Jump to content
Hrms

Mass20, Beta-Alanine ja Kreatiin

Recommended Posts

Tere,

Oleks paar küsimust targematele. Tegelen 6ndat kuud aktiivselt jõutreeningutega massi kasvatamise eesmärgil. Enne tarbisin Hera80 valku ja Kreatiini aga nüüd lisasin veel Beta-Alanine ka ning Hera80 asendasin Mass2ga. 70k pealt olen liikunud 78k peale aga sooviks veel vähemalt 10k juurde võtta. Pikkust 183.

1. Kas Mass20, Beta-Alanine ja Kreatiini koos ühes sheigis manustamine on tervitatav? Ühte soovitatakse võtta veega teist jälle millegi muuga aga kui panen kõik kokku ja puhta veega sheigiks ning tarbin 2x päevas?

2. Kas reaalne Mass20 kogus mida peaks tarbima on 2x 45g päevas? Paki peal nii kirjas aga tundub kuidagi palju? Seega saaks 1.1k pakist ~11 sheiki ehk pakist jaguks 6ks päevaks?

Tänud ette ära...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

1) 5g kreatiini enne trenni(monohüdraat),2g beta-alaniini enne trenni / 60-80g mass2 peale trenni,5g kreatiini,2g beta alaniini lisaks - jah koos tarbida hea.

2) mass2 ainult peale trenni , muul ajal tavatoit, kreatiini treeningvabal päeval 5g korraga, beta alaniini 6g päevas, jaotatuna 3 toidukorra vahel 2g korraga.(treeningpäeval 2g enne ja 2g pärast trenni), nii peaks kõige parem olema, aga võid ka piirduda ainult enne ja peale trenni lisadega, treeningvabal päeval ei pea võtma ilmtingimata.

tegelt mai näe põhjust miks peaksid juba kreatiini ja betat tarbima, aga kui juba olemas... keha areneb alguses niigi hästi, hiljem on vaja lisasi et arengut ergutada, aga eks ise tead.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hmm.... aitäh soovituste eest. Tarbimise regullin nii nagu soovitatud ja vana kreatiin saigi just otsa niiet nüüd proovin siis seda etüülestrit. Päris kirju värk on nende toidulisanditega... miljon erinevat võimalust aga eks nagu kõigis muudes valdkondades tuleb lihtsalt asjatundjaid kuulata ja katsetada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mina aga soovitaksin monohüdraadi asemel kreatiin etüülestrit. Viimane ei ole toksiline, ei kogu vett, läheb poole vähem ja mis peamine on ka tõhusam ning ei ole vaja teha mingeid laadimisi. Vahet märkad juba esimeste treeningutega!

http://www.eiselt.ee/index.php?option=com_...&prodCat=13

Sa pead silmas seda FX-i oma? Mina ei märganud kahjuks mingit vahet. Pealegi selle maitse on väga spetsiifiline (loe: s**t).

Teema algatajale: Nende toidulisandite kohapealt ei maksa väga vaimustuda. Proteiin ja kreatiin on omal kohal. Aga muud tuhat ja üks lisandid on enamjaolt raha raiskamine.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ja veel väike soovitus. Ära raiska raha massilisajate peale. Osta toidupoest traubenzukcer-it (500g punane pakk) ja eraldi proteiini ja sega ise omale massilisaja.

Nt. Kott hera80 + 2 pakki traubenzukcerit = 2 kotti Mass2. (Selline ligilähedane arvutus)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kui juba kreatiini valikuks läks, siis kindlasti soovitaks kre-alkanyli - ainuke stabiilne kreatiini vorm, mis organism omastab täielikult ära, päevas ainult 1.5 grammi, aga 1.5g kre-alanyli = 15g monohüdraati!!! 10x võimsam

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×