lightning 0 Report post Posted September 18, 2009 Kuna ma ise ei tea fitnessist nii palju siis lootsin abi siit leida.Mul tean 2te inimest kellel on erinevad soovid.Üks on 17 aastane tüdruk.Kaal : 72 Kg Pikkus : 168 cmSoov : Võimalikult kiiresti ja effektiivselt alla võtta , 2 kuuga.Tahtejõudu on PALJU !Teine on 25 aastane meesKaal 59 Kg Pikkus 178 cmSoov : Võtta kaalu juurde (PEKKI) aga probleem on selles et tal on julmalt kiire ainevahetus.Ta käis arsti juures ja arst kinnitas seda.Ise tegeleb ka taipoksiga.Tänud ette ! Share this post Link to post Share on other sites
oks 0 Report post Posted September 18, 2009 Soovitus mehele : söö nagu loom ja kasuta Gainerit, küll näed kuidas kaal tõusma hakkab ! Share this post Link to post Share on other sites
lightning 0 Report post Posted September 18, 2009 Soovitus mehele : söö nagu loom ja kasuta Gainerit, küll näed kuidas kaal tõusma hakkab ! Gainer ? jääb ära .Keemiat ei taha enda kehasse. Söö nagu loom ? Sööbki... Aga ei aita. Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted September 18, 2009 (edited) Gainer ? jääb ära .Keemiat ei taha enda kehasse. Söö nagu loom ? Sööbki... Aga ei aita.Järelikult tuleb valida eeskujuks veelgi isukam loom.Tütarlapsele. Kiireim viis on amputeerimine. Kui seda ei soovi, tasub kasutada lugemisoskust, soovitavalt siin lehel. Vastavaid teemasid on siin tuhandeid! Edited September 18, 2009 by hehee Share this post Link to post Share on other sites
Aimuu 0 Report post Posted September 18, 2009 Kuna ma ise ei tea fitnessist nii palju siis lootsin abi siit leida.Mul tean 2te inimest kellel on erinevad soovid.Üks on 17 aastane tüdruk.Kaal : 72 Kg Pikkus : 168 cmSoov : Võimalikult kiiresti ja effektiivselt alla võtta , 2 kuuga.Tahtejõudu on PALJU !Teine on 25 aastane meesKaal 59 Kg Pikkus 178 cmSoov : Võtta kaalu juurde (PEKKI) aga probleem on selles et tal on julmalt kiire ainevahetus.Ta käis arsti juures ja arst kinnitas seda.Ise tegeleb ka taipoksiga.Tänud ette !piisavalt intensiivse taipoksi treeningu kõrvalt pekki juurde saada on suhteliselt raske. Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted September 19, 2009 piisavalt intensiivse taipoksi treeningu kõrvalt pekki juurde saada on suhteliselt raske.Kui sööd vastavalt, ei ole siin midagi isegi suhteliselt rasket.. Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted September 19, 2009 Kui sööd vastavalt, ei ole siin midagi isegi suhteliselt rasket.. On küll.Kiire ainevahetusega ja intenssiivselt treeniva inimese puhul isegi praktiliselt võimatu. Share this post Link to post Share on other sites
lightning 0 Report post Posted September 19, 2009 Aga kas kellegil neiule toitumiskava / trennikava ei oska soovitada.Ma vaatasin "Naistekas" ringi , ei leidnud kahjuks midagi.Pole mõtet teha siia mõtetuid postitusi sisuga "Osta treeningakava" " söö vähem" jne.Kui midagi tarka ei ole öelda siis paluks selle endale jätta.Kaalust juurde(mehe) osas võin nii palju öelda et mul endal ka pekk ei taha kasvada ja ei tahagi et kasvaks. Kuigi ma maiustan suht tihti (kommid, koogid, jäätised ) Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted September 19, 2009 Aga kas kellegil neiule toitumiskava / trennikava ei oska soovitada.Ma vaatasin "Naistekas" ringi , ei leidnud kahjuks midagi.Pole mõtet teha siia mõtetuid postitusi sisuga "Osta treeningakava" " söö vähem" jne.Kui midagi tarka ei ole öelda siis paluks selle endale jätta.Toitumiskavad on siin lehel müügis. Kui raha välja käia ei taha, siis tuleb lihtsalt lugeda, lugeda ja veelkord lugeda ning saab toitumiskava endale kokku panna küll. Tasuta valmiskujul toitumiskava saad mõnest naisteajakirjast, ainult, et need ei ole mõeldud inimesele, kes soovib tervise juurde jääda. Share this post Link to post Share on other sites