Jump to content
madis

DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

Recommended Posts

Tegelt võib see võistluskeeld olla eeliseks sest kui 2 aastat ei võistle siis ei pea ka võistlusteks kuivaks ja alla võtma. Saab siis paar aastat mõnusalt massi juurde kasvatada ja paari aasta pärast teisi oma progressiga üllatada

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no vot. 2 aasta pärast hakkab kino saama. raise of terminator. nendele ilkujatele ütleks niipalju et kasvõi sellesama foorumi näol on pea et igal idikal võimalik saada tipptasemel näpunäiteid. veel paar kolm aastat tagasi sellist võimalust ei olnud. ma arvan et natuke austust ja kainet mõistust selle võimaluse ära kasutamisel võiks ikka olla. ja kui nüüd lugeda neid küsimusi mida siin pidevalt Otilt ja Marekilt küsitakse siis järeldus on selgelt üks - 90% küsijatest on sigaret ja viin ning vinge eesti tuul selle viimasegi mutsunatukese kõrvade vahelt ära puhunud. niipalju võiks ikka alles olla et enda teadmisi reaalselt hinnata ja mõnikord ka näpud klaverist eemal hoida. Marekile igatahes edu!

____________________________________________

jälle üks pikk ja segane sõnavõtt...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma saan sellest aru,Marek on andnud hindamatu panuse Eesti kulturismi arengusse.Temalt kysida on lihtne kuna vastab asjalikult ja annab hyvasid nouandeid.Erinevalt nii monestki teisest nn.spetsialistist.Ei sa aru aga sellest,et Marek armastab seda spordiala pole kysimust,ta on fanatt(heas mottes,ta seda ka oli v.on siiamaani).Marek teab hasti millega ta riskib kui tarvitab selliseid aineid,olgu siis diureetikumid v.lihasmassi suurendavad ained.Kuid kas saame raakida temast nyyd kui suurest sportlasest.Kui se dopinguteema oigeks osutub siis...Ta teab ju,ained tapavad inimese organismi,kas ta teeb seda meelega,et just loppudelopuks Otile ara panna kui jah siis kuhu on kadunud lause v.deviis*Sporti tehes terveks ja tugevaks*.Tean omast kogemusest milline kiusatus tekib kasutada midagi,eriti kui oled saanud katte teatud taseme.Vaatad peeglisse ja oled ikka omaarust pisike.Minule mojus kulturism igaljuhul psyyhikale.Enamus aega keerles ymber selle,trenn,saal,toitumine.Aitas mulle siis kui oli vastupandamatu soov kasutada midagi nn.dopinguainetest.Eriti lihtsaks tegi asja doping ainete kattesaadavus pealinna saalides.Marekile lohutuseks,et ta on minuarust alati parem olnud kui Ott.Edu ja moistust soovides,tehke trenni,omandage kogemusi,oma elu kallale pole selleparast vaja minna.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

isiklikult rääkisin pigem spordieetikast. Ei ole ma Mareku panust või nõuandeid puutunud. Asjakohased ja asjalikud on nad tõesti. Aga spordieetika koha pealt - sry, paneb imestama.

NB! kordan veelkord- nothing personal @ Marek

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

õige jutt marekul.

ka mina kaldun arvama, et tema n-ö suuruse taga ei ole diureetikum.

vaevalt, et selle tarvitamine tema kohta oleks muutnud, kuna ta on varemgi eesti karikavõistlustel teise koha saanud, ja puhtalt.

aga eks oma vigadest õpitakse. :|

elu läheb edasi!

ja veel.. keegi ütles siin, et ei usu enam marekut. mina usun ja siinkohal kasutakski võimalust - ole hea ja vaata mu intensiivuse teemat ning avalda oma arvamust.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tekkis väike arusaamatus selle teema koha pealt. Nimelt postimehe spordiküljelt lugesin välja et ikka oli tegemist diureetikumi tarvitamisega ja Hr Kalmus ise ka tunnistas seda. Lugedes aga reedest SL õhtulehte, sain aru nagu oleks väärinfot levitatud, et asi pole veel sugugi kindel ning ka Kalmus ütles et ei tea midagi. Kumb variant siis nii õigem on?

Teistele: Mis siis nüüd viga on et Härra Kalmuse nõuanded ei kõlba ja usk kadunud. Mis te mEHED siis teete kui kreatiin dopinguainete nimekirja läheb kas siis ei usu te enam kedagi ve. Mis te mõtlete et pfrofisport, võtame mistahes võistluspordi:kulturis, jõutõstmine, jooks, suusatamine jne on kõik mehed pudru ja lehmapiima peal oma tippmargid saavutanud ja esikümnesse saanud. I dont think so. Uurige natuke ja laiendage oma silmaringi. Igaüks teeb nii nagu tahab. Ja nagu Kalmus ütles:ise teen ise vastutan. Nii et pole vaja siin kommentaare a la Mina tema nõu ei usu. Miks mitte tema arvamust kõrva taha panna kui mees enda teadmistega sellise võimsa keha on oma karjääri jooksul ehitanud.

Tuleb aeg ja Kalmus tõuseb ja hakkab esikohtasid taskusse panema. Jõudu ja vastupidavust kroonimata absoluudi meistrile.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sellese aine kasutamisest saan ma aru, aga aru ei saa ma hoopis sellest, et miks siis on vaja siin sellist juttu ajada, et minge sitale oma dopinguga, samas kui ise endale seda sisse ajab.Sellega olen nõus, et ühegi spordiala tipud ei ole seda saavutanud mustikasuppi süües, see oli 50 aastat tagasi, kui sport puhas oli.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatamata kõigile Marekil neid fänne jätkub!!! Mareku jures võib palju õppida!!!!

USA profid, vaadake neid, üelge et nad on puhtad ei ole!! USA´s on isegi sellised osarigid kus on see lubatud!!! Puhtalt ja looduslikult võimatu suureks saada nagu USA profi kulturistid võimatu!!! On ka võimalik varjata seda aga see läheb palju maksma kui hed kraami osta, meije ei ole nii rikkad et seda endale seda lubada!!!

Söön ainult valku ja olen varsti nii suur nagu Arnold Shwartzneeger!!! Ei ole!!!

Kahju aga nii see on paraku!!!

Võib soovida ainult paremat!!

Puhtus on hea, ei vaidle vastu!!

Lihhtsalt minu arvamus ja vaenlasi ei otsi!!

Olge tublid!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina austan igat spotlast kes midagi saavutanud on...

Sest lihtsalt tabletid ega süstal kedagi tippu ei vii - ise tuleb ka palju vaeva näha ja ennast spordile pühendada ja seoses sellega paljustki loobuma.

See mida keegi kasutab on inimese enda asi. Ise hetkel veel keelatud ainete peal pole aga kes teab mis tulevik toob varsti on pea kõik ära keelatud. Võibolla keelatakse valgupulber ka ära...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

milleks ikka diureetikumi kasutatakse - eks ikka selleks et organismist liigset vedelikku välja ajada.

PS. kellel on südamega probleeme kasutavad seda regulaarselt. Süütu ravim ilma milleta osadel meil võibolla vanaemasid poleks.... seega küsige n. vanaema käest kas ta kasutab diureetikumi ja võibolla ta veel seletab lähemalt - äkki siis muudate suhtumist sellesse ravimisse

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei tea miks need dokumendid siia üles oli vaja toppida,mees ju ise tunnistas kõige esimesena,et pani küll seda kraami.Julges teha ,julges tunnistada.Siin paari aasta taguses foorumis oli ka Kalmus see,kes julges tunnistada erinevalt mõnest mehest siin,kuigi tal polnud selleks vähimatki põhjust.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

teemast arusaajal jääb nyyd kõigest juhtunust väga nukker pilt.

Kalmus alguses tunnistas siin, et on tarbinud keelatuid ained, siis õhtulehes vastast suht kindlalt, et jällegi ei ole. Mina nimetaks seda valetamiseks. Mis muu see siis on? Alguses taotakse vastu rinda aga siis... ja see, et sa nyyd ütled ise tegin, ise vastutan, ei tee sinust veel kangelast. Kangelane oled sa siis kui sa oleksid seal kus sa oled ilma kellatud aineteta. ( või vähemalt pole vahele jäänud )

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõtteavaldusi on palju - selleks lõppeks ka foorum on. Tegelikult on asi ju lihtsamalt lihtsam: enne luuakse reeglid ja seejärel "mängitakse".

Kurbloolisus seisneb aga selles, et meil kiputakse vastupidi tegema.Enne mäng ja seejärel hakatakse seletama, õigustama, isegi Euroliitu kiruma :).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tegelikult ei saa ma üldse aru mis mõte sellel siinsel ''väikeste mutrite'' jahumisel on. a'la õhtulehes ütles seda seal toda foorumis ütles kolmandat. valetas, tunnistas ausalt üles. rääkis veel seda ja toda jne.mina tean seda et mulle meeldiks kui ühel päeval näeks Kalmust näit IFBB profileeris. ja sinna jõudmiseks puhtalt kartulapudrust ei piisa. ühesõnaga minul savi mida Kalmus sööb või teeb. mind huvitaks rohkem tulemused ja silmailu. ikka tore ju kui eesti mees maailmas ilma teeb. ja ega see minu tervis pole millega Marek sel juhul riskiks. kogu see steroidijutt on minu meelest kitsarinnaliste pläma. arvatakse et umbes kütad tabla sisse ja kolks lihakannikad ripuvad ning keha siuke nagu Kalmusel. ise teha ei julge aga targutama on kõvad. ja kogu see puhta spordi jutt. ise mugivad 12 aastaselt kreatiini ja küsivad kas valk ''laksab'' hästi. umbes nagu valk oleks mingi elu jõupulber.varsti keeltakse äkki kreatiin kah ära. mis te siis ütlete. siis olete kõik keelatud ainet kasutanud.see ulgumien on lausa naljakas. oh miks oh miks sa küll tegid seda. mina enam sinusse ei usu. plääplääplää. pointless. ok sau.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen punamtsikesega ühel meelel. Rõhutaks veel seda, et proovige ette kujutada, kui suudate :) kui suurt osa on see diureetikum tema välimuses kaasa aidanud ja kui suur osatähtsus on tema 1-mitme aastase pühendumise, higi, vaeva, sihikindluse jne... Ei saa jätta mainimata ka seda, et Marek & Ott on Eesti kulturismi eestvedajad (nii silmailu kohapealt, kui ka tarkade nõuannete eest-arvatavasti kui Marek poleks mind hakkand õpetama, oleksin ikka samasugune kleenu nagu enne...väikse ettekujutuse saamiseks võite vaadata mu kodukasle, seal pilt minust, enne kui hakkasin saalis käima) Igaljuhul Marek ruulib täiega, edu sulle

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vot see jääaugu pilt on LAHE, Tubli, Ütlen veelkord Õiged mehed kasvavad metsas ja käivad talvel jääaugus suplemas. (ero) sugused istuvad aga kontoris, mulisevad maast ja ilmast ning sinna lauataha nad ka viiekümneselt kõngevad. Mis puutub aga õhtulehte, siis minu jaoks on see täielik sopaauk, kui nad ka edaspidi minult peaks midagi küsima siis vastan samuti mis pähe tuleb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

1) Marek, miks sa väitsid eelmine aasta ( oli vist ) , et W.F.F. MM-il Northeimis tulid sa omakaalus maailmamaistriks kui võistluste protokollis 3 võistleja hulgast oli sind teiseks pandud. M.Kalmuse väide Eesti Televisioonis, et tema dopinguproov oli negatiivne, polnud ka õige sest selles liigas dopinguproovi ei võeta.

2)Paar aastat tagasi jäid ka Eestikatel dopinguga vahele, kuigi väitsid, et see polnud sina - näitasid testid hoopis midagi muud.

3) Nüüd väitsid ka, et pole pannud midagi, aga ikkagi testid näitasid muud.

4) Kuidas sa seletad seda, et sinu võistluskaalud on aasta aastalt langenud?( ja seda ikka palju )

5) Kuidas suhtub sellesse OÜ Robocop, kes toetab puhast Eesti sporti? Kas Marek Kalmust toetatakse edasi kui koondise liiget?

Jah, eks need mehed metsast on ikka tõelised tegijad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuule inimesed.. võib-olla lõpetaks selle nääklemise.. mis see teile kõigile annab? Ma arvan et mitet midagi! Kui Teie, Ero ja Kalmus tahate vaielda kusagil selle üle, eks siis tehke seda kusagil mujal aga siin ei ole mõtet üksteisele nö. "ära panna" et kes kellele kuidas ütleb. Kalmus tunnistas oma viga ise, siin ja sellest mulle näiteks piisab... mul ei ole avaj mingit ajakirjanust, sest see on täielik jama! Ja mis jama see on, et kas teda toetatakse edasi kui koondise liiget.. kas tahate tõesti väita, et te nö. "heidate välja" ühe parima Eesti kulturisti oma seast? Heh, ma ei usu kohe mitte seda. Minuarvates jätkem kogu see asi otsustada neile, kes peaksid sellega tegelema, mitte ärge manipuleerige kõik siin!

Ja edu teile kõigile! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×