Jump to content
Ott Kiivikas

Tervisepäeval saab kool kingiks jõusaali!

Recommended Posts

Tagasi uudise / artikli juurde

EOK Sportlaskomitee korraldatud heategevusoksjonil koolispordi toetuseks kogutud tulu eest soetatud jõusaali-sisustus antakse pidulikult üle konkursi võitnud Tallinna I Internaatkoolile sel reedel, 11.septembril, üleriigilisel Tervisepäeval.

Oksjonihaamri alla läksid meie olümpiasangarite: Gerd Kanteri, Erki Noole, Andrus Veerpalu, Kristina ¦miguni, Erika Salumäe autogrammide ja pühendustega esemed, samuti kõik Eesti Posti olümpialiikumisega seotud margid ja Eesti Panga emiteeritud olümpiamündid.

EOK omalt poolt pani oksjonile erinevaid olümpiaraamatuid ja sportlaste esindusvor...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna oli siis see pidulik päev kus sai jõusaaliasjad üle antud Tallinna I Internaatkoolile. Kohal olid koolispordiliidu esindajad, peasekretär Madis Pettai, president Erika Salumäe.

Andisme üle seadmed, lisaks ka õppematerialina raamatud "Kulturism ja Fitness". Kohal oli ka ETV - seega vaadake tänaseid spordiuudiseid.

Väike pildiülevaade ka toimunust.

post-22-1252679454_thumb.jpg post-22-1252679470_thumb.jpg

post-22-1252679484_thumb.jpg post-22-1252679497_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hea valik selle suhtes, et just Internaatkool valiti. Nüüd noortel kukkedel hea kangi all ennast välja elada. Et kahju , et omavalitsused suurt rõhku ei pööra noortele, kel raha ja kohta pole end välja elada. Paljudele ei sobi jooksurada, noortel on erinevaid huvisi, poksikott oleks ka hää olnud neile sinna panna. Praegu ilus vaadata Ott, et seltskonnaga suunate noored õiges suunas, kui Marek tipus oli, siis tal oli raskem vast seda asja ajada. Teine asi, Ott meedias ikka nii tihti, tekib isegi küsimus, kas treening nii kannatada ei saa? :lol: Mareku tegemisi aastaid tagasi enne amazon.ee saidi loomist ikka väga harva kajastati.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×