Jump to content
Guest Mats123

Varastatud jalgratas!

Recommended Posts

Guest Capo

21. Sept, esmaspäeval kell 22.00 varastati Tartust, Veeriku Selveri eest punast värvi Classic Magnum meestejalgratas. Tunnistajate sõnul varas oli 50nendates habemega mees. Kui keegi näeb sellist isikut sellise rattaga Tartus ringi sõitmas või sellist ratast kusagil müügis (Pandikas ,turul,internetis vms) siis palun võtta ühendust ---- või 110.

Muudetud kasutaja Capo poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mismoodi see leidmine välja nägi kui küsida tohib? Endal virutati märtsis trepikojast TREK ära ..ei hakanud avaldust ka kirjutama.

Tunnen kaasa, endal ka hulka rattaid jõutud varastada ja ühtegi seni leitud pole, aga kindel on see, et politseisse mitteteatamist(ükskõiksust) ei hakka ma kunagi harjutama. Teema algataja võibolla teatas juhtumist pollale?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Capo

Tegin avalduse kohe pärast vargust - mendid saatsid patrullid ka kohe piirkonda ringi kammima aga ei leitud midagi. Hommikul aga mu naine äratas mind ja ütles et vaata lehte , lehes kirjutati et leiti täpselt sellise firma ja kirjeldusega ratas keset tänavat nagu minult oli varastatud , ja sama kirjelduse olin andnud ka oma avalduses , aga politsei ei olnud piisavalt pädev et kaks asja ise kokku viia ja mulle helistada :lol: igastahes ratas oli õige , keegi oli sinna mingi vana roostetanud korvi kinnitanud , maastikurattale :D vargast pole haisugi. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×