Jump to content
madis

DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

Recommended Posts

Jaa ero, sinu küsimusi lugedes sain kinnitust sellele mida ennist sinu kohta ütlesin, W.W.F. ja eelmisel aastal, oma kaalus, dopingu kontroll jne. Nii küsib nende asjade kohta mees kes oma kontorist pole ninagi välja pistnud. Sinu n.ö. tarkus põhineb ainult sellel mida sa oled siit-sealt netis lugenud ja isegi seda ei tea enam täpselt. Aju veresooned on rasvasest toidust, kohvist, lauataga istumisest ja teab millest veel päris umbes juba. Mis kasu oleks sellest, et siin neid asju selgitaksin, sinusugune mees kellele ma sugugi ei istu, sellest niikuinii aru ei saa. Lihtsalt ei tahagi saada. Ja see, et minu kaal on viimasel kahel võistlusel olnud madalam kui varem, siis seda nimetatakse vormi parandamiseks. Või tahab keegi väita, et 2001 ja 2002 olin ma paremas vormis kui 2003 ja nüüd?. Nooo-jah mida teab ero sugune üldse vormist ja kulturismist? Kui aga O/Ü Robocop otsustab mind mitte enam toetada siis OK. Arvad, et jään siis lolli näoga passima ja lasen "jala sirgu"? Pole kunagi selline olnud ja ka ei saa selliseks tropiks nagu sina. Mida siis meie ero püüab saavutada. Aga seda, et Kalmus kes talle absoluutselt ei sümpatiseeri saaks võimalikult valusalt pikali tõmmatud ja veel nii, et ta enam kunagi püsti ei tõuseks. Ta oleks valmis kas või ise oma kontorist välja tulema ja Kalmuse seljas trampima, aga jalad ei kanna enam vaest meest, ja sellest läheb viha veel suuremaks. Et sa seal kontoris enda plahvatamisega kõike ära ei määriks, siis ütlen sinu rahustamiseks. OLEN VALEMÄNGUR JA PETIS, TUNNISTAN ENNAST SÜÜDI KÕIGES MIS SULLE EI MEELDI. Nii. Kas hakkas natuke parem? Vahest ei pea nüüd koristajad vaeva nägema, et sind seintelt maha nühkida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Meenub siin aegade tagune võitlus, kes on pannud keelatuid, kes mitte jne jne. Ega sport ongi selline nagu ta on ja selliseks ta jääb. Ne poiman ne vor reegel kehtib ju igal pool ja see risk kõrbeda jääb alati. Keeltud mängumaal ilma korraliku tiimita ja suure rahakotita on raske muidugi. Isa luges kunagi vene keelset üllitist , kuidas vene sportlased olümpiatel käivad ja kuidas laev seisab sadamas , kus töötavad laoborites sajad arstid ja analüüsivad ja analüüsivad ja sinu 4a töö tulemus võidakse kirjutada korstnasse kahe minutiga, siis võid ojja hypata kui tahad. Teoreetikute ja praktikute heitlus ei kao kunagi.Ühed jäävad nendeks, kes looma moodi trenni nyhivad ja teised on need, kes proteiini ja süsivesikute suhet õhtuti paika ajavad jne.

Mareki puhul siin amazoni ajaloos meenuvad kindlasti mõned keerutused ja ytluste muutused, aga mis sa yksi teed massi vastu kui kõik sind lõhuvad?!

Samas ei unune ka kunagi teema õhtune õlu , see oli nagu pinge lang paljudele eesti meestele:) See ei olnud ju eeskuju vaid julgustus, teha elus seda, mis sulle meeldib! need mehed, kes vaikselt kusagil õlle mulistavad ja teistele räägivad, et joomine on paha , oleme näinud. Alati on kõigilt midagi õppida ja teistel on midagi, mida sul ei ole.

Jutt on pisut ümar, aga öelda tahan seda, et Mareki kui praktiku nõuanded oleksid kindlasti viimased, mis peaksid siit kaduma, hoo peaksid maha võtma need toidukavade produtseerijad. 2004.a. jõusaali astuv inimene nagu peaks endale kohe suure koti kama ostma ja selgeks tegema , kuidas seda syya??!!!! See portaal on õigem aga peaks pisut myygitööd piirama ja pushima asja ideelist kylge ja spordiala propageerima!!! Kuidas ennast mitte ära lõhkuda, ,kuidas oma treening päev üles ehitada, kuidas sõpru kaasa kutsuda, et mitte yksi teha jne. Näited on labased, aga põhimõttest saavad kõik aru. Erinevate nurkade alt tuleks pidevalt välja tuua seda põhilist asja olemust ja kui norel on baas all, ssiis hakata vaatama, mis appi võtta ja millised lisad.

Kõigile sportlikku kevadet soovides ja kindlasti ei peaks Marek olema kibestunud! Jää oma esimese lause juurde! Mis tehtud see tehtud, kyll elu ja kaasmaalased aja jooksul andestavad sulle ja elu läheb edasi. Meid ei ole maailmas nii palju, et saaksime yksteist laiali loopida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mulle jääb arusaamatuks ero eesmaärk. said oma ülestunnistuse, mis nüüd. kuhu sa sellega lähed. öösel parem magada? kogu see väidetavate väidete teema on üks järjekordne pointless. vaatame maailma. ronnie coleman väidab siiamaani et pole iialgi keelatut kasutanud. kes seda usub? 60cm biitsa ikka annab niisama aretada. või näit see fiasko mis algas siis kui flex wheeler tervisehädade küüsi langes. siis ta väitis kah et tal on pärilikult nõrgad neerud ja tervisehädad pole tingitud keelatud ainetest. ja vahepeal jõudis ta 10 x usklikuks hakata ja väitis et tema usk ei luba tal üldse mingit jama endale sisse ajada. või näit kõigi lemmik Arnold Schwarzenegger. tema ju pullivana nr.1. ühes kohas väitis et ei tarbi midagi. siis väitis et kasutab steroide ainult dieediperioodil massi säilitamiseks. siis jälle seletas et mugis tablette peotäite kaupa. ja spordieetikast rääkides pole ka tema kuulus kanepipiip ''Pumping Ironi'' lõpus just teab mis ilus tegu. ja see kuidas ta Ferrignot töötles ja Francot childiks nimetas. ma arvan et ero hindab ennast natuke üle. miks peaks Marek temale vastuseid andma. eeskätt vastutab ta ikkagi ju oma südametunistuse ees.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

jätke Marek rahule. inimene peab vähemalt spordist lugu ja tegutseb selle nimel et ennast treenida ja edu saavutada. kuradi kontorirotid kes ei ole elusees jõusaali näinud tulevad targutama.

ma tahaks näha kas need kontori poisid siis kaa nii ülbet juttu ajaks kui nad Kalmusega nelja silma all räägiksid :):D:D:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui räägtakse minust kui paadunud kontorirotist siis eksite rängalt. Jutu teema ei ole mitte see kes kui palju spori teeb vaid ausus.

Riigitelevisioonis spordiuudistes valetada ja eestikatel mitukorda keelatud ainetega vahele jääda ütleb nii mõndagi.

Kui räägitakse, et kulturism on oma madalseisus siis Marek on nüüd sellele kindlasti oma pannuse andnud. Räägitakse, et otsitakse sponsoreid, raha ei ole, ala tuleb populaliseerida... ei leia nii sponsoreid ma räägin. Miks peaks keegi toetama ala mida mustatakse erinevatel paberkandjadatel.

Need kes mind tunnevad - need teavad miks ma seda räägin. Need kes ei tunne - ei saa aru.

Diureetikum ei ole ainult kehast veevälja viia, vaid seda kasutatakse peamiselt just teiste anaboolsete steroidide varjamiseks...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

NO JA MIS SIIS!! Mehed, mis te nokite nagu lasteaias?! Marekit on ilus vaadata (erinevalt väga paljudest siin. no ok, on ka erandeid kindlasti..) ja ta on kõvasti trenni teinud, saavutamaks kõike seda, mis tal praeguseks on.

Marek ju ütles-ISE TEGI, ISE VASTUTAB. Mis ta on kellegile siit (raha) võlgu või, et rahule ei saa jätta? Asi kisub juba nõmedaks, mõelge ise ka...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Siiani on jäänud selgusetuks Eesti Kulturismi Liidu seisukoht antud küsimuses. Tundub, et seda seisukohta ei olegi! Need dokumentide pildid ei olnud mingisugused näitajad ja oleks tore, kui Eesti Kulturismi Liit ja austatud Liidu president ütleksid välja oma seisukoha ning otsuse. Kuni selle dopinguskandaali ilmsiks tulekuni oli ju teada, et teise korra patustaja saab 2 aastase võistluskeelu, aga nüüd naised saunas räägivad mingisugusest poolest aastast...Ok, pool aastat, aga kui patustaja jääb vahele esimest korda, kas ta saab siis 3 kuud võistluskeeldu? Siis võiks ju siia üldse välja panna Mendelejevi tabeli ja siis juurde lisada igale ainele vastav võistlustest eemaldamise aeg vahelejäämise korral. Ma väga loodan, et keegi lõpuks nendele tekkinud küsimustele ka annab ammendavad vastused ja lõpeb see haiglane keerutamine.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii Ero, vaata lehe keskele on kirjutatud Fitness portaal, nii nüüd vaata natuke veel paremale. Näed neid kahte rusikas kätt. Väga hea kui näed, varsti sa seda enam teha ei saa, sest need käed võivad su laternad pikaks ajaks ära kustutada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Emm.. kuule, palun rahunege nüüd maha!! Asju ei ole mõtet lahendada rusikatega! Jätke Marek rahule!! Mida kuradit te kõik targutate siin! Ja Ero, ausus on aususeks ja kui sa seda nii väga taga ajad, siis tee selleks kõik, et sa ise aus oleksid.. ära muretse nii palju teiste pärast! Ja kui sa loodad siin Marekule s***a keerata, siis see võib sulle endale kuralt lõppeda nagu Marek ütles! Niiet rahunege kõik maha ja olgem sõbralikumad üksteise vastu! Elu läheb ju edasi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

et Marek Kalmus just praegu siin ähvardas kedagi avalikult? Ok, kuna asi on juba niigi suure kella külge aetud, siis võime ju natuke vürtsi lisada ja usinad ajakirjanikud siia provotseerima saata! Muide avaliku ähvarduse eest võidakse vastutusele võtta. Las asjaosalised ise teevad omad järeldused ja mina küsin ikka ja jälle, millal teatatakse ametlikult siin amazonis dopinguproovide tulemused?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

sama soov mis Madisel, millal teatatakse ametlikult siin amazonis dopinguproovide tulemused? ja kui pikka võistlus keelu Kalmus saab, mis mõtet oli tokkol need dokumendid üles panna, seda võiks teha ikka ametlikult mitte "küla" peale kuulutama minna.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tõesti naljakaks kisub siin juba :)

Kallid spordisõbrad! Kas te suudate mulle nimetada veel ühe sportlase peale Marek Kalmuse, kes saab hakkama sellega, et tunnistab oma eksimust? Mina ei suuda keda meenutada, kõik hakkavad alati mingit totaalset iba ajama, et treener andis ja arst andis ja ema andis... aga nemad ..EI IIALGI. See on ju täielik jama. Te ju ometi ei usu, et Smigun oligi 100%puhas või Nool või Tammert või Kirsipuu on... jätke nüüd, neil on paremad tiimid ja suuremad rahad lihtsalt. Kalmusel oli aus ja normaalne suhtumine, ta väga selgelt tunnistas oma viga. Minu täieli austus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kurat ma tean et diureetikumi kasutatakse ka anaboolsete steroidide varjamiseks... kuid see kohe ei tähenda et Marek neid kasutas - test näitas ainult diureetikumi.

Mütsi kasutatakse ka kiilaspäisuse varjamiseks ega see ei tähenda et kõik kes mütsiga käivad kohe kiilakad on.

Kurat Marek on siin ainuke ÕIGE MEES - tunnistas ausalt üles ja mida te veel tahate???

Kes teab mida keegi siin endale sisse pumpab ja ainult möliseb teiste kallal.

Kurat unustage see teema ära ja tehke parem trenni... Kammoon mehed elu läheb edasi...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ero näed nüüd mida võib teha suur suu...

mina olen arvamusel et Marek teab ise mida teeb ja ei ole võhikute asi siin seda kommenteerida nii pinksalt.

Ta tunnistas ennast süüdi ja on valmis ka vastutama.

aga ero kas sina oled valmis vastutama oma suure suu eest?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatasin just selle teema pealkirja ja sinisilmsena lootsin siit tõesti nende proovide tulemusest selget pilti saada. Kahjuks leidsin eest ainult lõputult keerutamist ja hr Kalmuse fännide laulukoori. Tunnistan ausalt, et mul tekkis nüüd tõsine huvi selle maailmameistri tiitli vastu... Toredad kulturistid meil siin küll! Üks nagu oleks fitnessi maailmameister, aga ametlikud allikad nagu väidavad, et on hoopis teine... ja pisem mees on ennast kohe maailma 6 parima kõrvale paigutanud... Haiged olete või? Nagu siin eelpool juba öeldud, võiks selle teema mõnele aktiivsele ajakirjanikule tõesti ette sööta. Hetkel ei ole minu eesmärk siin siiski mitte õli tulle valada, vaid jõuda selgusele nende dopinguproovide tulemustes. Oleksin väga tänulik, kui siin amazonis selle kohta ka lõpuks ametlik teade ilmuks ja samuti Kulturismi Liidu otsus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas nyyd ongi see lugu, kus rahvale trsirkust ja leiba või? Parim kangutaja võiks paki No.1 -te ka saada mis? Kas selle keskkonna eest siin vastutavatel isikutel on valulävi nihkes? Igal asjal on piirid, kas on vaja et kollane ajakirjandus siin selle kõik sopaga yle valab, selle, mis me kõik koos kokku oleme ehitanud? Kahju pole?

Mingid konkreetsed tulemused ylesse+ mingi kasvõi vaheotsus ja siis vaatab edasi! MÕELGE HÄSTI JA ÄRGE KARTKE OTSUSTADA KUI OLETE VASTUTUSE VÕTNUD!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

eelpoolkõnelejatega. See maailmameistrijutt on ikka väga imelik ja dopingukontrolli tulemusi ei ole ka siiani ametlikult välja öeldud. Mida otsustab Eesti Kulturismi Liit ja kas teistel spordiliitudel ei ole selle koha pealt sõnaõigust? Praeguses olukorras jääb vägisi mulje, et vähemalt Eesti kulturismis muudetakse neid seadusi täpselt nii paindlikuks nagu seda ühele-kahele sportlasele vaja on... Miks Eesti Kulturismi Liidu esindajad siiani vaikivad? Võimalik, et üritatakse tekitada olukord, kus hundid söönud, lambad terved... Sorry, asi on juba liiga kaugele arenenud ja Liit peab oma sõna ütlema kasvõi juba teiste võistlejate pärast, kes ei ole küll maailmameistrid ja esiseitsmikus...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×