Jump to content
Enn

veenilaiendid

Recommended Posts

on nagu miskit laiendite moodi (olen naisterahvas ja just hiljuti on need tekkinud), nagu sinikad sääre peal, ei valuta aga õnneks ega miskit, üldse pole tunda.Arstil pole käind, need kohe ju keelama, et midagi ei tohi teha. Konsulteerisin muidu meili teel ühe parima kirurgiga, see õnneks oli norm inimene ja ütles, et käi ikka, aga kanna tingimata tugisukka jne. No sukka ja sukkpõkse vihkan, aga leidsin põlvikud mingid (vähemalt 70DENised peavad olema, et mõjuks)Meestele on ka olemas muide, surfake kuskil tervisepoodides veidi ja internetis ka.Mina igatahes trenni küll katki sellepärast ei jäta.Kannan vahel põlvikut, iga päev ei viitsi, peale igat trenni läheb spetskreem jalale peale (apteegist retseptita Lioton 1000 või Hepagel)

Muide huvitav oleks kuulda teiste arvamusi ka-kas kellelgi veel trenniga on laiendeid tulnud, kas keegi on arstil käinud, mida raviks kasutate jne.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Varikoosse laiendi puhul(astet tuleb muidugi otse hinnata) on üldjuhul täiskoormusel anaeroobne trenn vastunäidustatud. Kuna varikoos on veeni nõrga silelihskoe (ka veeniklappide häire) häire tulemus, teeb tüüpiliselt anaeroobne pigutus asja hullemaks.

Lioton (jms) aleevendavad aga ei ravi. Kindlalt väljakujunenud varikoos vajab kirurgilist sekkumist.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest bohemianrhapsody

Naera terviseks.

Teema juurde tagasi: Muideks siin foorumis on seda teemat mingi aeg arutatud, pane otsingusse ja saad rohkem infi selle kohta äkki.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mis? Sooltes? Kuskohas-pärasooles, peensooles?? Kuidas see treenimist takistab, ma ei saa aru??

Mul muidu on nii, et just jõusaaliga on jalale naha alla veresooned tekkinud..No ja oles siis selline normaalne, ikka sinine ja puha. Peale trenni karju või appi, kohe eriti sinine on kõik.. Muidu on ka näha, väike kühmukegi üleval.Ei tea kas peaks näiteks säärelihase trenni vältima või? Muidu mul üle keha sinised sooned näha, aga no jalad juba häirivad.. Hea veel, et ei valuta, ega pole paistes kunagi ka olnud.Veenilaiend ju peaks valutama või?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×