Jump to content
Borodkin

Diiet ennem , pärast ?

Recommended Posts

Tervist , selline küsimus , et Kuidas oleks kasulikum , kas lihased üles tagasi ajada ja siis dieeti pidada või ennem rasvaprotsent alla ja siis alustada raske jõutreeninguga ? Kuna kõhul on liialt palju ,

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Enne oleks dieet parem variant, sest siis sööd vähemkaloreid kui keha põletab ja aroobsega põletad sa ka mingilmääral lihast.

Kuid sa saad ka lihasmassi kasvatada rasvapõletades ehk siis intervallidega treenides, muidugi treenid siis jalgu aga ergomeetril saad sa ka seljalihast treenida.

ja muidugi on ka superseeriad hea varjant rasvapõletamiseks ja lihase välja toomiseks

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aga samas seda , et ma olen kuu kuskil ainult aeroobsega tegelenud , kuid rasvast pole piisavalt lahti saanud , Söömise taha see asi ei saanud jääda ,eesmärk oligi rasvast lahti saada, kaotasin kuuga kuskil 10kg, arvatavasti ka palju lihaste arvelt , kuid siiski , hetkel veel häirib rasv kõhul .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Siin on näide pakukesest, ja kõhnast inimesest:

http://img6.imageshack.us/img6/5996/2007vs2008dec.jpg

Too paks,

lasi tüüpilist jõutrenni,

ja toidusedel oli ka tüüpiline,

kaldus vaid õrnalt valgu-dieedi poole, kuid kaloraash oli enam vähem neutraalne selles mõttes, et ega ei kulutatud palju rohkem kui tarbiti,

ja nii aasta jooksul saadi kaal alla nagu pildilt näha, kuid, seejuures miskit lihasvormi ka polnud, kuid, kuna pikema aja jooksul suudeti psühholoogiliselt neutraalsest-kergelt-negatiivsest kaloraashist kinni pidada, siis,

kaal langes, ja mõneti ka rasva%,

et too pilt näitab aastast kaalukaotust, kus söödi neutraalselt, kergelt negatiivselt võib-olla, ja tehti tüüpilist jõutrenni, mingit aeroobset tehti suht vähe, hoides mõttes vaid mõtet, et teeks niipalj uaeroobset et süda vlautama taas ei hakkaks.

Kas siis soovitada teha nii? Pigem soovitaks üldse lühiajalised eesmärgid lõpetada. Eesmärgiks on jõutrenn ca 3X nädalas, see võiks olla alati surmani menüüs*. Söögisedeli juures tasub mõned aastat proovida erinevaid metoodikaid, sh kindlasti süsivesikuvaest dieeti, mis kuuldavasti niimõnelegi nende lühiajalise katsetamise järel ei pidavat toimima, kuid soovitaks peareeglit järgida- et kui paksuke ei taha olla, siis kärbi päeva-kaloreid.

Ma soovitaks tegeleda ca 3X nädalas jõutrennifa, aeg-ajalt ka aeroobset teha südamele, ja süia nii nagu vorm hetkel lubab, näljutada-dieeditada lühiajaiselt hetkeks ei soovita.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

siiski on siin foorumis juttu olnud, et lihaskasv pidavat parim olema 10-17 rasvaprotsendi juures(olid vist sellised arvud), nii et soovitan siiski mitte enne dieedile minna.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no ennem tuleb ikka põhi alla teha, mida sa seal põletad, kondid ei põle ju, sest kui oledki oma rasva % madalaks ajanud ja tahad hakata lihast kasvatama, siis tuleb paratamatult ka rasvmassi, kuid IMO kuldne kesktee on kõige tõhusam, ei söö paksusks ega näluta ennast, stabiilne kasvamine, mina olen vähemalt nii toiminud ja asi on toiminud

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×