mees232 0 Teavita postitusest Postitas September 12, 2009 Terv!Mõtlesin et kas 1 h jooksu ja 6 päeva nädalas 2-3x jõusaali kõrvalt lihast ei põleta,kuid ma pean seda tegema sest see mõjub mulle nii hästi vaimselt just ja rasva põletab ka hästi.Arvamused? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Mart Muru 17 Teavita postitusest Postitas September 12, 2009 2-3x nädalas on täitsa piisav Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
mees232 0 Teavita postitusest Postitas September 12, 2009 2-3x nädalas on täitsa piisavma olen endomorfh peamiselt nii et ikka pekk koguneb 2 x nädalas vaja oleks rohkem naq:P Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
moosese10k2sku 0 Teavita postitusest Postitas September 12, 2009 No kui sa ülekaaluline oled siis ei soovita väga joosta igapäev 1h..või 6 korda nädalas. Lõhub jubedalt põlvi niimoodi. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Amarillo 1 Teavita postitusest Postitas September 12, 2009 kindel ületreening, kui sa just steroidide peal ei ole , 2-3x täitsa piisab nagu eelpool öeldud, kui alla tahad saada siis korrigeeri toitumist! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
mees232 0 Teavita postitusest Postitas September 12, 2009 kindel ületreening, kui sa just steroidide peal ei ole , 2-3x täitsa piisab nagu eelpool öeldud, kui alla tahad saada siis korrigeeri toitumist!kas tõepoolest nii võib ylekoormus tulla kui 23 h päevas lesid vaatad filme jne,sest mul ei ole enam fyysilist tööd ja samas audenteses sai kunagi 2x päevas trenni tehtud? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vilps 1 Teavita postitusest Postitas September 12, 2009 Terv!Mõtlesin et kas 1 h jooksu ja 6 päeva nädalas 2-3x jõusaali kõrvalt lihast ei põleta,kuid ma pean seda tegema sest see mõjub mulle nii hästi vaimselt just ja rasva põletab ka hästi.Arvamused?Nagu ka teised on maininud, siis 6 korda on liig, mis liig. Alguses võib ta sulle tõesti vaimselt hästi mõjuda, kuid usun, et pikapeale tuleb väsimus ning kaob ka motivatsioon. 2 korda nädalas on piisav. Kui tõesti tahad rohkem liikuda, siis jaluta.Kordi tähtsam on sul toitumine perfektselt korras hoida... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
mees232 0 Teavita postitusest Postitas September 12, 2009 Nagu ka teised on maininud, siis 6 korda on liig, mis liig. Alguses võib ta sulle tõesti vaimselt hästi mõjuda, kuid usun, et pikapeale tuleb väsimus ning kaob ka motivatsioon. 2 korda nädalas on piisav. Kui tõesti tahad rohkem liikuda, siis jaluta.Kordi tähtsam on sul toitumine perfektselt korras hoida...palju jalutada päevas võib max??? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vilps 1 Teavita postitusest Postitas September 12, 2009 palju jalutada päevas võib max???Soovituslik on 10000 sammu teha. Ürita lihtsalt aktiivne olla - trenniga end ribadeks tõmmata pole ka kasulik. Ürita liikuda. Poodi minnes pargi auto tsipa kaugemale, kui tavaliselt. Käi mööda treppe jne...võimalusi küllalt. 3 jõusaali trenni + 2 aeroobset täiesti normaalne. Eeldan, et oled alles alustanud ka. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
mees232 0 Teavita postitusest Postitas September 12, 2009 ok teeks 2x nädalas 1h aeroobset 2-3x nädalas jõusaali,kuid kas võiks iga päev 5-8km kõndida,fyysilise tööga tegein 8 jalgade peal.Ja veel yks kyssa kas siis jooks on kõnniga niipaljau raskem,kui jooksen ntx 2km kas see on võrdne ntx 6km kõnniga või rohkem? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
mees232 0 Teavita postitusest Postitas September 12, 2009 Soovituslik on 10000 sammu teha. Ürita lihtsalt aktiivne olla - trenniga end ribadeks tõmmata pole ka kasulik. Ürita liikuda. Poodi minnes pargi auto tsipa kaugemale, kui tavaliselt. Käi mööda treppe jne...võimalusi küllalt. 3 jõusaali trenni + 2 aeroobset täiesti normaalne. Eeldan, et oled alles alustanud ka.alles alusatand jah aga olen treenind kokku 3,5 a lihtsalt suur vahe oli sees:p Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
mees232 0 Teavita postitusest Postitas September 12, 2009 aga ka kaalu kohta kysimus,toitmuiskava olemas aga kaalu alla ei tule kas liigun vähe kuigi teen seda mis soovitasite ja natuke ylegi,mis siis viga,jälgin ysna täpselt toitumiskava,ei söö rämpsu,koogikesi 0%,ei suitseta,padukarsklane,kuu aega jägind kava aga 1kg langend tahaks 3kg kiirusega kuus kaal on hetkel 115kg 189cm juures seda on palju eesmärk oleks 10kg alla Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
mees232 0 Teavita postitusest Postitas September 12, 2009 kas joogat 1h sobib päevas? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Lev 0 Teavita postitusest Postitas September 12, 2009 kas tõepoolest nii võib ylekoormus tulla kui 23 h päevas lesid vaatad filme jne,sest mul ei ole enam fyysilist tööd ja samas audenteses sai kunagi 2x päevas trenni tehtud?Ära võta kõikide juttu siin tõepähe. Trenni teed nii nagu endale sobib ja kui end hästi tunned 6x nädalas joostes siis jookse. Kui sa muidugi VÄGA ülekaaluline oled siis ei soovitaks, aga kui jõudu ja tahet on ja veel meeldib ka siis miks mitte. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
mees232 0 Teavita postitusest Postitas September 12, 2009 Ära võta kõikide juttu siin tõepähe. Trenni teed nii nagu endale sobib ja kui end hästi tunned 6x nädalas joostes siis jookse. Kui sa muidugi VÄGA ülekaaluline oled siis ei soovitaks, aga kui jõudu ja tahet on ja veel meeldib ka siis miks mitte.hea lev,sest tõepoolest 2 aeroobset,3x jõusaali on norm kui töö suur pere ja etc.aga suur mees kes kui trenni ei tee siis põhimõtteliselt 23H päevas lamab siis ju lubatud rohke treenida,sest töö juures käisin jah 3x nädalas trennis aga see tähendas rasket fyysilist tööd 5x nädalas 8h päevas! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
b - klassisahtel 0 Teavita postitusest Postitas September 19, 2009 Võimaluse korral soovitaks pigem jalgrattaga sõita seni kuni Eesti ilmad seda võimaldavad. Jooksmine on küll parem kalorikulutaja, kuid ma olen üsnagi kindel et rattaga jaksad sa kauem sõita kui korraga joosta. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
testuser3 0 Teavita postitusest Postitas Märts 18, 2010 Otsisin just teemat kuhu "sisse karata" ja küsida lolli küsimuse, tundub, et leidsin koha.Olen suht algaja tööinimene, k 6 üles- 2h sebimist, kell 9 laua taga, 17.00 koju, 18.00 kodus...mõnda ega saab tehtud koduseid toimetusi, aga kuskil 21-22 ajal on väsimus juba päris suur ning 23 kindlalt magama, kuigi kuuest tõusetes olen ikka väga unine veel pikka aega.Praeguse seisuga tuleb "trenni" päevas 3200 sammu jagu kõndimist, tundub küll veider, aga kui ma hakkaks mingit füüsilist trenni jälle tegema, kas väsimus väheneks ja hommikuti läheks tõusmine kergemaks või on midagi muud valesti? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Tannuu 2 Teavita postitusest Postitas Märts 18, 2010 Kui hiljemalt 23 magama lähed siis saad 7-8 tundi magada mis on normaalne. Aeroobne trenn annab küll paljudele energiat, proovi 2-3 korda nädalas aeroobset teha. Vaata kas läheb paremaks Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides