Hola Bola 0 Teavita postitusest Postitas September 27, 2009 Tere selline asi et miks ma pean neid postitusi üksaavak vaatama näidis suvalisest teemast varem lihtsalt kerisid teksti ja koik, nüüd ainult klõpsad nagu ma ei tea mis asi! Nii.. Lugu siis selline, et mõtlesin, et võiks nagu hakkata jälgima, mida süüa ja mida mitte.. Aga asi selles, et ei oskagi midagi süüa:D Liha, kana, kala, piima- ja sojatooteid ma ei söö...kas on mõtet lasta toitumiskava teha? on üldse midagi, millest saaks seda kokku panna??biggrin.gifeesmärk oleks siis mõnest kilost lahti saada.vabandust kui sarnane teema juba olemas!--------------------Judge a man by his questions rather than his answers.Mine lehe algusesseTeata postitusestVäitle jutukasVasta tsitaadigaPostitused selles teemasAphroditex Mida süüa? Täna, 18:49kimmel igapäev on vähemalt üks uus siuke teema siin:D Täna, 18:51kris0610 Aga mida Sa üldse sööd?ainult juurikaid ja puuvilj... Täna, 18:55Aphroditex TSITAAT(kris0610 @ 27 Sep 2009, 18:55) Ag... Täna, 18:57_T_ Kõige paremad asjad jätad söömata. Kõige lihtsam o... Täna, 19:12Aphroditex TSITAAT(_T_ @ 27 Sep 2009, 19:12) Kõige p... Täna, 19:17Alan B'Stard TSITAAT(Aphroditex @ 27 Sep 2009, 19:17) ... Täna, 19:57Acqua TSITAAT(Alan B'Stard @ 27 Sep 2009, 19... Täna, 21:59aktivist TSITAAT(Aphroditex @ 27 Sep 2009, 19:17) ... Täna, 22:03Madis232 söö pähkleid! Täna, 20:00xintoc Kui sulle füüsiliselt need toitained vastureaktsio... Täna, 23:41Bulletproof hea on alustada vanemate foorumiteemade ja toitumi... Täna, 23:50« Vanemad · Toitumine, Dieet ja Toidulisandid · Uuemad » Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Hola Bola 0 Teavita postitusest Postitas September 27, 2009 No põhimote selles et ma näen tervenisti ainult teema algust ja koik kes vastanud on linkidena haige !!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
emmimees 1 Teavita postitusest Postitas September 27, 2009 Üleval paremal on "Seaded" ..sealt võta Kuvaseaded ja sealt omakorda Standard. Endal ka tekkis see tüütu jama kunagi, foorum ise muutis kuvaseade ära. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Guest Capo Teavita postitusest Postitas September 27, 2009 foorum teeb jah nii ... mul koguaeg hüppab selliseks Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Hola Bola 0 Teavita postitusest Postitas September 28, 2009 Suured tänud teile probleem lahendatud aitähh. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Carlsson 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Okei, enne oli vist asi teistmoodi, aga mis nüüd tuleb teha? mul ka sama jama Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Okei, enne oli vist asi teistmoodi, aga mis nüüd tuleb teha? mul ka sama jamaEi olnud midagi teistmoodi. Täpselt sama tuleb teha. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Bulletproof 2 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 mul kunagi korras oli sama jama. seadistasin uuesti ja pole enam sellist puud ette visanud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides