KristoR 3 Report post Posted December 9, 2012 Käisin ka täna kohal , Raul päevitas saalis , mina aga olin bodypumpis ja punnitasin :3 .Homme plaanis siis jalg Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted December 9, 2012 Käisin ka täna kohal , Raul päevitas saalis , mina aga olin bodypumpis ja punnitasin :3 .Homme plaanis siis jalgKui hr Rauli ei ole Eedenist välja aetud, siis istub ta seal siiani Share this post Link to post Share on other sites
KristoR 3 Report post Posted December 9, 2012 :D:D Aga seda grupipildi asja võiks tõesti ju ajada . Imre võiks pakkuda mingisuguseid aegu ja võtaks kõik siis endale kohustuse mingipäev kohale ilmuda ja see pilt ära teha : ) Ei saa olla ju nii raske. Võiks teha ühispumpi kah , vanade aegade nimel Share this post Link to post Share on other sites
RaulK 0 Report post Posted December 9, 2012 Tegelikult tegin ikka trenni ka Jõutõmbes tuli isiklik rekord, mille üle endal ka hea meel on Tegin algul sooja tühja kangiga ja 50kiloga, siis 80kg x 10 100kg x 6 110kg x 6 120kg x 6 ja 130 x 1Eelmine rekord oli kõigest 105kg x 6 Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted December 10, 2012 Tegelikult tegin ikka trenni ka Jõutõmbes tuli isiklik rekord, mille üle endal ka hea meel on Tegin algul sooja tühja kangiga ja 50kiloga, siis 80kg x 10 100kg x 6 110kg x 6 120kg x 6 ja 130 x 1Eelmine rekord oli kõigest 105kg x 66x 120kg jõutõmbes väga korralik number juba, edu .Ise lähen kella üheks täna trenni, kavas on käed ja lõppu on plaanis teha veel ka kõhtu + aeroobset. Paks nagu ma olen, siis ega pikalt joosta ei jõua, eks peab siis suurema kaldega kõndima.. Share this post Link to post Share on other sites
KristoR 3 Report post Posted December 10, 2012 Ise täna saalis poole neljast ! Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted December 10, 2012 6x 120kg jõutõmbes väga korralik number juba, edu .Ise lähen kella üheks täna trenni, kavas on käed ja lõppu on plaanis teha veel ka kõhtu + aeroobset. Paks nagu ma olen, siis ega pikalt joosta ei jõua, eks peab siis suurema kaldega kõndima.. Paks mees jookseb lihtsalt aeglasemalt. Kui ajateenistusse lähed, küll siis avastad endas jooksjapisiku Share this post Link to post Share on other sites
RaulK 0 Report post Posted December 10, 2012 6x 120kg jõutõmbes väga korralik number juba, edu .Ise lähen kella üheks täna trenni, kavas on käed ja lõppu on plaanis teha veel ka kõhtu + aeroobset. Paks nagu ma olen, siis ega pikalt joosta ei jõua, eks peab siis suurema kaldega kõndima.. Aitäh! Eks see jõud vaikselt suureneb. Võimalik, et järgmine kord panen veel raskust juurde Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted December 11, 2012 Ai kurja!Esmaspäeva õhtul oli jõusaalis päris tugev eliitseltskond koos ja mehed tirisid tuhandeid kilosid ühest saali otsast teise! Ühekorraga olid Fitlife jõusaalis sellised staaratleedid nagu hr Norman, Aleksei, Kristo, Oleg, vist nägin Sandrit ka. Ka hr Neemsalu käis magusa näoga ringi nagu oleks naabrinaise juurest tulnud torusid parandamast... Hea meel, et meestel on särtsu ja tahet ning koos treenides üksteist toetatakse ja motiveeritakse! Kui paljud nendest meestest kevadel ka lavale astuvad? 1 Share this post Link to post Share on other sites
KristoR 3 Report post Posted December 11, 2012 Täna siis oli kavas rind , biits . Rinnalt surusin uue rekordi milleks siis 95kg . 100kg on ka kindlasti sees . ehk kui kõht täis on : DRinnalt surumine 50 , 60, 70 , 80 , 87,5 , 95 kgKaldpingilt hantlite surumine 4x8 22,5kgTrosside ristivedu 2x10 20kg 2x8 25kgLiblikas masinal 4x8 45kgRööbaspuudel surumine 4x8Biits kangiga 4x8 33kgBiits hantlitega 4x8 17,5kgBiits masinal 4x8 25kgKäsivars blokil 5 , 10, 15 , 20 , 25kg x 10Trenni mahtus ka veel CXWORK'si külastamine . Ei olnudki nii hull , kui külarahvas rääkis. Isiklikult meeldib mulle siiski bodypump rohkem. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted December 11, 2012 Täna siis oli kavas rind , biits . Rinnalt surusin uue rekordi milleks siis 95kg . 100kg on ka kindlasti sees . ehk kui kõht täis on : DRinnalt surumine 50 , 60, 70 , 80 , 87,5 , 95 kgKaldpingilt hantlite surumine 4x8 22,5kgTrosside ristivedu 2x10 20kg 2x8 25kgLiblikas masinal 4x8 45kgRööbaspuudel surumine 4x8Biits kangiga 4x8 33kgBiits hantlitega 4x8 17,5kgBiits masinal 4x8 25kgKäsivars blokil 5 , 10, 15 , 20 , 25kg x 10Trenni mahtus ka veel CXWORK'si külastamine . Ei olnudki nii hull , kui külarahvas rääkis. Isiklikult meeldib mulle siiski bodypump rohkem.Väga tublid olite Alekseiga ning kindlasti hea vaheldus jõusaalile ja muudele tegemistele ning usun, et nägite, kui suureks triceps sellise pealtnäha lihtsa programmiga paisus Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted December 13, 2012 Täna Alekseiga raskem jalatrenn. Umbes pool 6 oleme FitLifes kohal Share this post Link to post Share on other sites
vAleksei 39 Report post Posted December 13, 2012 Täna Alekseiga raskem jalatrenn. Umbes pool 6 oleme FitLifes kohal Jep, 160x8 kükk tuli ära, umbes 2 kordust varu, videosse sai ka võetud, panen kunagi õhtul äkki blogisse ka. Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted December 13, 2012 Minul läks plaanitav raskem jalatrenn täiesti untsu. Hakkasin kükkima, tegin 8x 100kg, 8x 125kg ja põlv muutus järgmisel hetkel ülivalusaks, vb läks põlv kuidagi sissepoole, raske kirjeldada. Igastahes pärast seda on jalale valus astuda, kükkimisest rääkimata. Eks näis mis hommikul põlv teeb, aga hetkel on küll kerge masendus peal. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted December 14, 2012 Minul läks plaanitav raskem jalatrenn täiesti untsu. Hakkasin kükkima, tegin 8x 100kg, 8x 125kg ja põlv muutus järgmisel hetkel ülivalusaks, vb läks põlv kuidagi sissepoole, raske kirjeldada. Igastahes pärast seda on jalale valus astuda, kükkimisest rääkimata. Eks näis mis hommikul põlv teeb, aga hetkel on küll kerge masendus peal. See ei ole hea. Anna kindlasti teada, kuidas sul jalaga täna on. Loodetavasti midagi hullu ei juhtunud. Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted December 14, 2012 See ei ole hea. Anna kindlasti teada, kuidas sul jalaga täna on. Loodetavasti midagi hullu ei juhtunud. Ehk natukene parem, aga jalale astuda on valulik, parem põlv käiks nagu teistmoodi kui vasak. Õhtupoole äkki käin traumakas, kui sinnapoole asja, aga noh ma arvan et see üsna mõttetu teekond sinna Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted December 14, 2012 Ehk natukene parem, aga jalale astuda on valulik, parem põlv käiks nagu teistmoodi kui vasak. Õhtupoole äkki käin traumakas, kui sinnapoole asja, aga noh ma arvan et see üsna mõttetu teekond sinnaEi usu, et mõttetu! Loodetavasti tehakse põlvest pilt ja kui asi väga hull on, siis peaks ka näha olema. Ega paistetust ei ole? Share this post Link to post Share on other sites
RaulK 0 Report post Posted December 16, 2012 Täna tegin õlga ja triitsa. Triits läks maru kiiresti täis. Muidu oli hea trenn. Õues ikka päris külm sellise tuulega :S Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted December 16, 2012 Täna tegin õlga ja triitsa. Triits läks maru kiiresti täis. Muidu oli hea trenn. Õues ikka päris külm sellise tuulega :SHea valik! Tricepsi pärast ära muretse- sul on seal veel kõvasti kasvuruumi! Ilma pärast ka ära praegu muretse- see läheb iga päevaga järjest hullemaks Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted December 17, 2012 Tere kõigile!Kui paljud teist sellel nädalal veel Tartus on? Võiks mingil ilusal õhtul teha ühe ühise poseerimise, samuti ühispildi ning päkapikupoiss on teile ka midagi sussi sisse toonud... Räägiks sellel aastal toimunust, samuti uue aasta plaanidest. Andke pealun teada oma mõtetest ja tegemistest! 1 Share this post Link to post Share on other sites
t0lulyli 3 Report post Posted December 17, 2012 Kas üksik üritaja võib ka tulla ? Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted December 17, 2012 Kas üksik üritaja võib ka tulla ?Oled alati teretulnud ja pane päkapikumüts ka pähe kui Tartu poole tulema hakkad Share this post Link to post Share on other sites
KristoR 3 Report post Posted December 17, 2012 Olen täits aolemas ! Share this post Link to post Share on other sites
vAleksei 39 Report post Posted December 17, 2012 Ma lähen kolmapäeval väga vara hommikul Soome ära . Share this post Link to post Share on other sites
RaulK 0 Report post Posted December 17, 2012 Mina olen terve nädala Tartus ja saaksin tulla küll Share this post Link to post Share on other sites