Jump to content
marks

Piim

Recommended Posts

Ei saa nagu vähemaga hakkama,kolm korda päevas söön,iga kord joon pool liitrt piima kõrvale ja kolm korda joon valgu kokteili,ka segan piimaga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Öelge mis tahate, aga minu arust on 0.05% piim totaalne kusi, et seda palju ja pikatl juua. Nagu mingit lubjavett ajaks alla. Seega mina joon 1.5%-st(ma ei tea, kas see on hull rasvakogus.. aga..) piima, kuhu on lisatud mingit piimapulbrit (tehase poolt muidugi - farmi Ca+ piim). Seal on 35g valku liitris... Igatahes maitse on küll parem.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

len ka suur piima sõber ja oma 4%rasvasisalduse juures joon üle liitri 2,5% piima päevas.

Väike kõrvalepõige: vaatasin soome pealt mõni aeg tagasi üht saadet(a laa meie knopka)kus oli suur poleemika poodides müüdava piima pärast. Nimelt üks imimene kaebas kohtusse, et tema on sellest poe piimast pidevalt haige. Ja peale pikki labori uuringud tuvastati tõepoolest mingite kahjulike ainete kaasamine piima töötlemisel ja nüüd mieetivad, etta kuda seda edaspidi piirata...

Ja reklaamiti kõvasti madalaprotsendilist naturell piima...nii et kevadel vaja vasikas soetada...

Üks asi jäi veel sealt kõrva taha. Põdrad koostöös Svennsonitega leiutasid mikro jahu veski(vändaga) millega teravilja vahetult enne pudru keetmist jahvatada. Sest siis vaid säilivad väärtuslikud ained.2 h peale jahvatamist ei pidanu kõlbama enam jahud...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Loomulikult on rasvane piim parema maitsega kui ilma rasvata. Vahe ongi selles, et kulturist peab sööma-jooma seda mis talle vaja on, mitte seda mis talle maitseb. Ja ma ei usu, et kui juua 3L piima päevas, siis seda 75 grammi rasva vaja läheb. Selle vajaliku rasva koguse saab nii kui nii muudest toiduainetest kätte. Ja veel - rasvane piim omastub halvemini.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olekski huvitatud sellisest asjast, et kui oled aeroobse tegija, siis kas ühe liitri 2,5 %-se piima joomine on pigem kahjulik või kasulik lihaste piimhapperünnakut silmas pidades?

Raimond

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Piima tarvitamine piimhappe kuhjumist ei mõjuta, need on kaks ise asja, piimhappe nimi on lihtsalt selline.

Piim on hea toiduaine! Kiirelt omastatav kaltsium (luud-lihased!), valk (lihas!), vitamiinid (ka rasvlahustuvad) jms. Samas jõutrennijatele soovitaks ikkagi "rasvavaba" piima (kõik kasulikud koostisosad säilunud, aga vähem kaloreid). Enne võistlemist siiski väga ei soovitata just nimelt laktoosi (piimasuhkru, s.o. lihtsuhkur) tõttu. Mõnedel lihtsalt seedetraktis pole vastavat piimasuhkrut lõhustavat ensüümi - laktaasi, see ei saa seda juua (tekib vinge kõhulahtisus).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kindlasti mitte "patoloogiline", eriti pärast trenni ja tärklise- ja valgurohket toitu. Samas mitte ka eriti rohkem - ära unusta laktoosi, tegu on ju lihtsuhkruga (tõstab insuliini taset veres), mida muidu piirad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×