lightning 0 Report post Posted September 10, 2009 Kuskilt kõrvanurgast olen kuulnud et spagaadi tegemine/liiga kiiresti tegemine võib tekitada impotentsust?Ise väga ei usu....Endal paar cm veel spagaadist puudu. Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted September 10, 2009 Kuskilt kõrvanurgast olen kuulnud et spagaadi tegemine/liiga kiiresti tegemine võib tekitada impotentsust?Ise väga ei usu....Endal paar cm veel spagaadist puudu.Kui sul siiamaani tõuseb siis näed, ei tekita Share this post Link to post Share on other sites
kimmel 2 Report post Posted September 10, 2009 tee proovi saad teada:D Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted September 10, 2009 Kuskilt kõrvanurgast olen kuulnud et spagaadi tegemine/liiga kiiresti tegemine võib tekitada impotentsust?Kui ma näiteks praegu kargaksin püsti ja kiiresti spagaadi maha suruksin ja end korralikult ära rebestaksin, siis mõned minutid oleks kindlasti erektsiooniga probleeme. Kui aga enda painduvust mõistlikult arendada, siis ei juhtu midagi. Turujutt. Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted September 10, 2009 Kui ma näiteks praegu kargaksin püsti ja kiiresti spagaadi maha suruksin ja end korralikult ära rebestaksin, siis mõned minutid oleks kindlasti erektsiooniga probleeme. Kui aga enda painduvust mõistlikult arendada, siis ei juhtu midagi. Turujutt.Ma parrem ei hakka proovimagi! Share this post Link to post Share on other sites
Jackie 4 Report post Posted September 10, 2009 Kuskilt kõrvanurgast olen kuulnud et spagaadi tegemine/liiga kiiresti tegemine võib tekitada impotentsust?Ise väga ei usu....Endal paar cm veel spagaadist puudu.Tule taevas appi! Ma olen ka igasugu asju kuulnud, aga ega seepärast tasu kohe foorumit mõttetult risustama hakata. Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted September 10, 2009 No kui briti teadlastel lasta seda uurida, siis nad kindlasti leiavad, et tekitab impotentsust ...või vähki vähemasti :| Share this post Link to post Share on other sites
lightning 0 Report post Posted September 11, 2009 Tule taevas appi! Ma olen ka igasugu asju kuulnud, aga ega seepärast tasu kohe foorumit mõttetult risustama hakata.You never know whats hell. Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted September 13, 2009 Hahahhahahaha, see oli ikka väga 5+ küsimus. Kas inimestel üldse elementaarset mõtlemist ei ole Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted September 13, 2009 Kuskilt kõrvanurgast olen kuulnud et spagaadi tegemine/liiga kiiresti tegemine võib tekitada impotentsust?Valus Share this post Link to post Share on other sites