Jump to content
Doc

Nõrk rind!

Recommended Posts

Nii, olen 17. olen käinud jõusaalis kusgil 8 kuud, umbes. Tulemusi on näha, erinevatel keha lihastel kergelt, aga rind ei taha kuidagi kaasa tulla. Mul oli siin kaks kuud vahet, läksin Augusti alguses trenni. Ning kui teiste lihastega sain vanad raskused käsile, siis rinnaga absoluutselt mitte. Mul on vana kava kevadisest, kolme päevane. Ning kolme tasemega (12-10, 10-8, 6-8), kevadel tegin esimeses tasemes kangi 45 kg, no praegu vaadata mu tulemusi, siis see oli fantast. Aga nüüd jõuan ma vaevalt 10 korda 40 kilost kangi üles tõsta. Küllap halvad geenid Millega saaks parandada seda, rohkem eraldi rinna harjutusi, suuremad raskused vähem kordi?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina soovitaks sul õlga palju treenida , ja õla esiosale samuti rõhku panna , sest õlg teeb rinnalt surudes päris palju tööd ära , ja no triitseps samuti , seda oleks ka vaja palju treenida , erinevate nurkade alt . Ja rinna trenni ajal põhi harjutused siis oleks hea kui lisaksid sinna , hantlitega lendamise , positiivsel kaldel hantlitega surumine või siis kangi surumine ja loomulikult hantlitega surumine horisontaal pingil ja pulloverid . Kui piisavalt treenid erinevate nurkade alt palju , eks siis tuleb massi ka , pane kava paikka korralikult ja ongi korras .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tee rinda nt. 1x nädalas, rind peab puhata saama muidu ei arene. ja tee vähemalt 5 tööseeriat rinnalt surumises. lõpus tee pec deci või lennutamist 4-5 seeriat. võid teha nii püramiidi kui 12 kordusega seeriaid(lamades surumisel) ise otsustad. algajale peaks see sobima

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ise arvan küll, et 1x on vähe nädalas. Mäletan kui 16 aastaselt trenni tegema hakkasin, siis mingit kava ei olnud ja käisin trennis 2-3x nädalas. Ning pea iga trenn tegin rinda ja see kasvas korralikult. Praeguses kavas (4x nädalas) on ka 2 rinna trenni nädalas. Üks kord raske rinna trenn, kus lähen kuni maksimum raskuseni välja ja teine kord kiiruslik rinna trenn. Et ma kindasti soovitan nädalas rohkem kui korra rinnaga tegeleda !

Muudetud kasutaja marko233 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rind taastub just väga kiiresti ju. Minul isiklikult on rinnalihaseid tuntavaks treenida ikka väga raske. Käed võivad igalt poolt valusad olla, kuid rind on täiesti OK. Tee rinnale rohkem harjutusi, kui lihtsalt bench press, ürita rinnalihast kasvatada(mina ise teen 5x8 skeemi järgi ning mulle sobib see hästi(5seeriat 8 kordust).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sa võid proovida laiema haardega surumist, sest see vähendab triitsepsite tööd ja suurendab rinnalihaste üldist töötamist

erinevate haarete kasutamine aitab rinnalt surumises paremaid tulemusi saada

proovi rinnalihaseid parema tulemuse saamiseks treenida iga nurga alt, erinevate pingi asentitega (Horisontaalne, positiivne, negatiivne)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

2 korda nädalas ja vähemalt päev vahele jätta eelmisele rinna trennile. Peaks jõudma niiviisi piisavalt puhata. Kui mõni trenn tunned, et rind ei ole veel taastunud, siis ei tasu peale teha. Tasuks ka erinevaid harjutusi proovida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×