Jump to content
Sign in to follow this  
siil_udus

STEROIDID

Recommended Posts

nii rahvas.

olgem nüüd ausad ja tunnistage üles, kui paljud teist on elus kasvõi korra steroide proovinud. :)

kui vanalt, kuidas kuur mõjus ja millega täpsemalt tegemist oli?

isiklikult pole neid kunagi tarvitanud ning lähiajal pole plaanis ka.

siiski tean inimest, kes 20-aastaselt metaani võttis ja süstanooni süstis, kuid südame ja suguelu tuksi keeras. samas sai ülihea keha.

Palun vastake ausalt ja normaalselt :o

kulla hatebreed,

esiteks, ravimite manustamine pole eesti vabariigi seatustega vastuolus. suur osa steroididest kuuluvad siiski dopingu hulka, mis on VÕISTLUSTEL keelatud.

teiseks, KUI ma ka oleks ment ja KUI ravimite tarvitamine oleks eestis keelatud, oleks mul üsna raske kindlaks teha postitaja isiksus, kuna andmed ta IP-aadressi kohta on vaid foorumi adminsitraatoril (webmasteril).

hatebreed kuidagi kahtlaselt närvis. kel steroididega pistmist pole see ei pea ka menti kartma. hatebreed on niikuinii dirty. aga see selleks. steroidide tarbimine ei ole tõesti seadusega keelatud. ise ei ole tarbind ja ei kavatse ka. ja kui kavatseks siis metaan oleks küll viimane asi mida võtaksin. steroididega pidavat olema võimalik aastas rohkem lihast kasvatata kui puhtalt 5 aastaga. niiet arvata on et hästi mõjub.

Mõtetu. Ma täiega nende vastu, vahest hakatakse tegelema geneetiliste mutatsioonidega?

PS! Mis selle teema mõte oleks. Ja kes oleksid need julged, kes otse välja ütleks seda?

mis sa seda menti põed siis. ja ma olen sinuga enne ka vaielnud. siis ajasid ikka eri haiget juttu. vaidlus päädis sellega et olid vait kui sukk ja seletasid midagi et sul oli sitt päev. ära ropenda.

nujah.

metaanil pole tegelikult häda midagi, kui seda mõõdukas koguses kasutada.

näiteks 6-nädalane kuur püramiidina (1 tbl, 2 tbl, 3 tbl, 3 tbl, 2 tbl, 1 tbl) ei too tavaliselt mingeid kõrvalmõjusid kaasa, kuid sellest olevat väga kerge sõltuvusse jääda.

ning mis kõige tähtsam - ta on väga odav. keskturult pidavat 100-tabletise karbi 80 eeguga kätte saama (see ei olnud nali).

pigem on küsimus selles, kas inimene oma tervisega riskida soovib. :)

kel raha jalaga segada, sellel on muidugi lihtsam - hispaania Winstrol (müüakse ka tablettidena) on palju tervisesõbralikum ning kasvatab kvaliteetsed lihased erinevalt metaanist.

ja kui ise steroide kasutama hakkaksin, siis pigem metaani ja provironi korraga.

viimane on absoluutselt igas eesti apteekis retseptiga müügil, seega kättesaamisega pole palju vaeva vaja näha.

ma ei saa aru kuhu sa selle veega minna kavatsed. ja metakas on raudselt kõige mustem roid. mina kas tarbin parimat või üldse mitte. kui jutt käib minu kehast ja tervisest siis sel juhul ma raha ei loe. ja raha on mul vähe :) keskturult saab ka näit 100 eegi eest neki tossud. kas sa ostaksid need endale? mina mitte. kaks nädalat ja otsas. point simple, point blank.

Mida veel sa teada tahad, kodu adresi telefoni?

Kui plaanis tarvitada ei ole, mida küsid siis kui palju ja kui vanalt keegi kasutas`? Nii rumal inimene ei saa olla, muidugi inimesed tulevad sulle ütlema kus keegi kasutab!

Proovi ise järgi, äkki hakkab meeldiba urood!!!!!

Üks küsimus, mida see sulle annab kui keegi ütleb et kasutas, mida annab see sulle`? Keegi ei soovita neid teistele ja sulle soovitan mitte esitada neid küsimusi!

Vähem tead parem magad!!!!

räägivad, et tõenäoliselt üks selle aasta KV finalistidest on omale mingit jama sisse ajanud. Kui see asi tõesti peaks nii olema, siis saate omale elava näite ja on, mida küsida peale dopingu tulemuste avalikustamist!

selle aasta kv finalistid. et siis nagu kalmus, kiivikas, abrossivom, tiits. no need vanad tegijad. sealt vaevalt midagi tuleb. kurjad keeled võivad rääkida mida iganes. see su ''mingi jama'' võib näit kartulipuder olla.

seltsimees vitali, igasugused teadmised tulevad inimesele kasuks. bioloogia, keemia, sulle eesti keele grammatika jne.

teema juurde tagasi tulles, mida ott ja marek asjast arvavad?

Sa pane siiludus metaan ja proviron sisse mida sa ikka põed ja rahvast siin kimbutad. Anna minna...suht haige uudishimu sul mis sa arvad et tuled täitsa võõraste einimeste käest küsima et kas on steroide pand või mitte, mis sa arvad et keegi tuleb siin tunnistama et nõel kannis on. Punamütsikesele niipalju et pole veel kuulnud et muinasjututegelasest punamütsike kuskil rataskärus ringi tuhiseb....bad joke

"...mis sa arvad et tuled täitsa võõraste einimeste käest küsima et kas on steroide pand või mitte, mis sa arvad et keegi tuleb siin tunnistama et nõel kannis on..."

Jah, arvan. :)

"...mis sa arvad et tuled täitsa võõraste einimeste käest küsima et kas on steroide pand või mitte, mis sa arvad et keegi tuleb siin tunnistama et nõel kannis on..."

Jah, arvan. :)

Thats my boy, tunnistan üles et ei ole kasutanud

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.