsepik hea rammusa juustuga on väga maitsev minu arust Edited October 5, 2009 by Totenkopf Share this post Link to post Share on other sites
Mcken 0 Report post Posted October 5, 2009 Paar aastat tagasi tegin peaegu iga päev kama. petti ja suhkruga tuli ikka jõle hea. Nüüd pole ammu teinud peaks proovima. Share this post Link to post Share on other sites
Heix89 0 Report post Posted October 5, 2009 Mõne joogijogurtiga on ka päris hea. Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted October 5, 2009 Valke päris palju.. peab ka proovima. Share this post Link to post Share on other sites
Mcken 0 Report post Posted October 5, 2009 Ega poleks arvanutki, et seal nii palju valke on. Jõin seda ainult maitse pärast Share this post Link to post Share on other sites
kreits 0 Report post Posted October 5, 2009 Ega poleks arvanutki, et seal nii palju valke on. Jõin seda ainult maitse pärastKusjuures esialgu ma ka, suht maitse pärast ja tegi kõhu täis jne.Siis vend rääkis, et selles palju valku ja yldse kasulik, ja nüüd hakkasingi laksutama Share this post Link to post Share on other sites
kreits 0 Report post Posted October 5, 2009 Mis tähendab, et toime on hea? Kui hakkasid kama tarbima, hakkas lihas paremini kasvama?Järelikult hakkab kui valku on ja üldiselt kui ta on teraviljast tehtud siis peaks suht hästi töötama,nagu ka pudrugi ma arvan. Ja süsivesikud on ka kvaliteetsed kamas. Share this post Link to post Share on other sites
kreits 0 Report post Posted October 5, 2009 Leidsin igatahes midagi sellist kama kohta:Kamajahu koostises on segu jämejahvatatud ja pruunistatud teraviljadest ja kaunviljast. Teravilju esindavad rukis (30%), nisu (30%) ja oder. Kaunviljadest kuulub kama koostisse jahvatatud hernes (20%). Tera- ja kaunviljade sisaldus annab organismile rikkalikult kiudaineid, taimseid valke ja süsivesikuid, samuti B-rühma vitamiine. Inimorganismile on parim kiudainete mitmekesisus. See on kama väga tugev külg. Nüüdisaja inimeste üheks toitumisprobleemiks peetakse just kiudainete nappust. Kiudained on normaalses toitumises hädavajalikud. Share this post Link to post Share on other sites
magnus345 0 Report post Posted October 8, 2009 keefiiriga on kõige parem minu arust... aga kui keefiiri ei ole sis on piimaga ka hea Share this post Link to post Share on other sites
koit107 0 Report post Posted October 8, 2009 Keefiriga on hea, pettiga on hea aga hapu piimaga on kõige parem Share this post Link to post Share on other sites
Mcken 0 Report post Posted October 8, 2009 Keefiriga on hea, pettiga on hea aga hapu piimaga on kõige parem Happupiimaga on jah hea originaalne maitse kohe Share this post Link to post Share on other sites
Stardust 0 Report post Posted October 8, 2009 Kama on üldiselt küll päris korralik valguallikas, ent kui palju te siis seda korraga ära sööte, et see kogus ikkagi märkimisväärseks jääks? Ise tassitäie keefiri kohta küll üle 20 grammi kamajahu panna ei suudaks, keskmine kipub jääma pigem 10-15 grammi ringi.Vahepeal oli poodides müügil üks mugav toode, topsis oli hapupiim ja topsi kohal oli eraldi kamajahu. Segasid kokku ja sõid. Võiks nüüdki olla, siis sööks ilmselt kama tihedamini. Share this post Link to post Share on other sites