taliindrek 2 Report post Posted September 12, 2009 Tere!Kes käivad selles jõusaalis? Kui palju maksab ning kuidas tehnikaga lood? Sooviksin sinna treenima tulla, kuid sooviks enne infot koguda. Andke teada! Share this post Link to post Share on other sites
taliindrek 2 Report post Posted September 12, 2009 Nagu juba uurinud olen, siis on seal AM Fitness'i Klubi ning mitte just eriti soodne. Oleksin rohkem soodsamatest kohtadest huvitatud. Informeerige Share this post Link to post Share on other sites
Stardust 0 Report post Posted September 12, 2009 Nojah, AM Fitness asub Lihula maanteel, ju see ajas segadusse. Share this post Link to post Share on other sites
-Egert 22 Report post Posted September 12, 2009 Lihulas on jõusaal, kooli spordimajas. Kes tahab, saab seal vajaliku kõik tehtud. Share this post Link to post Share on other sites
taliindrek 2 Report post Posted September 12, 2009 Jap, kuid teemapealkiri? Haapsalu ja Lihula vahe üle 50 km Nagu mu alapealkiri ütleb, siis tegu on Haapsalu ning Lihula mnt.-ga. Share this post Link to post Share on other sites
taliindrek 2 Report post Posted September 12, 2009 Lihulas on jõusaal, kooli spordimajas. Kes tahab, saab seal vajaliku kõik tehtud.Ega sa nendest hindadest midagi ei tea?! Oleks huvitatud küll sellest, kui kõik vajaliku saab tehtud, kuna kooli enda jõusaal (nimelt HKHK) saal on jõle nadi, millega pole midagi peale hakata. Share this post Link to post Share on other sites
-Egert 22 Report post Posted September 12, 2009 Ma ei teagi, võibolla see ainult Lihula Gümni õpilastele. Share this post Link to post Share on other sites
lightning 0 Report post Posted September 18, 2009 Haapsalu Wiedemani Spordihoonesse ei taha minna ?500 krooni oli vist kuu ? Share this post Link to post Share on other sites
jaagok 0 Report post Posted September 18, 2009 Haapsalu Wiedemani Spordihoonesse ei taha minna ?500 krooni oli vist kuu ?Õpilastele omn 350 eek. täiskasvaanutele 500 midagi jah. Klubliikmetele on odavam. Share this post Link to post Share on other sites
lightning 0 Report post Posted September 18, 2009 Õpilastele omn 350 eek. täiskasvaanutele 500 midagi jah. Klubliikmetele on odavam.Mis sa selle klubiliikme staatusega peale hakkad ja mis on tingimused? Share this post Link to post Share on other sites
jaagok 0 Report post Posted September 18, 2009 Mis sa selle klubiliikme staatusega peale hakkad ja mis on tingimused?Klubi aastamaks on 100 krooni. Klubiliikmena on õpilase kuukaart 350. Mitteliikmele on 390. Saad Soodustusi klubliikmena lihtsalt. Täiskavanute hindadega ma kursis pole. 500 ja 550 eek vist. Share this post Link to post Share on other sites
taliindrek 2 Report post Posted September 18, 2009 Klubi aastamaks on 100 krooni. Klubiliikmena on õpilase kuukaart 350. Mitteliikmele on 390. Saad Soodustusi klubliikmena lihtsalt. Täiskavanute hindadega ma kursis pole. 500 ja 550 eek vist.Mismoodi olla seal siis klubi liige? Pole just eriti teadlik sellest. Oskab äkki keegi midagi rääkida selle kohta? Share this post Link to post Share on other sites